vyvazeni pneu - 35g - po dlouhem stani
vyvazeni pneu - 35g - po dlouhem stani
Hola,
auto stalo diky me velmi velmi dlouhe sluzebni ceste nakonec 18 mesicu...6 mesicu na pneu, pak jsem zaridil presunuti do kontejneru a odmontovani pneu a jejich polozeni na plocho. Zda se mi ale ze skoda na nich byla presto udelana nebot po velkem servisu hazel volant (a to je prosim autorizovany servis) a po znovu udelanem vyvazeni to sice jiz nedela ale za cenu 35g na kazde z prednich pneu... nejsem v teto oblasti zadny znalec ale 35g se mi zda dost
s timto konkretnim autem se uz zase tolik jezdit nebude, planuju yariska jako veterana ale pneu nejsou zase tak drahe... vlastne je ma otazka, jestli je 35g skutecne nejake znepokojive cislo?
auto stalo diky me velmi velmi dlouhe sluzebni ceste nakonec 18 mesicu...6 mesicu na pneu, pak jsem zaridil presunuti do kontejneru a odmontovani pneu a jejich polozeni na plocho. Zda se mi ale ze skoda na nich byla presto udelana nebot po velkem servisu hazel volant (a to je prosim autorizovany servis) a po znovu udelanem vyvazeni to sice jiz nedela ale za cenu 35g na kazde z prednich pneu... nejsem v teto oblasti zadny znalec ale 35g se mi zda dost
s timto konkretnim autem se uz zase tolik jezdit nebude, planuju yariska jako veterana ale pneu nejsou zase tak drahe... vlastne je ma otazka, jestli je 35g skutecne nejake znepokojive cislo?
Naposledy upravil(a) VaclavK dne úte 18.01.2011, 12:21, celkem upraveno 1 x.
Neni to moc, ono to jen s tema lehkejma ZN zavazickama akorat jako hodne vypada. Jinak je to asi deformaci gum - je dost mozny, ze se to ted pri pravidelnem jezdeni zase zacne vracet do normalu. To se uvidi pri dalsim vyvazeni. Dokud to ale neni citit na volantu nebo jizde, tak ani preventivne nevyvazuju (pouze u novych gum).
A jen takova poznamka na konec - kdybych vedel, ze budu 18 mesicu pryc, tak asi auto prodam a po navratu kupuju jiny. Uz minimalne kvuli ztrate ceny, ruceni a kvuli tomu, ze autu urcite dlouhodobe stani nedela dobre - koroze na brzdach a jinych hybnych castech.
A jen takova poznamka na konec - kdybych vedel, ze budu 18 mesicu pryc, tak asi auto prodam a po navratu kupuju jiny. Uz minimalne kvuli ztrate ceny, ruceni a kvuli tomu, ze autu urcite dlouhodobe stani nedela dobre - koroze na brzdach a jinych hybnych castech.
Jarouš 1.0 VVTi, rok 2004, 5D, světle modrý
jarous350 píše:Neni to moc, ono to jen s tema lehkejma ZN zavazickama akorat jako hodne vypada. Jinak je to asi deformaci gum - je dost mozny, ze se to ted pri pravidelnem jezdeni zase zacne vracet do normalu. To se uvidi pri dalsim vyvazeni. Dokud to ale neni citit na volantu nebo jizde, tak ani preventivne nevyvazuju (pouze u novych gum).
dekuji za odezvu,
k druhemu odstavci - kdyby clovek vzdy vedel dopredu, ze to skutecne 18 mesicu bude tak se da zvazit.. ale zase firma vse zaplatila, skladovani, servis apod a bonusy apod dokonale vyvazili ztraty ceny auta.. a to ani neuvazuji emocialni duvody a fakt,ze z toho chci mit skutecne veterana a celou tu dobu si yariska poctive udrzuju.. prodal bych ho nekomu, kdo by se radoval a ja si pak koupil jineho s riskem
korozi vidim na discich.. .vse ostatni bylo "zakonzervovano jak to slo".. disky se vymeni to je jasne
Muco nikdy som nerobil experta na všetko, vieš ako sa hovorí, že nikto nie je dokonalý. Pneuservis mám 10 rokov, sám v ňom robím a som sám sebe pánom a ani po tých desiatich rokoch nemôžem tvrdiť, že všetko okolo pneumatík viem, no niečo sa na mňa predsa nalepilo a pokial viem tak rád poradím.
TOYOTA Yaris 1.0 VVTi, r.v. 2009, spotreba 4.7l.