v patek po meste (vic jak 6km, takze motor uz by mohl byt jakztakz v klidu), zajel sem ke kraji, ze nekoho vysadim a dam mu veci z kufru a motor zhasl. sice sem ho vypinat nechtel, ale nevadilo to, pak sem normalne nastartoval a pokracoval cca 70km
v sobotu sem jel cca 60km a v nedeli asi 100km a to bylo ok (ale mimomesto)
dneska jedu (zase nejakych 6-7km po meste), stojim uz dobrou minutu na semaforu, motor je uplne v klidu, otacky nizky nebyly, zadny kolisani, proste nic a najednou chcip, jak kdybych vypnul klicek. nicmene sem normalne nastartoval a pokracoval sem dal a vickrat se to uz nestalo.
cim to muze byt?
ps: tankoval sem v patek rano Natural 95 na Shellu (po delsi dobe, predtim vetsinou Benzina)
nahodne chcipnuti
-
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
nahodne chcipnuti
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
- Tygr
- Věčnej rejpal
Tak mne toto delala moje první, US-NL Celica.. mela immobilizer s čipem, takže takhle jednou v Heerlenu na krizovatce zhasla. Po par minutach naskocila.. a zase.. bylo to tim zarizenim, pri zahrati to odpojilo co mohlo a byl konec. Takze letelo ven a auto jezdilo vesele dál. Tím to ale asi u Tebe nebude, co.. 

Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
-
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tim to nebude
a jak sem rikal, kdyz to chciplo, tak sem hned otocil znovu klickem a hned to chytlo. zatim se mi to stalo jenom ted dvakrat, budu to dal pozorovat, ale aby mne to nekde nechciplo uplne
(nebo se ted carinka zalekne a bude sekat dobrotu
)
a jak sem rikal, kdyz to chciplo, tak sem hned otocil znovu klickem a hned to chytlo. zatim se mi to stalo jenom ted dvakrat, budu to dal pozorovat, ale aby mne to nekde nechciplo uplne

(nebo se ted carinka zalekne a bude sekat dobrotu

crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Taky myslím, že to může být filtrem, jak říká Pepa.
Je možné, že ho ucpaly částečky zkondenzované vody (Voda v benzínu vypadá jakoby se do něj někdo vysmrkal... no nic : ), která ulpěla ve filtru či předfiltru u čerpadla. Pokud je to tak, nalej do nádrže flašku velfobínu, mělo by to pomoct. Budeš potřebovat tužku nebo něco podobného, abys odtáhl klapku v tankovacím otvoru.
Ale v předfiltru může být i obyčejný bordel nashromážděný za těch něco málo let provozu:-).
Vyzkoušej a pak to dej opravit:-).
Je možné, že ho ucpaly částečky zkondenzované vody (Voda v benzínu vypadá jakoby se do něj někdo vysmrkal... no nic : ), která ulpěla ve filtru či předfiltru u čerpadla. Pokud je to tak, nalej do nádrže flašku velfobínu, mělo by to pomoct. Budeš potřebovat tužku nebo něco podobného, abys odtáhl klapku v tankovacím otvoru.
Ale v předfiltru může být i obyčejný bordel nashromážděný za těch něco málo let provozu:-).
Vyzkoušej a pak to dej opravit:-).