A odkud jsi??Kde máš dílnu, podej trochu bližší informace díkfischinka píše:Nabízím tónování autoskel od 2 500Kč a fólii namísto laku pomocí wrap fólie
Pokud máte zájem tak mi napište
[URL=http://img826.imageshack.us/i/dsc00316at.jpg/][img]
me asi nic jineho nezbyde, nez to polepit, protoze mit zamlzeny svetlomety neni moc in, ac se to nestava casto a vetsinou po dokludnem myti auta..fischinka píše:no musím přiznat,že s lepním světel zkušenost nemám,ale nebude to náročné...
Transparentní fólii mám. Slouží pro ochranu stejně jako carshield, ale oproti němu se s ní dá polepit celé auto.
u mě vyřešil problem se zamlženými svetly vzdy silikonKenne píše:me asi nic jineho nezbyde, nez to polepit, protoze mit zamlzeny svetlomety neni moc in, ac se to nestava casto a vetsinou po dokludnem myti auta..fischinka píše:no musím přiznat,že s lepním světel zkušenost nemám,ale nebude to náročné...
Transparentní fólii mám. Slouží pro ochranu stejně jako carshield, ale oproti němu se s ní dá polepit celé auto.
tedy ta "transparentni folie" ma nejake prednosti a minusy? napr jak se roztahuje/smrstuje podle teploty, ma UV chraneni? a asi to nejdulezitejsi, jak moc tlumi ci odrazi svetlo? jak moc je problematicke pripadne odstraneni?
a kolik stoji cca takovy 1m ctverecni teto folie
diky za odpoved