- rozteč šteftů kol
- průměr šteftů kol
- stoupání závitu šteftů kol
- vnější průměr středového náboje pro vycentrování ráfku
Jinak doporučil by mi někdo někoho, kdo vyrábí a UMÍ podložky pod kola?
Už jsem si nakoupil obutíčko na létíčko

prosimte a jakejma sroubama jsi to primontil? na 7gen jsou kratky stefty co trci (ted nevim kolik mm) ale jsou pro ty origo toyota matice a kdyz tam nastrcis kuzelovou 60 matku, tak nemuze mit dostatek zavitu ne? alespon ja kdyz to zkousel, tak jsem zustal u plechacu, bo riskovat na kolech bez radneho dotazeni se me nechtelo..Kk píše:Na zimu tam mám hliníky z OctyI se stř.dírou 57 mm a funguje to i bez kroužků.

To tady snad ani nemůžu psát nahlas, nebo mě ukamenujete za prznění CeldyKenne píše:prosimte a jakejma sroubama jsi to primontil? na 7gen jsou kratky stefty co trci (ted nevim kolik mm) ale jsou pro ty origo toyota matice a kdyz tam nastrcis kuzelovou 60 matku, tak nemuze mit dostatek zavitu ne? alespon ja kdyz to zkousel, tak jsem zustal u plechacu, bo riskovat na kolech bez radneho dotazeni se me nechtelo..Kk píše:Na zimu tam mám hliníky z OctyI se stř.dírou 57 mm a funguje to i bez kroužků.
mam taky cca kola co jdou i na octu1, kde je 5x100x57 + plastovy krouzky na 54.. ale proste ty kola na 7gen origo nejdou bezpecne pripevnit? pripadne uvitam radu
premyslel jsem o maticich typu toyota + kuzel 60, tedy matice s krckem, ktere jsou na offroady, ale bohuzel jsem nikde na eshopech nenasel matici co ma krcek o prumeru do 145mm (takove mam diry pro srouby na alu kole)