Info o voze
- AlešHL
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Info o voze
Pánové kamarád onemocněl nakazou jménem TOYOTA a hleda první svoje auto.....našel tohle http://www.sportovnivozy.cz/13093-toyota-celica-teplice nemáte někdo info co je zač???minulost,pripadně nejaké investice.....děkuji za případné informace.Aleš
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
rok 94 to neni urcite , max 92 nebo je toho hodne vymenyho , rez tam bude si myslim urcite - na fotkach je videt malo ale ve skutecnosti to asi bude horsi - bez zasterek zadni kapsy , prahy , spodky dveri , listy u dveri to chce zkontrolovat , pravej blatnik zcela jasne , predni naraznik je taky nejakej nacechranej , ja myslim ze to bude pekna past na penize ( jako skoro vzdy )
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
no protože má mojí barvu původní 8G7 tak sem jí samozřejmě prověřil svým očním systemem 8G7 a 8J1 jsou mý miláčci... cena by odpovídala - je směšná... ano ale je na tom hodně mega práce--- proto je ta modrá perleť za směšnou cenu. Rez je všude... blatníky, na zadní levý části--- prostě to auto potřebuje asi tak stejnou, ne ještě větší investici a péči než sem celice dopřál já a to ta péče trvala tak 7 let aby byla jen po mně, abych se zbavil předchozích majitelů ... tahle byla fakt hodně dlouho někde venku a vlhkost tam byla ukrutnáááá když to tak pozoruju (moje je taky nonstop venku ale takhle napadená rzí teda nebyla)... mega ukrutná... fakt moc... ale jako když budeš mít prachy a uděláš jí kompletní novej lak... tak bude krásná "krasnaja" musíš zničit tu rez... ale to nepude tak jednoduše... musíš mít fakt dobrýho lakýrníka aby poznal a přiznal který díly jsou úplně na hovno a který můžou bejt renovovaný aby vypadaly dalších 15 let jako nový.
ale já sem koupil svojí celi před těma 9 lety taky ve vlastně ubohým stavu... jen jsem se nechal nachytat na hudbu- live sound a sosák na kapotě a pak tý barvě... právě tý barvě.... a úplně mě to ovlivnilo... ta barva... prostě ta modrá byla tak úžasná, že sem přehlížel všechny chyby v tý pohodlný sedačce--- a prostě sem ihned věděl když přijela že musí bejt moje... prostě jak celica tak já jsme věděli že k sobě patříme... tak jestli miluješ modrou perleť/ metalízu a až uvidíš to auto naživo... nech se svést... ale musíš počítat s investicema, ale jestli si jí budeš chtít nechat dýl... tak ty investice nejsou zas tak hrozný... nene dílů je mraky a vlastně nejvíc vyjde ten lak... ale když zase budeš znát dobrýho lakýrníka co tě nebude chtít oškubat, a bude tuhle celicu mít rád podobně jako ty, tak to budeš mít levnějc
jo teď koukám to je alešHL... no tak to nebylo určený přímo pro něj, znalce, ale tohle je určený pro případnýho majitele... bude si muset s tim autem hrát a to hodně dlouho... já sem svojí kupoval za 120.000,- tahle je za 20... prostě je pro člověka "co umí sehat modrý z nebe za pár kaček, " a nepotřebuje 2.0 stačí mu krásnej, nepřekonatelnej design a barva. Ale rád mu poradim kde má to další modrý z nebe sehnat... třeba i v jiný barvě ne jako chci aby žila, aby nezgebla, modrých je máááálo a ty co si na ně hrajou jsou zelený napodobeniny, nebo modrozelený blemzáci...
A nebo ještě jinak: "sedni si do ní... nech se provézt a pak si polož otázku, chceš jí zachránit před shrotem? Chceš jí zachránit a mít z ní radost? Ano nebo Ne, máš na to? nebo ucukneš?... konec a nebo začátek příběhu
ale já sem koupil svojí celi před těma 9 lety taky ve vlastně ubohým stavu... jen jsem se nechal nachytat na hudbu- live sound a sosák na kapotě a pak tý barvě... právě tý barvě.... a úplně mě to ovlivnilo... ta barva... prostě ta modrá byla tak úžasná, že sem přehlížel všechny chyby v tý pohodlný sedačce--- a prostě sem ihned věděl když přijela že musí bejt moje... prostě jak celica tak já jsme věděli že k sobě patříme... tak jestli miluješ modrou perleť/ metalízu a až uvidíš to auto naživo... nech se svést... ale musíš počítat s investicema, ale jestli si jí budeš chtít nechat dýl... tak ty investice nejsou zas tak hrozný... nene dílů je mraky a vlastně nejvíc vyjde ten lak... ale když zase budeš znát dobrýho lakýrníka co tě nebude chtít oškubat, a bude tuhle celicu mít rád podobně jako ty, tak to budeš mít levnějc
jo teď koukám to je alešHL... no tak to nebylo určený přímo pro něj, znalce, ale tohle je určený pro případnýho majitele... bude si muset s tim autem hrát a to hodně dlouho... já sem svojí kupoval za 120.000,- tahle je za 20... prostě je pro člověka "co umí sehat modrý z nebe za pár kaček, " a nepotřebuje 2.0 stačí mu krásnej, nepřekonatelnej design a barva. Ale rád mu poradim kde má to další modrý z nebe sehnat... třeba i v jiný barvě ne jako chci aby žila, aby nezgebla, modrých je máááálo a ty co si na ně hrajou jsou zelený napodobeniny, nebo modrozelený blemzáci...
A nebo ještě jinak: "sedni si do ní... nech se provézt a pak si polož otázku, chceš jí zachránit před shrotem? Chceš jí zachránit a mít z ní radost? Ano nebo Ne, máš na to? nebo ucukneš?... konec a nebo začátek příběhu
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
a nebo ještě jinak: bojí se jí... má pochyby? jestli by z ní udělal za pár let nový žihadlo? tak jestli má pochyby tak to nemá cenu... tady musí chytit ihned a nebo to nemá cenu- psychologie modrý barvy to auto hledá humanoida co chce zachovat modrou, tu nejlepší barvu co na celicy 5g namixovali (muj názor) nebeskámicron píše:no protože má mojí barvu původní 8G7 tak sem jí samozřejmě prověřil svým očním systemem 8G7 a 8J1 jsou mý miláčci... cena by odpovídala - je směšná... ano ale je na tom hodně mega práce--- proto je ta modrá perleť za směšnou cenu. Rez je všude... blatníky, na zadní levý části--- prostě to auto potřebuje asi tak stejnou, ne ještě větší investici a péči než sem celice dopřál já a to ta péče trvala tak 7 let aby byla jen po mně, abych se zbavil předchozích majitelů ... tahle byla fakt hodně dlouho někde venku a vlhkost tam byla ukrutnáááá když to tak pozoruju (moje je taky nonstop venku ale takhle napadená rzí teda nebyla)... mega ukrutná... fakt moc... ale jako když budeš mít prachy a uděláš jí kompletní novej lak... tak bude krásná "krasnaja" musíš zničit tu rez... ale to nepude tak jednoduše... musíš mít fakt dobrýho lakýrníka aby poznal a přiznal který díly jsou úplně na hovno a který můžou bejt renovovaný aby vypadaly dalších 15 let jako nový.
nejsou tam vidět prahy to je jediná a hlavní část kde tyhle auta trpěj... ale tady máš za 1000,- nový případně
http://www.autodoplnkyrall.cz/lem-prahu ... /d-103980/ což je dost zajímavý
http://cs.wikipedia.org/wiki/Psychologie_barev
Modrá
Voda a obloha.
Modrá je pravým protipólem červené. Působí uklidňujícím dojmem, je přívětivá, symbolizuje něhu, věrnost a důvěru, znamená nastolení míru a spokojenosti. Dále představuje tradici, stálost a spolehlivost a také komunikaci.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Ja jsem stejny pripad - student , a nikdy bych do toho jako student nesel znova , pokud se clovek zamiluje a chce ji dat tu peci tak ho to znici , ja sem si s tim uzil sve a dalsi jedine az budu v situaci nestudentovske , neni sranda to udrzet ve stavu bezproblemoveho chodu , pokud to clovek cely nezna a nevi, ja osobne mam uz v garazi druhou dalo by se rici zakonzervovanou pro budoucnost az bude vsechno jinak , vyhoda pro me jako studenta - kdyz se jezdi slusne moc to nezere i kdyz mohlo by to byt i lepsi , pro me ma taky velkem smysl kufr a sklapeci sedacky , v takovedle aute jsem vzdy odvezl co jsem ke studiu potreboval a opravdu to neni jenom notebook , nevyhoda trosku je ze pokud by jezdil dal , lidi se v tom moc vozit nedaj - tazke se prodelava na benzinu - co bych dal za previi na cesty do skoly bych si koupil corolluAlešHL píše:Děkuji za postřehy,jak sem psal není pro mě já mám svoji pokladničku.Kamarád se zhlédl v mrkačce,ale je to student a jak to asi znáte je to hodně špatný stav co se týká financí........Takže asi bude šetřit na něco co bude asi vyžadovat menší investici do začatku.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)