výfuk

vše ohledně modelové řady Celica
ladze2255
Člen Týmu

výfuk

Příspěvek od ladze2255 »

ahoj, uvažuju o koupi nového výfuku na čeldu....chtěl bych se zeptat zda byste mi jej schválili, notabene poradili třeba....

http://www.a1racing.cz/podle-modelu/gre ... cing-ti-c/

díky :)
jay-jay
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jay-jay »

čau, já mám INVIDIA exhaust a maximální spokojenost. Jinak jeslti uvažujš o koupi GReddy, tak určitě správná volba. Možná ještě bych uvažoval o HKS, ale všechno je to kvalita jak Greddy tak HKS, takže je to jen na tobě. Na youtube zkoukni nějaké videa od různých výrobců :)
TOYOTA CELICA GT
krosmen
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krosmen »

zakázková výroba z nerezi u mě vyjde na 12000.- bez svodů.....a hlasitost dle přání zákazníka....a tlumič koncový také....
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
Sutech
Řidič

Příspěvek od Sutech »

http://www.ladene-vyfuky.eu/ladene-vyfu ... L-P-100-mm

Už jsem to tady jednou dával,taky mě to zajímá,máte někdo zkušenosti,nebo reference o ULTER SPORT viz výše. :?: :!:
krosmen
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krosmen »

měl sem je,používal a už je nikdy nechci.....
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
ladze2255
Člen Týmu

Příspěvek od ladze2255 »

jay-jay píše:čau, já mám INVIDIA exhaust a maximální spokojenost. Jinak jeslti uvažujš o koupi GReddy, tak určitě správná volba. Možná ještě bych uvažoval o HKS, ale všechno je to kvalita jak Greddy tak HKS, takže je to jen na tobě. Na youtube zkoukni nějaké videa od různých výrobců :)
ok, dík ;-)
Pavel Liška
Věčnej rejpal

výfuk

Příspěvek od Pavel Liška »

APEXI N1,za ty prachy snad nemůžu být nespokojený.
cipajs
Navigátor

Příspěvek od cipajs »

Měl bych takovou otázečku. Liší se nějak výfukové potrubí za svodama u celdy 1ZZ a 2ZZ? Na mnoha stránkách renomovaných výrobců je udávána vesměs jenom specifikace GTS...
Naposledy upravil(a) cipajs dne úte 28.05.2013, 21:23, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Tak urcite.. nebo renovovanych od slova renovace.. :-)
Back in Czech.
cipajs
Navigátor

Příspěvek od cipajs »

Plně souhlasím pánové a těžce se stydím :oops:
Obrázek
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

cipajs píše:Měl bych takovou otázečku. Liší se nějak výfukové potrubí za svodama u celdy 1ZZ a 2ZZ? Na mnoha stránkách renovovaných výrobců je udávána vesměs jenom specifikace GTS...
ano liší, liší s e vprumeru potrubí tzn i v příprubách, liší s ekatíky, i koncové tlumiče. ale pokud bys bral nejaký cat-back systém je to jedno, jen vem na 2ZZ a předelej přírubu, obrácene by to bylo horší..
cipajs
Navigátor

Příspěvek od cipajs »

Idaho píše:
cipajs píše:Měl bych takovou otázečku. Liší se nějak výfukové potrubí za svodama u celdy 1ZZ a 2ZZ? Na mnoha stránkách renovovaných výrobců je udávána vesměs jenom specifikace GTS...
ano liší, liší s e vprumeru potrubí tzn i v příprubách, liší s ekatíky, i koncové tlumiče. ale pokud bys bral nejaký cat-back systém je to jedno, jen vem na 2ZZ a předelej přírubu, obrácene by to bylo horší..

Realizoval jsem celonátěr podvozku a při detailní prohlídce jsem našel krutý projev zubu času. Poslední díl si už píše parte. Střední díl se ale taky už hlásí o slovo.
Budu to teda asi řešit komplexně a najednou. Tady je pak otázkou jestli zvolit už kompletní výfuk: GReddy EVO, GReddy SP2, HKS HI-Power nebo JapSpeed. U nichž se ale počítá s absencí katíku.
Další možností je pak Cat-back: Invidia N1, Apexi N1, GReddy Racing Ti-C nebo JapSpeed a střední část pak řešit zakázkovou výrobou z nerezu.
Nebo možnost 3. a to kompletní výroba z nerezu na zakázku.

U obou posledních možností mám poněkud obavy před změnou průběhu toč. momentu v nepříznivém směru. Přece jenom v tomto případě je zapotřebí nejednoho výpočtu...
Obrázek
chiminka
Člen Týmu

Re: výfuk

Příspěvek od chiminka »

Cauky... :wink:

Zhaním nový katalyzátor na Celicu T23, docetla jsem se, že se tam sedí i nějaký univerzální za podstatně nižší ceny jak u Toyoty.
Má někdo s tím zkušenosti?? poprípadě byl by ochoten mi poslat odkaz na typ, který tam přímo sedí a je za přijatelnou cenu.

Díky za odpovědi :wink: :wink:
Jene.S
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jene.S »

Ahoj lidi! Čeká mě moje první technická s "přísnějším náhledem" na auto. 5 let mám na svý šestce tlumič, co měl kámoš na supře a raději si chystám zadní vrátka... K věci... Nemáte někdo radu pro sportovní tlumič s homologací? Už jsem tak zoufalej, že koukám na Laityng ( Ulter sport jsou všechny hnusný ), protože prostě 2500Kč a homologace k tomu. Sériovej nechci, leč jsem zastánce totálně sériovýho stavu, ale já sériovej zvuk nezkousnu. Jsem zoufalej :-)
Celica 2.0GT - 1997
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Dej pak vědět jestli to tedy umí s homologací, taky budu řešit výfuk až upadne znovu :roll:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Odpovědět

Zpět na „Celica“