takové malé zimní postěžováníčko...
takové malé zimní postěžováníčko...
nazdar corolaci, nejen, že jsem nachcipanej, ale do toho ještě ta podělaná zima, zase všude ten bílej bordel a když ne, tak zkurvená posolená břečka, která má výbornou vlasnost nalepit se na lapače a brutalně pak zamrznout!!!!! Parkuju před domem, takže před každou jízdou cca 10 minut ometám sníh a škrábu led z oken a snažím se taky rozmrazit stěrače.. když pak jedu, a vse je rozmrzly, tak pochopitelne to taje a zase zamrza, takze stěrače po cca 5km nefunkční a to je jen -10°C, cca při 80km rychlosti, takže když začně při jízdě hustěji snežit, tak vidím kulový... řešíte to nějak? a další jobovka, když chci ráno nastartovat, tak to zní, jako by se už motor protáčel naposledy..jinými slovy asi baterečka..už se to tady probíralo, ale stejně se zeptám.. má někdo dobrej typ na novou baterku? Origo se prej nedá koupit, takže jestli nějaká alternativa a hlavně parametry..má někdo více Ah, utáhne to altík? předem díky za odkazy a odpovědi..

Toyota Avenis 1,8 VVTi, 2007
Toyota Corolla 2017 1,6 MT Trend+
Toyota Starlet 1,3i, 1997
Toyota Verso 1,8 VVTi, 2010
Toyota Corolla E12, 1.6 VVTi, 3HB, 2005
Toyota Corolla E10, 1,6 LXi, SD, 1995
Toyota Starlet 1,3i, 1993
j a p o n e c n a k o n e c

- Beaver
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

Na zamrzani okna je jediny reseni - topeni naplno a ofuk na okna.

Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz

Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
- Martin_HnN
 - Manager Týmu

co třeba něco takovýho? http://www.plachty-shop.cz/plachty-na-a ... mbi-m.html
Baterku - jen podle toho co máš v podkladech u auta ... a dobrou volbou bude nejlepší řada z Varty ... http://www.varta-automotive.cz/index.php?id=255&L=3
Pokud je opravdu pořádně hustý sněžení, tak budeš muset zastavit a očistit je. No a pokud to nechceš dělat, tak doporučuji něco na způsob temperace okapů
 ... to je joke ... 
dělalo by se to trochu problematicky ... drž se rady Beavera a používej kvalitní kapalinu do ostřikovačů - neředěnou ... A jak můžeš zastav a čisti, čisti, čisti ...
Nebo koukni na stránky někam do Švédska ... kde mají v zimě ... zimu

Baterku - jen podle toho co máš v podkladech u auta ... a dobrou volbou bude nejlepší řada z Varty ... http://www.varta-automotive.cz/index.php?id=255&L=3
Pokud je opravdu pořádně hustý sněžení, tak budeš muset zastavit a očistit je. No a pokud to nechceš dělat, tak doporučuji něco na způsob temperace okapů
dělalo by se to trochu problematicky ... drž se rady Beavera a používej kvalitní kapalinu do ostřikovačů - neředěnou ... A jak můžeš zastav a čisti, čisti, čisti ...
Nebo koukni na stránky někam do Švédska ... kde mají v zimě ... zimu
Corolla Verso  2007 / 2,2 D-4D 100 kW

- radys03
 - Věčnej rejpal

na to namrzání okna se mi docela osvědčilo toto http://www.vasoil.cz/detail/tekute-ster ... -rain-off/  používám to léto, zima. Je to paráda v dešti- nemusíš vůbec stírat... a ten led na tom okne tak nedrží 
 . jinak škrabat, škrabat, škrabat,
baterku jsem kupoval vartu 60 Ah a zatím spokojenost. I při dnešních -9 to laplo krasně
abych nezapomněl - ten přípravek jsem kupoval v hypernově (no vlastně už v albertu
 ) tuším že 85 nebo 90 kč jsem za to dával a máš to skoro na rok...

baterku jsem kupoval vartu 60 Ah a zatím spokojenost. I při dnešních -9 to laplo krasně
abych nezapomněl - ten přípravek jsem kupoval v hypernově (no vlastně už v albertu
aktuálně 
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW

EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG

Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
tak jsem dnes v albertovi koupil toto: http://www.automotovelo.cz/en/product/s ... ken-500ml/ nechci tady delat reklamu, ty stranky jsem zde hodil jen pro ilustraci, ale opravdu to zabira...teda nerozmrazi to veliké ledové nánosy o prumeru 5cm 
 , ale jako pomocník pro odlepení zamrzlých stěraču a rozmrazení oken funguje vyborne..

Toyota Avenis 1,8 VVTi, 2007

- Martin_HnN
 - Manager Týmu

to vypada vazne dobre ... oboje ...
Ja jsem ted koukal venku .. resp. na takove verande, ktera neni zateplena a trochu tam protahuje ...
- voda z kohoutku v PETce ... zamrzla ... skrz naskrz
- original neotevrena Magnezia ... ani naznak po nejakem zamrazku ... proste jako v lete.
- kapalina do ostrikovacu - letni - z Polska - asi 5 l kanystr ... zmrzle skrz na skrz
- kapalina do ostrikovacu - letni - Shell se slozkou Rain Off (tekute sterace), proti hmyzu a tak ... ani naznak zmrazku
... a to tu je ted -8 °C a venku asi o stupen min ... stoji to sice trochu vic nez normalni "voda", ale lepsi kapalinu jsem fakt nikdy nemel ... tuhle uz jsem nestacil letos otevrit
No a pitoma "zimni" nafta mi zamrzla ... by mne zajimalo, co to tam vlastne meli ... nebo v jakem pomeru to smichali s tou letni vervou

... s vervou smichali Vervu s Vervou ...

Ja jsem ted koukal venku .. resp. na takove verande, ktera neni zateplena a trochu tam protahuje ...
- voda z kohoutku v PETce ... zamrzla ... skrz naskrz
- original neotevrena Magnezia ... ani naznak po nejakem zamrazku ... proste jako v lete.
- kapalina do ostrikovacu - letni - z Polska - asi 5 l kanystr ... zmrzle skrz na skrz
- kapalina do ostrikovacu - letni - Shell se slozkou Rain Off (tekute sterace), proti hmyzu a tak ... ani naznak zmrazku
... a to tu je ted -8 °C a venku asi o stupen min ... stoji to sice trochu vic nez normalni "voda", ale lepsi kapalinu jsem fakt nikdy nemel ... tuhle uz jsem nestacil letos otevrit
No a pitoma "zimni" nafta mi zamrzla ... by mne zajimalo, co to tam vlastne meli ... nebo v jakem pomeru to smichali s tou letni vervou
... s vervou smichali Vervu s Vervou ...
Corolla Verso  2007 / 2,2 D-4D 100 kW

- OndraPce
 - Navigátor
 - Kontaktovat uživatele:

No já musím říct, že moje rollka (E10 rv 97) stojí přes tejden před barákem, jelikož sem v Brně na škole a nevyplati se me jezdit v tomdle počasu. A když po tejdnu příjdu, ometu 15cm snehu a nastartuju (na prvni natoceni) a zapnu ofuky tak je to za chvili dole. A kapalina? Sheron -20°C neredena. A vse je ok. jeste jsou dobry flat sterace, protoze staci do nich lehce bouchnout treba smetackem a vsechno je dole 
 asi tak moje zkusenost

- RasťoSK
 - Manager Týmu
 - Kontaktovat uživatele:

Inak ten rozmrazovač je dobré nastriekať aj na stierače ako také - gumičky potom lepšie stierajú...
Inak s tými tekutými stieračmi to skúsim - kedysi som ich používal, ale mal som dojem že to okno je po daždi ešte v horšom stave ako keby som na sklo nič nestriekal...uvidíme...

Inak s tými tekutými stieračmi to skúsim - kedysi som ich používal, ale mal som dojem že to okno je po daždi ešte v horšom stave ako keby som na sklo nič nestriekal...uvidíme...
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61

Corolla AE92
Celica RA61
mam podobnou zkusenost, ze pri desti to vypadalo skoro hur, a jeste vetsi problem byl pak proti slunicku, kdy to vytvarelo na skle takovy film, pres ktery bylo spatne videt, ale myslim si, ze zalezi na znacce... ruku do ohne za to nedam, ale myslim, ze to byl pripravek od Coyote...

Toyota Corolla E10 - 1,3 16V XLi, 4E-FE, 65 kW, r.v. 95

- radys03
 - Věčnej rejpal

tento je v pohodě..
kamarad si kupoval nějakej podobnej výrobek ve spreji a taky na to nadával

a kdyz jsem mu pujcil ten muj tak ho pochvaloval 

kamarad si kupoval nějakej podobnej výrobek ve spreji a taky na to nadával
aktuálně 
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW

EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG

Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG