vymazání servisního intervalu na displeji
vymazání servisního intervalu na displeji
Začalo si mi na displeji objevovat upozornění na servisní prohlídku. Olej a filtry atd. jsem nechal dělat před cca 3000km ale v mém servisu (neznačkovém) neumí vymazat toto upozornění. Prý se to dá udělat nějak přes ovládání palubního počítače.Nevíte jak? Nebo se musí do značkového servisu a připojit na PC?
dá se to v PP, ale zbytečně bych ti to popisoval, je mnoho typů a v každém to je jinak. U mne je to integrováno s výklopnou navigací a už jen zjistit jaký je to typ (přestože mám originál manuály)je oříšek. Hledej, nemáš-li manual ,zvol systém pokus omyl. Hodně štěstí...
Toyota Avensis 2.2 D CAT Lux 130kw
- CommonUser
- Věčnej rejpal
T27
Nebolo by nieco podobne aj pre T27 ...teda ten service mode ... kurna neviem to vynurat.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... oil+change
tu je to presne popisane a funguje to
toyota corolla verso 2,2 D-4D 100kw
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Na T27, tak to teda prrrr ... Verso a T27 maju tak blizko k sebe ,ako nohy kurvy o polnoci.janco1 píše:http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... oil+change
Mne to teda absolutne neskoci do nejakeho service modu, kde by som rad odfajcil to piskanie kvoli pasom.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
No to by aj mna zaujimalo,ze co znamena ten trojuholnik s tym vykricnikom,mate s tym niekto skusenosti??Mam manual,ale je vo francuzstine a z neho vela vycitat teda neviem.Dakujem.bpohludka píše:Mám model 2,2 D4D asi T25 bez navigace takže vůbec netuším jak na to.Ovládání displeje je na volantu a displej je jen malý pod otáčkoměrem. K tomuto upozornění se také rozsvítil malý trojúhelník s vykřičníkem vlevo hned vedle otáčkoměru.
[quote="davlor"....co znamena ten trojuholnik s tym vykricnikom....[/quote]
to by mělo být obecný upozornění na problém, kterej je právě blíž popsanej na display vedle ... otevřený dveře, servisní interval a podobně
to by mělo být obecný upozornění na problém, kterej je právě blíž popsanej na display vedle ... otevřený dveře, servisní interval a podobně
RAV4 HSD AWD ;r.v.´18
ex - Auris 1,6 Valvematic ;r.v.´16
ex - Avensis 2,0 D-4D ;r.v.´07