Corolla 1,6i 16V combi
Corolla 1,6i 16V combi
Dobrý den, prosím o radu. Uvažuji o koupi vozu Toyta Corolla 1,6i 16V combi, rok 2001. Je to dovoz z Italie. Na co si mam dat pozor a co je potřeba zkontrolovat. Diky.
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Corolla 1,6i 16V combi
Zajeď si do servisu ať Ti to zkontrolujou a prodejce by Ti tohle, pokud je seriózní měl umožnit. Tam Ti řeknou v jakém je stavu a zda cena odpovídá. Já to tak udělal a řeknu Ti že to za moje klidné nervy stálo,...napíchli to na počítač udělali detailní kontrolu a zkušební jízdu a auto potřebovalo akorát vyměnit zadní brzdy,....Libor_I píše:Dobrý den, prosím o radu. Uvažuji o koupi vozu Toyta Corolla 1,6i 16V combi, rok 2001. Je to dovoz z Italie. Na co si mam dat pozor a co je potřeba zkontrolovat. Diky.
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
- OndraS
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Zdar Libore!
Taky mam Corollku z Italie. Sice trosku starsi (combi E11 - rok '98), ale naprosta spokojenost. To co mi rikal servisak, ze "auto v CZ kupovane = vyhoda" je naprosta blbost, je pravdou - na te Corollce je proste poznat, ze jezdila na jednech z nejlpsich cest v EU a tak zadne vyhrkane homokineticke klouby a podobne atrakce, na ktere trpi auta na nasich silnicich - menil jsme jen zdani tlumice, ale to se pri 110 tis da
, no ne ?
Gratuluji k vyberu
Taky mam Corollku z Italie. Sice trosku starsi (combi E11 - rok '98), ale naprosta spokojenost. To co mi rikal servisak, ze "auto v CZ kupovane = vyhoda" je naprosta blbost, je pravdou - na te Corollce je proste poznat, ze jezdila na jednech z nejlpsich cest v EU a tak zadne vyhrkane homokineticke klouby a podobne atrakce, na ktere trpi auta na nasich silnicich - menil jsme jen zdani tlumice, ale to se pri 110 tis da

Gratuluji k vyberu

ex - Corolla 1.6, 16V 4A-FE, 81kW, '98 alias mouchomedvěd, vděčně vzpomínám 
Corolla 1.3, 12V, 2E, '89 53kW compact alias placaťák
Starlet 1.3, 16V 4E-FE, r.v 98, 55kW, 5dv alias drobeček

Corolla 1.3, 12V, 2E, '89 53kW compact alias placaťák
Starlet 1.3, 16V 4E-FE, r.v 98, 55kW, 5dv alias drobeček