Yaris 2003 - zadní plechový díl nárazníku

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
mmirecekk
Člen Týmu

Yaris 2003 - zadní plechový díl nárazníku

Příspěvek od mmirecekk »

Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli máte a případně jaké zkušenosti s opravou zadního plechového dílu nárazníku na Yariskovi. Vzhledem k tomu, že je plechový a tudíž není pružný jako ten plastový, věřím, že nejsem jediný koho takhle promáčklý díl trápí.

Máte někdo zkušenost s opravou, případně výměnou? Jaká byla cena, oprava či shánění nového kusu?

Předem děkuji všem za reakce!

foto mám zde:
http://img232.imageshack.us/i/54512463.jpg/
Bobešek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobešek »

Tak to by mě nenapadlo že je to plechové. Já myslel že nárazníky jsou celé z plastu.... :lol:
Nemám rád TMCZ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Obrázek
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

to je jedna z veci,ktoru by som tomuto autu vytkol,ta plechova cast je na sponkach na tej plastovej... odsponkuj,pekne drievka a klepkaj :) alebo existuju firmy,ktore robia klampiarske prace bez lakovania...
alebo novy plech stoji nejakych 74€ plus lak... 8)
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

To by mě zajímalo jak se to povede pomačkat. Všiml jsem si že to má skoro každý druhý Yaris. Já si pořídil zadní nárazník z modelu T-sport. Než to zpravovat, raději bych koupil třeba z vrakáče. U sousedů v polsku se toho válí spousta a za velmi rozumné ceny.
mmirecekk
Člen Týmu

Příspěvek od mmirecekk »

No ten spodní díl to je tragédie a promáčknuté je to raz-dva. Holt se to nevrací, když člověk do něčeho ťukne. Tohle konkrétně děda nacouval do jedné krásné nové mazdy:-)
Máte prosím nějaký tip na ty vrakoviště? Z Kopřivnice bych to daleko neměl a 74 éček bez laku jsou docela peníze...
Mr. Yaris
Věčnej rejpal

Příspěvek od Mr. Yaris »

Já jezdím do Jasienice. Je tam spousta vrakovišť, ale dají se tam objednat i nové díly. Nový vychází na cca 750kč.
Odpovědět

Zpět na „Yaris“