pomoc
-
Branjo
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
pomoc
Dobry den
pri vymene ziaroviek na Yarisku tusim boli od osramy nightbreaky vydrzali asi rok (odisli obe } som zistil ze mam opalenu lesklu plochu nad ziarovkami. cim to moze byt? fotky dodam neskor. dakujem za info.
tu je ta fotka co som slubil. je to taky sedy flak nad ziarovkov.
http://img833.imageshack.us/img833/9200/06102010212.jpg
pri vymene ziaroviek na Yarisku tusim boli od osramy nightbreaky vydrzali asi rok (odisli obe } som zistil ze mam opalenu lesklu plochu nad ziarovkami. cim to moze byt? fotky dodam neskor. dakujem za info.
tu je ta fotka co som slubil. je to taky sedy flak nad ziarovkov.
http://img833.imageshack.us/img833/9200/06102010212.jpg
Naposledy upravil(a) Branjo dne stř 06.10.2010, 23:51, celkem upraveno 3 x.
reflektory
Ty plochy reflektorů jsou tradiční problém.
Jedná se o vypálení "špatně nanesené" chromové plochy na plast reflektoru. Nějaký téma již tady o tom existuje a pokud ne, tak stejný problém mají xenonáři s avensisem.
Back in Czech.
Re: reflektory
Inak ja si myslím,že vypalenie žiaroviek ovplyvnuje "aj" buchanie kapotou pri zatváraní.Skoro každý si myslím zatvára spôsobom,že nadvihne kapotu cca na 30cm a pustí ju.Mne sa to zdá strašne drsné zaobchádzanie s autom-ako keby som ho za niečo trestal..Možno tam su určité otrasy,ktoré vadia-no nehovorím,že je to tým-len si myslím,že to dopomáha k menšej životnosti.
Ja vždy zatváram kapotu doslov "S CITOM"(ako keby si nechcel zobudil niekoho-chápeme sa..) tlačením na kraj kapoty pri zámku ,pokial necvakne.A nemám žiadne preliačiny a pod.
Ja vždy zatváram kapotu doslov "S CITOM"(ako keby si nechcel zobudil niekoho-chápeme sa..) tlačením na kraj kapoty pri zámku ,pokial necvakne.A nemám žiadne preliačiny a pod.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Tak jsi měl svůj taky upravit...telleke píše:Naposledy upravil Branjo dne st 06.10.2010, 8:27, celkově upraveno 1 krát.
Jinak koukám, že světla na Toydách prd vydrží...na Omeze jsem měl Silverstary několik let a nikde se nic nevypálilo. Na Yardu dávám standard, stejně to svítí jak šlak
Camry XV30 3,0 V6 automat - na prodej
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
nj já měl na Vectře kovové paraboly a po 17ti letech provozu se nic neloupalo, jenom se sem tam ukázal puchýřek.
Mě se navíc v levém světle porouchalo servo na naklápění a bohužel je to dělané jako nerozebíratelné, takže bych musel měnit celé světlo. Bohužel 7000,- za jedno se mi dávat nechce. Navíc bych musel koupit obě, aby nebylo každé jinak zašlé.
Dneska je to jenom lakovanej plast a to vydrží prd.
Mě se navíc v levém světle porouchalo servo na naklápění a bohužel je to dělané jako nerozebíratelné, takže bych musel měnit celé světlo. Bohužel 7000,- za jedno se mi dávat nechce. Navíc bych musel koupit obě, aby nebylo každé jinak zašlé.
Dneska je to jenom lakovanej plast a to vydrží prd.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
Ja čo si pamätám,kolega neprešiel (už dávnejšie) favoritom cez STK,lebo mu nefungoval motorček alebo čo to je,ktoré naklápa svetlá.
Neviem ,ako to je dnes-či to je závada(vážna),kvôli ktorej sa neprechádza cez STK
Neviem ,ako to je dnes-či to je závada(vážna),kvôli ktorej sa neprechádza cez STK
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Favorit měl hydrauliku a ta přesně po pěti letech ztrácela tlak a musela se komplet vyměnit. Toyoty mají servo, se skokovou regulací přes vícepolohový přepínač. Většinou to vydrží věčně s výjimkou nějakých úrazů.
A na STK to kontrolují. U mě to nemohl najít, páč to kolečko mám dole u ruční brzdy. Pořád točil regulací jasu palubovky a divil se, že se nic nehýbe
A na STK to kontrolují. U mě to nemohl najít, páč to kolečko mám dole u ruční brzdy. Pořád točil regulací jasu palubovky a divil se, že se nic nehýbe
Chlapci,chcel by som "opraviť" tento môj nešťastný nárazník, ktorý som narazil, min. rok a ten "cvok" alebo "západka" čo drží nárazník o blatník sa pri náraze odlomila,takže to teraz takto odstáva. Neviete,ako by som sa mohol dostať k vnútornej strane blatníka a nárazníka? Chcel by som skúsiť niečo narvať to tej "dierky" kde bol ten háčik. Aspoň si myslím,že je tam niečo,kde by som mohol napchať nejaký "kolík" Budem to asi musieť zatlačiť zvonka a z vnutornej strany dať nejaký kolík alebo čo aby bol opretý o vnutornú stranu blatníka a tým by mohol (možno) držať ten kus nárazníka...aspoň je to len taká moja dedukcia.
či je to - blbosť :

či je to - blbosť :

Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Jasné-pre servis je to na výmenu .Tú západku nemajú ako "nahradiť". A keby som dával dole nárazník,tak by som určite to viac doj.. ako to je.
Problém momentálne je z môjho uhla pohladu práve v tom,že neviem ako sa dostať na to miesto z vnutornej strany - ako aj píšeš - (ak sa to vôbec dá bez odmontovanie nárazníka). Zvonka sa to ťažko nejak opravuje,lebo je strašne malá škára medzi blatníkom a nárazníkom.Okrem toho ten nárazník ked zatlačím,cítim že má dosť silný "odpor"...
Pozeral som sa zospodu -nad kolesom ako to tam vypadá,no bohužial tadial cesta nevedie lebo tam je podblatník-teda vnútorný blatník- a nie nejaký umelohmotný kryt ...
P.S. jamu nemám ,takže zospodu to asi tiež u mňa nepôjde
Problém momentálne je z môjho uhla pohladu práve v tom,že neviem ako sa dostať na to miesto z vnutornej strany - ako aj píšeš - (ak sa to vôbec dá bez odmontovanie nárazníka). Zvonka sa to ťažko nejak opravuje,lebo je strašne malá škára medzi blatníkom a nárazníkom.Okrem toho ten nárazník ked zatlačím,cítim že má dosť silný "odpor"...
Pozeral som sa zospodu -nad kolesom ako to tam vypadá,no bohužial tadial cesta nevedie lebo tam je podblatník-teda vnútorný blatník- a nie nejaký umelohmotný kryt ...
P.S. jamu nemám ,takže zospodu to asi tiež u mňa nepôjde
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
- smutok
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Pokial si dobre pamatam, tak zdola sa tam nedostanes.
Skus zhodit svetlo, to by malo byt na 2-3 sroboch a mozno budes mat lepsi vyhlad.
Inak naraznik sa tam zhadzuje v pohode, tu mas navod http://www.sendspace.com/file/8beokz
Skus zhodit svetlo, to by malo byt na 2-3 sroboch a mozno budes mat lepsi vyhlad.
Inak naraznik sa tam zhadzuje v pohode, tu mas navod http://www.sendspace.com/file/8beokz
Dík
niečo skusim vyčarovať 
Najlepšie by bolo,keby som nárazník nemusel zhadzovať,aby som mohol nejaký "kolík" alebo niečo pripevniť miesto tej odlomenej západky ,teda- zatlačím zvonka odstávajúci narazník nazad a zvnutra to niečím podložím a tak...,pretože ak by som dal dole celý nárazník,tak ho nedám nazad s prípadným nahradeným nejakým kolíkom .To už nenacvaknem späť
Toto bude asi pre mňa iný oriešok,pretože som v živote ani len žiarovku nemusel na yarise meniť a už vôbec nie odmontovať svetlo...
Ale ešte raz dík ! Možno sa mi to podarí opraviť (alebo dojeb..ť )
Najlepšie by bolo,keby som nárazník nemusel zhadzovať,aby som mohol nejaký "kolík" alebo niečo pripevniť miesto tej odlomenej západky ,teda- zatlačím zvonka odstávajúci narazník nazad a zvnutra to niečím podložím a tak...,pretože ak by som dal dole celý nárazník,tak ho nedám nazad s prípadným nahradeným nejakým kolíkom .To už nenacvaknem späť
Toto bude asi pre mňa iný oriešok,pretože som v živote ani len žiarovku nemusel na yarise meniť a už vôbec nie odmontovať svetlo...
Ale ešte raz dík ! Možno sa mi to podarí opraviť (alebo dojeb..ť )
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid