Ahoj, dnes mě překvapil první problém a to s rádiem - mám tu verzi s CD měničem W58832.
Po zapnutí na vteřinu naskočí normální text, ale pak celý display ztmavne (ne že by zhasnulo podsvícení - to pořád svítí oranžově) - resp. všechny zobrazovací body se nastaví na maximální sytost - jako když se na mobilu s monochromatickým displayem nastavil maximální kontrast. Nic samozřejmě nejde přečíst - jen při pohledu úplně ze strany je znát, že text se zobrazuje dál. Navíc zmizela možnost aktivovat fci. ASL (tuším je ta zkratka takhle - jde o to přizpůsobení hlasitosti rychlosti vozidla). Všechno ostatní funguje - rádio i CD hraje, všechno ostatní jde nastavit ... jen to prostě není vidět.
Zkoušel jsem to "restartovat" - vytáhnout pojistku, ale dosáhl jsem jen vymazání paměti rádia a nic víc.
Má někdo nějakou jinou radu, než návštěvu servisu Toyoty a výměnu rádia?
Nefunkční display rádia
Nefunkční display rádia
RAV4 HSD AWD ;r.v.´18
ex - Auris 1,6 Valvematic ;r.v.´16
ex - Avensis 2,0 D-4D ;r.v.´07
rádio
Kdyby nic nepomáhalo, mám snad tohle rádio doma jako volné k použití. Je v takové té divné stříbrné verzi. Ale nejsem si jist označením typu. Má to jen jedno CD a připojení na měnič, ten ovšem nemám.
Back in Czech.
Díky za rady a nabídku. Zatím se pokouším zjistit, jestli by mi ho ještě v rámci záruky vyměnili. Pokud to nepůjde, pak bych se teprve pouštěl do montáže a opravy a případně shánění jiného.
...pokud by to zašlo až tak daleko, je šance sehnat nějaké jiné neoriginální 2DIN rádio, které by si rozumělo s DO na volantu?
...pokud by to zašlo až tak daleko, je šance sehnat nějaké jiné neoriginální 2DIN rádio, které by si rozumělo s DO na volantu?
RAV4 HSD AWD ;r.v.´18
Tak jsem po předchozí domluvě zajel do Toyoty, kde mi autíčko prodali a tam bez problémů rádio vyměnili za stejné z jiného bazarového auta a to moje poslali na opravu. Prý se s tímhle setkali za celou dobu podruhé...
RAV4 HSD AWD ;r.v.´18