sahara
sahara
ahoj-takovej dotaz-v létě sem měnil saharu na chladiči, jelikož jsem předešlou měl se spáleným motortem od bouračky, dal jsem tam tu novou od Pepy a za celý léto ani jednou nesepla-tak sem si říkal, že to asi ani najednou nedosáhlo teploty, aby to spustilo i zadní větrák i přední saharu a dneska příjdu ráno v poměrně velký zimě k autu, který od pátku nejelo a zastrčím klíčky a hle sahara se spustila...nechápu-nevíte čím by to mohlo bejt? kde je chyba?
takže shánět čidlo na saharu-ouu-toho sem se bál-já jsem ho sháněl už loni-přes auto matějček a dvakrát mi ho i poslali, bohužel pokaždý z jiným konektorem-tudíž čidlo někam jinam-sami nevěděli jaký maj poslat-protože všechny maj popsaný pouze jako čidlo teploty vody, takže nakonec jsme to nechali být, s tím že jsem jim obě poslal nazpět.
teď jsem to byl s vychadlým motorem zkusit znovu a sahara nenaskočila-tak mě spíš napadlo jestli nemám někde voholenej drát k tomu čidlu a nedotkne se občas někde kostry-nic jinýho mě nenapadá
teď jsem to byl s vychadlým motorem zkusit znovu a sahara nenaskočila-tak mě spíš napadlo jestli nemám někde voholenej drát k tomu čidlu a nedotkne se občas někde kostry-nic jinýho mě nenapadá
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
cau zkusil bych vyndat to cidlo na teplotu z chladice, zkusil ho voltmetrem prozvonit a pak jako se to dela s termostatem hodil do teply vody a zkusil ho ohrat pri kterej teplote asi tak sepne ale to je jen logickej zaver to co by si mel namerit nebo jestli te to tak pomuze neni zaruceny proste je to jen napad 

Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
tak bohužel víš jak na tom sem technicky-takže to beru jako dobrej ftip-mimochodem použil si dvje cizí sprostý slova kerý mě urážej a to voltmetr a termostat..., zkusim se na to mrknout s tím klukem co mi měnil spojku, stejně tam za ním musím jet kvůli výměně gufera, z kterýho teklo, alespoň že to v toyotě stálo 300,-..., díky za radu