3S-GE regukátor tlaku oleje
3S-GE regukátor tlaku oleje
Před nějakou dobou sem slíbil fotky regulátoru tlaku oleje a jeho umístění-jedná se o 3S GE 129KW...
http://img521.imageshack.us/g/p7140001q.jpg/
http://img521.imageshack.us/g/p7140001q.jpg/
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Sem si řikal kam to zařadit... třeba sem
už na jarním srazu sem si všimnul, že jsou kaňky když prší... ale což... teď v prosinci den před vánocema jsme jeli na zličín a rozsvítila se hladina oleje... a svítila pak zhasla, ale jak znám, tak měla jen probliknout.... svítila dlouho, tak sem byl nervozní co se jako děje. V tescu jsem jí koupil 10w40 a nalil sem tam litr. okej. kontrolka v pohodě, nesvítila.
V pátek začala zase svítit. A to už bylo teda podezřelý, smrad pálícího se oleje. Dneska sem zajel do servisu a koukám
takovej olejovej vodopád... pěknej ale čistej, ty barvičky
Ještě že začala celica vrzat v levo vzadu a díky tomu jsme s ní nejeli na šumavu o vánocích... to mě chtěla varovat
hodná holka, trošku prasátko ale ee

tu kontrolku prostě miluju... co bych si bez ní počal... no asi bych to možná zadřel... nene nesmrtelná celica, fakt ukazuje božsky

V pátek začala zase svítit. A to už bylo teda podezřelý, smrad pálícího se oleje. Dneska sem zajel do servisu a koukám

Ještě že začala celica vrzat v levo vzadu a díky tomu jsme s ní nejeli na šumavu o vánocích... to mě chtěla varovat

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Tak to moment... mam tady fakturu od Intercars... ze dne 06.02.2010 Těsnění víka ventilů JC N42043 + N42044 . Tááákže to je pěknej shit... ta guma nevydrží mam dojem mráz... nevydrželo ani rok to těsnění!
Test failed!
Objednáno těsnění Herth+Buss a JC se pude dát vyreklamovat dle sdělení slečny... no Tak co mam ještě od JC a drží-funguje? Těsnění pod hlavou (To naštěstí neni gumový
+ 4x kotouče + palivovej filtr... ty držej hurááá 
Test failed!
Objednáno těsnění Herth+Buss a JC se pude dát vyreklamovat dle sdělení slečny... no Tak co mam ještě od JC a drží-funguje? Těsnění pod hlavou (To naštěstí neni gumový

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
bratrovi to tece taky , oni se asi i ty sroubky povolujou , at tam mel tesneni origo nebo JC , tece porad mrchamicron píše:Tak to moment... mam tady fakturu od Intercars... ze dne 06.02.2010 Těsnění víka ventilů JC N42043 + N42044 . Tááákže to je pěknej shit... ta guma nevydrží mam dojem mráz... nevydrželo ani rok to těsnění!
Test failed!
Objednáno těsnění Herth+Buss a JC se pude dát vyreklamovat dle sdělení slečny... no Tak co mam ještě od JC a drží-funguje? Těsnění pod hlavou (To naštěstí neni gumový+ 4x kotouče + palivovej filtr... ty držej hurááá
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
já sem si myslel že teda už vim, že neni spojka jako spojka... JC / Herth+Buss že
ale teda že neni ani guma jako guma... to už je moooc
šroubky se možná povolujou... ale ne táááákhle aby mi vytek litr oleje za měsíc to je blbost. Kdyby to teklo trošku, tak mi to nevadí... tohle je ale moooc ta guma mi stejně připadala strašně tenká, teda měkká... a v tom bude ten problém...
+ Tak nakonec nebude Herth+Buss z intercaru (prej by to trvalo asi 3 tejdny
ale bude Nipparts od Automedik.cz jestli tady nebude nějakej zádrhel...

šroubky se možná povolujou... ale ne táááákhle aby mi vytek litr oleje za měsíc to je blbost. Kdyby to teklo trošku, tak mi to nevadí... tohle je ale moooc ta guma mi stejně připadala strašně tenká, teda měkká... a v tom bude ten problém...
+ Tak nakonec nebude Herth+Buss z intercaru (prej by to trvalo asi 3 tejdny

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tesnení vík vetsinou drží tam problém nebude, spíš v montáži, pořádne odmastit ( i tu spáru ve víku ) atd..micron píše:Tak to moment... mam tady fakturu od Intercars... ze dne 06.02.2010 Těsnění víka ventilů JC N42043 + N42044 . Tááákže to je pěknej shit... ta guma nevydrží mam dojem mráz... nevydrželo ani rok to těsnění!
Test failed!
Objednáno těsnění Herth+Buss a JC se pude dát vyreklamovat dle sdělení slečny... no Tak co mam ještě od JC a drží-funguje? Těsnění pod hlavou (To naštěstí neni gumový+ 4x kotouče + palivovej filtr... ty držej hurááá
jezdí mi sem 3 kousky 2.0 V6 magdy které mají problém s tím že teče tesnení pod víkem když se dá jiné než origo a od Ajusy drží.
Pozor nepléct zboží importované na trh od JC a zboží"vyrábené" JC.
Rozdíl je jednoduchý - jakmile je kod výrobku ukonce JC ( v tvem případe N42043JC ) tak je to JC "výrobek" (= sit z korey který prodávají pod svým logem ), jakmile je to JC předtím tak je vetsinou tistené jiným fontem ( u tesnení se občas stáva že stejným kvuli rozmerum etikety ) a hlavne je mezi JC a kodem mezera ( JC nepatri do kodu zboží ) potom je to stejné jako když si u ACI koupíš Wan Wenzel plechařinu a před kodem zboží je uvedeno ACI atd..
to co píšeš ( ty kody nahoře ) bych tipoval práve na Ajusu a musím říci že s nimi nemám problémy ( btw nipparts/jakoparts/herth+buss balí práve ajusu do svých tesnění, potom cca z 15% Elwis Royalm a 3-5% Elring.. )..
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
idaho: kody nahoře jsou jen a pouze JC. žádná ajusa. jsou obrácený přesně opačně 2044/2043 proč zrovna opačně?
k těmhle originálům... prostě pokus je naklonovat a zakodovat nevyšel... tvar se JC poved, ale ta konzistence gumy to už je jiná...
Nipparts
NI J1222043
NI J1222044
nebo H+B
J1222043
J1222044

Nipparts
NI J1222043
NI J1222044
nebo H+B
J1222043
J1222044

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ona ajusa používá balení pouze u ceých kitů nebo vetsích tesnení u techle malých nemají označení ale výrobce je ajusa, označuje to importer ( tehdejší JC ) ale výrobce JC není.. to JC které ty vydíš na etikete je takhle u vsech výrobku dodávaných IC a převzatých po JC ( novejsí maj IC ).. maj to tak čepy od 555 atd.. proste tesnení maj tu chybu že nejsou kvuli cene balená tak jako "dražší" výrobky.micron píše:idaho: kody nahoře jsou jen a pouze JC. žádná ajusa. jsou obrácený přesně opačně 2044/2043 proč zrovna opačně?k těmhle originálům... prostě pokus je naklonovat a zakodovat nevyšel... tvar se JC poved, ale ta konzistence gumy to už je jiná...
Nipparts
NI J1222043
NI J1222044
nebo H+B
J1222043
J1222044
jina už ta podobnost s kody Nipp vypovýdá hodne

veř mi, používám je více jak 4 roky

btw s tím opacne sem to nepochopil??
edit: ááha už to chápu

Nehul tolik, připadá mi že ta tvoje schýza je den ze dne horší

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
těsnění JC má tu chybu, že netěsní... TEČKA buďto je ztuhlý nebo naopak promáčklý. No vlastně se podiváme... fotky budou
Proč by to JC mělo k sakru bejt Ajusa? Když v katalogu ic je i Ajusa, H+B a další... nepřipadá ti to trochu na palici? bláblá blá
Ta podobnost kodů s nipparts a H+B je přesně to o co jde... jde o špatný kopie JC. Kterých je asi hodně... slečna mi zase nabízela JC... aniž by tušila proč vlastně chci H+B, to že sem zasral celou ulici olejem je chyba JC. žádná ajusa
+ kdybych neměl 5g, ale 7g bez kontrolky hladiny oleje, tak sem auto zničil... a to mě sere... jak ta blbá spojka JC, tak tohle blbý těsnění JC v těch katalozích pořád bude a pořád ho slečny na telefonech budou doporučovat... žádná zpětná reakce
a na kvalitní těsnění bych měl čekat měsíc? This sucks!
Proč by to JC mělo k sakru bejt Ajusa? Když v katalogu ic je i Ajusa, H+B a další... nepřipadá ti to trochu na palici? bláblá blá
Ta podobnost kodů s nipparts a H+B je přesně to o co jde... jde o špatný kopie JC. Kterých je asi hodně... slečna mi zase nabízela JC... aniž by tušila proč vlastně chci H+B, to že sem zasral celou ulici olejem je chyba JC. žádná ajusa
+ kdybych neměl 5g, ale 7g bez kontrolky hladiny oleje, tak sem auto zničil... a to mě sere... jak ta blbá spojka JC, tak tohle blbý těsnění JC v těch katalozích pořád bude a pořád ho slečny na telefonech budou doporučovat... žádná zpětná reakce

Naposledy upravil(a) micron dne čtv 13.01.2011, 22:42, celkem upraveno 1 x.

Na těsnění je výborný přípravek od firmy Retech Top Gasket - je to tekutá guma s vynikající přilnavostí, chemickou odolností a teplotním rozmezím -55 až + 280 °C. Lze tak vyrobit v podstatě jakékoliv těsnění, stačí nanést do drážky, nechat trochu zavadnout a spojit. Vyzkoušeno v náročných podmínkách průmyslové chemie i v domácnosti. Lepil jsem s tím např. boční lišty na dveře a max. spokojenost.
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
zejdy> vim že tohle se prodává... i mechanik o tom mluvil hned jak zjistil odkud to teče... ale stejně se to těsnění vymění 750,- mě nezabije, už jen pro ten klidnější pocit. + třeba se pak ještě přidá tahle tekutá guma- ale pochybuju, že by u nových aut tahle tekutá guma byla od výroby- u 5g rozhodně nebyla.
http://www.toyodiy.com/parts/p_E_198910 ... _1104.html
http://www.toyodiy.com/parts/p_E_198910 ... _1104.html