Zdarec,
poradte... jak poznam ze maji pasy uz vystrelene patrony? Sehnal jsem jedny a nejdou vytahnout. Ale ty co mam vystrelene tak zustaly viset v poloze kde se zasekli bud o me nebo u spolujezdce o sedacku. Tzn. asi 120 cm jeste couha ven. No a ty nove jsou zatazeny cele. Z toho usuzuju ze by vystrelene byt nemely, ale vytahnout taky nejdou. Jsem z tohn jelen. Nenusi byt treba pripojeny na konektor? Aby fungovaly?
bezp. pasy avensis.
bezp. pasy avensis.
Avensis 2.0i 1998
- a1bert
- Manager Týmu
Re: bezp. pasy avensis.
ty predpinace pasu co vystrelujou podle me nejsou v pasech ale v "zamcich" do kterych se pasy zapinaji, je to cele resene jako paka, na jedne strane je patrona, ktera vystreli a tim ty "zamky" ( nebo jak se jmenuje to do ceho zapiname pasy???) zatahne dolu k podlaze a tim pritahne pasy (a podle toho se to taky pozna ze to je strelene => ty zamky jsou zapustene moc hlubokovojta ž. píše:Zdarec,
poradte... jak poznam ze maji pasy uz vystrelene patrony? Sehnal jsem jedny a nejdou vytahnout. Ale ty co mam vystrelene tak zustaly viset v poloze kde se zasekli bud o me nebo u spolujezdce o sedacku. Tzn. asi 120 cm jeste couha ven. No a ty nove jsou zatazeny cele. Z toho usuzuju ze by vystrelene byt nemely, ale vytahnout taky nejdou. Jsem z tohn jelen. Nenusi byt treba pripojeny na konektor? Aby fungovaly?
to ze nejde vytahnout pas z navijece je spis problem toho navijece, kazdopadne pasy bych asi z druhe ruky nekupoval.....
Nemyslim ze mas pravdu, ty patrony jsou v tech navijecich.
Za prve, vedou do nich kabliky a za druhe ty pasy po bouračce zustaly vytazeny v poloze v jake byly. Tzn. ridicuv(muj) zustal v te delce jakou jsem byl pripoutan a spolujezdcuv (nebyv ani zaply v zamku) se pritahnul k sedacče. A to teda hodne na fest. Vyralo to i ten plast zbvnitr B sloupku. Takze zamek ho stopro nepritahnul... kdyz v nem ani nebyl.
Za prve, vedou do nich kabliky a za druhe ty pasy po bouračce zustaly vytazeny v poloze v jake byly. Tzn. ridicuv(muj) zustal v te delce jakou jsem byl pripoutan a spolujezdcuv (nebyv ani zaply v zamku) se pritahnul k sedacče. A to teda hodne na fest. Vyralo to i ten plast zbvnitr B sloupku. Takze zamek ho stopro nepritahnul... kdyz v nem ani nebyl.
Avensis 2.0i 1998
ano,, musia byt v zvislej polohe,, je tam nieco co brani aby sa vytiahli ak by si bol na streche,, to jednak,, druhak,, strelene patrony si mozes pozriet,, ked do toho trochu nakuknes,, tak musis vidiet ci je patrona strelena alebo nie,, ak sa nadaju vytiahnut, tak mozu pochadzat z buracky,, kde oba pasy boli nenatiahnute, ,a RJ poslala signal aby strelili patrony,, ale skus to namontovat a potom vytahovat,, opatrne,, mozno su len zasekle v polohe. Musel by som to vidiel.