zahradka/hagusy/prevoz kol

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
Luke_Luke
Věčnej rejpal

zahradka/hagusy/prevoz kol

Příspěvek od Luke_Luke »

Mate zkusenosti se zahradkou an Aurise pro prevoz kol?

Protoze Auris nema hagusy a tudiz nepujdou dat pricniky, predpokladam, ze se musi dat normal zahradka do dveri...nebo se pletu?

Dale mne zajima, jestli, kdyz dam na strechu kola cik cak...jestli tam narvu 4 kousky mtb kol.

No a zkouseli uz jste to nekdo...jedu do Alp a zajima mne i spotreba, dle meho na dalnici to pujde klidne o 1-2l nahoru...

Dik za rady.
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
cuba66
Manager Týmu

Re: zahradka/hagusy/prevoz kol

Příspěvek od cuba66 »

Luke_Luke píše:Mate zkusenosti se zahradkou an Aurise pro prevoz kol?

Protoze Auris nema hagusy a tudiz nepujdou dat pricniky, predpokladam, ze se musi dat normal zahradka do dveri...nebo se pletu?

Dale mne zajima, jestli, kdyz dam na strechu kola cik cak...jestli tam narvu 4 kousky mtb kol.

No a zkouseli uz jste to nekdo...jedu do Alp a zajima mne i spotreba, dle meho na dalnici to pujde klidne o 1-2l nahoru...

Dik za rady.
Já mám origo nosič, protože má povolených 75kg zatížení. Thule má povoleno jen 50kg (starší typ dokonce jen 44kg). Zahrádka se montuje do dveří, měl jsem ale problém - teklo mi u řidiče do auta. Dávali mi pak na záruku nové těsnění dveří. Nosič je OK, jen si myslím, že 4 kola se na něj asi nenarvou, ale nezkoušel jsem. U Thule totiž tyče přesahují patky a jejich funkční šířka je tak větší.
Odpovědět

Zpět na „Auris“