Mate zkusenosti se zahradkou an Aurise pro prevoz kol?
Protoze Auris nema hagusy a tudiz nepujdou dat pricniky, predpokladam, ze se musi dat normal zahradka do dveri...nebo se pletu?
Dale mne zajima, jestli, kdyz dam na strechu kola cik cak...jestli tam narvu 4 kousky mtb kol.
No a zkouseli uz jste to nekdo...jedu do Alp a zajima mne i spotreba, dle meho na dalnici to pujde klidne o 1-2l nahoru...
Dik za rady.
zahradka/hagusy/prevoz kol
- Luke_Luke
- Věčnej rejpal
zahradka/hagusy/prevoz kol
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox

Re: zahradka/hagusy/prevoz kol
Já mám origo nosič, protože má povolených 75kg zatížení. Thule má povoleno jen 50kg (starší typ dokonce jen 44kg). Zahrádka se montuje do dveří, měl jsem ale problém - teklo mi u řidiče do auta. Dávali mi pak na záruku nové těsnění dveří. Nosič je OK, jen si myslím, že 4 kola se na něj asi nenarvou, ale nezkoušel jsem. U Thule totiž tyče přesahují patky a jejich funkční šířka je tak větší.Luke_Luke píše:Mate zkusenosti se zahradkou an Aurise pro prevoz kol?
Protoze Auris nema hagusy a tudiz nepujdou dat pricniky, predpokladam, ze se musi dat normal zahradka do dveri...nebo se pletu?
Dale mne zajima, jestli, kdyz dam na strechu kola cik cak...jestli tam narvu 4 kousky mtb kol.
No a zkouseli uz jste to nekdo...jedu do Alp a zajima mne i spotreba, dle meho na dalnici to pujde klidne o 1-2l nahoru...
Dik za rady.