Zdravím,
Moje Corrola 1,3 r. 95 cuká při studeném a vlhkém venkovním vzduchu. Občas při sešlápnutí plynu málo táhne. A někdy dokonce sešlápnu až na zem a ono celkem nic
Poradíte, prosím, někdo dobrý servis v Praze, Kladně a okolí?
Svíčky, olej a filtr byly měněny. Máte tušení co by to mohlo být a na kolik by to vyšlo? Volal jsem do značkového servisu a tam mi řekli v jednom cca 600Kč diagnostiku na hodinu a v druhém totéž 900Kč. Rovnou mne připravili na to, že závadu budou pár hodin hledat. Tak z toho moc dobrý pocit nemám. Jsem nyní bez zaměstnání a tak na nějaké velké rány nemám.
Jenže neznačkový servis asi nebude mít diagnostiku, že? Tak nevím. Na opravy karosérie jsem tady sehnal strašně šikovnýho a levnýho chlápka (udělal mi lemy, plechařinu a lak), ale motor nedělá.
Za jakékoli rady a odkazy moc díky a ať Vám T jezdí
Corrola 1,3 95 cuká za studena a vlhka - servis Praha a okol
-
- Člen Týmu
Diagnostiku ve smyslu "napojení na počítač" zvládneš aji doma sám například podle tohoto:

Viz. tady.
Jinak ale většinou pokud ti nesvítí kontrolka motoru, nemusí ta chyba být vůbec zaznamenaná. Můj názor ale je, že by si s tím měl poradit každej lepší neznačkovej servis, pražák nejsem, tak možná ti tady někdo hodí nějakej tip.

Viz. tady.
Jinak ale většinou pokud ti nesvítí kontrolka motoru, nemusí ta chyba být vůbec zaznamenaná. Můj názor ale je, že by si s tím měl poradit každej lepší neznačkovej servis, pražák nejsem, tak možná ti tady někdo hodí nějakej tip.
Holomek!
mám servis střední čechy-Dobříš tel 777193983 můžeme nezávazně juknout a probrat možná řešení-závady
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz