Corrola 1,3 95 cuká za studena a vlhka - servis Praha a okol

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
ToyotaFetis
Člen Týmu

Corrola 1,3 95 cuká za studena a vlhka - servis Praha a okol

Příspěvek od ToyotaFetis »

Zdravím,
Moje Corrola 1,3 r. 95 cuká při studeném a vlhkém venkovním vzduchu. Občas při sešlápnutí plynu málo táhne. A někdy dokonce sešlápnu až na zem a ono celkem nic
Poradíte, prosím, někdo dobrý servis v Praze, Kladně a okolí?
Svíčky, olej a filtr byly měněny. Máte tušení co by to mohlo být a na kolik by to vyšlo? Volal jsem do značkového servisu a tam mi řekli v jednom cca 600Kč diagnostiku na hodinu a v druhém totéž 900Kč. Rovnou mne připravili na to, že závadu budou pár hodin hledat. Tak z toho moc dobrý pocit nemám. Jsem nyní bez zaměstnání a tak na nějaké velké rány nemám.
Jenže neznačkový servis asi nebude mít diagnostiku, že? Tak nevím. Na opravy karosérie jsem tady sehnal strašně šikovnýho a levnýho chlápka (udělal mi lemy, plechařinu a lak), ale motor nedělá.
Za jakékoli rady a odkazy moc díky a ať Vám T jezdí
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Diagnostiku ve smyslu "napojení na počítač" zvládneš aji doma sám například podle tohoto:

Obrázek
Obrázek

Viz. tady.

Jinak ale většinou pokud ti nesvítí kontrolka motoru, nemusí ta chyba být vůbec zaznamenaná. Můj názor ale je, že by si s tím měl poradit každej lepší neznačkovej servis, pražák nejsem, tak možná ti tady někdo hodí nějakej tip.
Holomek!
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Kabely nebo špinavý víčko rozdělovače.
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
krosmen
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krosmen »

mám servis střední čechy-Dobříš tel 777193983 můžeme nezávazně juknout a probrat možná řešení-závady
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
Odpovědět

Zpět na „Corolla“