Tempomat ? ? ?

vše ohledně modelové řady Yaris
Henry33
Věčnej rejpal

Tempomat ? ? ?

Příspěvek od Henry33 »

Ahojte

chcem sa spytat ci ma niekto v Yarovi tempomat lebo ja nemam a myslim ze by som ho vyuzil :(

chcem sa spytat nema niekto skusenosti s dodatocnou montazou ?
staci kupit tu packu niekde to zapojit a bude to alebo ako to funguje ?
kazda rada vzacna ;)
dik
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

originalne to toyota nedodava, takze to sa musi jedine riesit dodatocnou montazou. existuju rozne tempomaty a tty potrebujes ten pravy a nie hocijake. pretoze to musis napojit na RJ,....atd. ale da sa to urcite spravit
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

no to je skoda ze to nedodava :(

na yarisworld.com som nasiel navod ako sa to da urobit za 10 dolarov ale to sa mi zda moc drasticke vrtat dieru do palubovky :)

no nic hadam nejako to prezijem :)))))
bigjoe
Navigátor

Příspěvek od bigjoe »

Je to škoda, aj ja som silno chcel tempomat lebo som bol zvyknutý z predchádzajúceho auta ale v servise mi tvrdia, že do Yarisov sa tempomat nedá dodatočne montovať. Bol by som ochotný do tempomatu zainvestovať, no zatial sa mi nepodarilo získať kladné informácie. Škoda, chýba mi....
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
bigjoe
Navigátor

Příspěvek od bigjoe »

Ďakujem za link, vyžiadal som si info o možnosti montáže do Yaríska, dám vedieť čo som vybavil.
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

no ja som na ebay nasiel origo packu co je v Rav4 avensis atd otazka je ci je Yaris pripraveny na tempomat ?

cena inak velmi skvela takze uz len treba cloveka co to tam napoji :)

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TOYOTA-C ... ccessories
Naposledy upravil(a) Henry33 dne pon 09.08.2010, 09:58, celkem upraveno 1 x.
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

tak tu som nasiel nieco ako si podomacky urobit tempomat ale ja sa asi nato nedam tak keby to niekto skusil a slo by to rad sa potom pripojim hehe

http://www.yarisworld.com/forums/showth ... ie+control
Srandista
Manager Týmu

Příspěvek od Srandista »

Ono je velmi otazne, ci to funguje aj na Europskych Yarisoch, a ak hej, tak asi len na tych, co su v ramci serie 2010 (s analogovymi budikmi)... Ale fakt by ma zaujimalo, ci sa to do tych aut da namontovat...
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

nikto nic nove ?
ide leto cas dovoleniek tempomat by sa hodil :)
alexmon
Člen Týmu

Příspěvek od alexmon »

Ja co som sa docital na yarisworlde, ze len na americkych yarisoch s motorom 1.5, nakolko riadiaca jedtnotka podporuje tempomat t.j. ak sa auto nekupilo so zabudovanym tempomatom, tak je moznost domontovania ale na europskych verziach nie :(
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

alexmon píše:Ja co som sa docital na yarisworlde, ze len na americkych yarisoch s motorom 1.5, nakolko riadiaca jedtnotka podporuje tempomat t.j. ak sa auto nekupilo so zabudovanym tempomatom, tak je moznost domontovania ale na europskych verziach nie :(
to je blbost, jedna baba povedala, nakolko poznam ludi z fora o swiftoch a tam si nahodili tempomat. jedina podmienka je len ze plynovy nebol na lanko ale elektricky
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

tomko píše:
alexmon píše:Ja co som sa docital na yarisworlde, ze len na americkych yarisoch s motorom 1.5, nakolko riadiaca jedtnotka podporuje tempomat t.j. ak sa auto nekupilo so zabudovanym tempomatom, tak je moznost domontovania ale na europskych verziach nie :(
to je blbost, jedna baba povedala, nakolko poznam ludi z fora o swiftoch a tam si nahodili tempomat. jedina podmienka je len ze plynovy nebol na lanko ale elektricky
tak ale swift a yaris je trochu rozdiel nie :D
bigjoe
Navigátor

Příspěvek od bigjoe »

Dá sa do každého Yarisa namontovať tempomat, zisťoval som to ale príde mi to trochu drahé, pozrite si link "http://www.levnealarmy.cz/eshop/tempomaty/univerzalni/"
TOYOTA Yaris 1.0 VVTi, r.v. 2009, spotreba 4.7l.
alexmon
Člen Týmu

Příspěvek od alexmon »

tomko píše:
Quote:
Originally Posted by liam6200
hi, im from the uk, i have a 2010 yaris 1.4 diesel, would this work on my yaris?
No. Only USDM Yaris with the 1.5L engine have the cruise control functionality built into their ECM.
http://www.yarisworld.com/forums/showthread.php?t=16188

Takze mame smolu a ten swift sem ako mozes miesat??!

A poviem vam este druhy fakt ze EU Auris modeloch 1,33 1,6 1,4d podporuje ECM dodatocne montovany tempomat vid v Auris fore.
Odpovědět

Zpět na „Yaris“