Vyhřívání sedadel

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Mihal
Člen Týmu

Vyhřívání sedadel

Příspěvek od Mihal »

Chci se zeptat mám E11 od podzimu a při zapnutí světel se mi nepodsvětlí tlačítka na vyhřívaní předních sedadel. Jsou umístěna mezi předními sedadly. Nepodsvítí se ani po zapnutí, ale co je důležitější zdá se mi že to vůbec nevyhřívá. Ne že bych to nějak potřeboval, ale když už to v tom autě je tak jsem to zkoušel jak to funguje a nic. Z koušel jsem to i když jsem jel sám, zapl jsem vyhřívání spolujezdcova sedadla a pak jsem to zkoušel a bylo to celé studené jak zadní sedadla. Napadá mě jestli to může býj pojistkou. Porř. jaká je od toho pojistka? Kde je umístěná pod jakým číslem? Nevíte někod? Jo ještě jedna věc kousek podtím je vypínač na přední mlhovky ten taky není podsvícen ani po zapnutí, ale mlhovky svítí. Tak buď všechny tři vypínače mají stejnou pojistki na podsvícení, nebo to nemá být podsvícené. Jo a jestli vyhřívaní sedadel má stejnou pojitku s podsvícením jejich ovladačů.A ještě nevíte v kterých místech sedadel je umístěno vyhřívací těleso jestli jen v místech u beder? Dík za jakoukoli radu.
Corolla E 11 liftback 1,6 4A-FE rv.98
aevn
Řidič

Příspěvek od aevn »

No člověče, teď bych nerad plácl nějakou blbost, ale myslím, že na corolle vyhřívání origo není. Nejsou ty vypínače kulatý? Pokud jsou zapojený tak by určitě měly svítit po zapnutí.
V podsvětlení origo spínačů hledej spíš špatnou žárovku. Nejlepší je spínače vytáhnout a změřit, jestli do jde proud. Taky jsou vypínače dodělávaných předních mlhovek(avensis) kde žádná žárovka není a tudíž nesvítí.
Jolly
Řidič

Příspěvek od Jolly »

Mám vyhřívání,zapíná se kulatými tlačítky u ručňovky a není to originál.Rozsvítí se ihned po zapnutí, bez ohledu na světla.Někdy mám pocit,že netopí,ale spíše je to subjektivní pocit.Záleží,jak jsem oblečenej.Ale v -20¨C je to bomba.Auto se zahřívá,ale mně už je na tělo dávno teploučko :oops:
Toyota Corolla 1,4 97´ liftback
tuning originál TTE
Odpovědět

Zpět na „Corolla“