Mozna nahradni dily na previi 93
Mozna nahradni dily na previi 93
Nazdar lidi neni nic jisteho ale mozna jsem sehnal Previi na ND. Sejdu se s majitelem a ukaze se co je mozne pouzit,sam jsem zvedav ale to ukaze az navsteva majitele a Previe. Budete li mit zajem ozvete se. MIRDA22
Honba za ND
Pokud můžu poprosit, optej se na kliku k posuvným dveřím, sensor snímající rychlost k tachometru, ten je na převodovce.. Pod sedadlem řidiče je první zelený senzor "čidlo" myslím že na 19-tku klíč, to je pravděpodobně čidlo k řídící jednotce které dává impulz do váhy vzduchu popř. jednotce k impulzu palivové směsy, nicméně to bych také potřeboval a poslední věc je kryt na vzduchový filtr včetně jednotky na něm ... já totiž nevim co mi vlastně nefunguje, musím systémem pokus omyl ...
Mám Previi 9 let a asi mě začíná nenávidět
přitom jí mám tak rád 
Dík Roman ...
Mám Previi 9 let a asi mě začíná nenávidět

Dík Roman ...
Honba za ND
Ahoj, to je v klidu ... ted už jen snad to čidlo na tachometr v převodovce, popřípadě kdyby byla celá řídící jednotka pod sedačkou za rozumnej peníz..... co se týče ostatního, už to není nutné .... kdyby jste chtěli "previáci" naučím Vás udělat si diagnostiku v garáži u Vás doma, pomocí jednoho drátu ... tento víkend mě to naučil kamarád ze Skotska ... čidla kromě toho na tachometr mám v rychtiku ....
Dík a teda ten sensor na tachometr + řídící jednotka pod sedadlem platí
...... když to teda nějak půjde ...
Ahoj Roman
Dík a teda ten sensor na tachometr + řídící jednotka pod sedadlem platí

Ahoj Roman
Ahoj,
jestli ještě ta bouraná Previe není úplně rozebraná, není v ní náhodou použitelná funkční automatická převodovka (2,4i 16V 1993 - 97 kW)? Mě totiž ta moje přestala sloužit a když nějakou neseženu, tak velice nerad budu muset svojí Previi odtáhnout na vrakáč. Jiné řešení mě nenapadá vzhledem k ceně případné repase
. Nebo kdybyste někdo věděl o nějaké převodovce, dejte mi prosím vědět. Auto mám dva měsíce, nějak sem si ho ještě nestihl užít...
Díky Vlasta
jestli ještě ta bouraná Previe není úplně rozebraná, není v ní náhodou použitelná funkční automatická převodovka (2,4i 16V 1993 - 97 kW)? Mě totiž ta moje přestala sloužit a když nějakou neseženu, tak velice nerad budu muset svojí Previi odtáhnout na vrakáč. Jiné řešení mě nenapadá vzhledem k ceně případné repase

Díky Vlasta
Toyota Previa 1993, ale nejede