Rád bych se zeptal .....zda nevíte co může způsobovat celkem dost pekelný pískot (skoro řev !!!!) z přední části vozu - Toyota Corolla (r.1991) . Většinou se začne ozývat při rozjezdu ..... a časem přestane (no jak kdy ) .Děla mi to asi 1 týden . Mám trošku podezření na rozvoďák ?????? ale ten by měl být měněn před cca 25000km ....což mi tvrdil předchozí majitel .
Nemáte tušení co to může být ?????? Díky
Právě protože nevím co to je se ptám ?????? Dělá to z 95 % pouze při jízdě .......a když to kvičí - píská ........tak se mi zdá ,že jde výkon hodně dolů .....když přidávám plyn .....tak se skoro nic neděje jenom to (kvičí)
Urcite to bude ten klinovy. Tiez som to mal presne ako ty cca 2 tyzdne dozadu. Pri rozbehu pistal jak saleny a po case ustal. Neskor pistal aj pocas jazdy. Vymena cca 10 min. a je pokoj
Naposledy upravil(a) Fito dne úte 10.01.2006, 10:16, celkem upraveno 1 x.
Toyota Celica Sti 1.6, ST 180
r.v. 1990, 4A-FE, 77kw/105k
Chlapi, urcite je to ten klinovy,,, ak mas doma nahodou kolofoniu, skus si trochu nadrvit a nasyp trochu na remenicu (medzi remenicu a rozvodak), ak prestane si jasny
Řekl bych, že se jedná spíše o drážkovaný řemen, než klíňák:-). Ten už se na toy pár let nevyskytuje.
Ale může to být i přidírající se ložisko, nejlépe protáčející se v pouzdře, což je daleko větší legrace:-).
Drazkovi ci klinovy, myslim ze vsetci mame na mysli jeden a tem isty. alebo sa mylim?
Ja som menil cca 2 tyzdne dozadu. Vypytal som klinovy a on mi dal drazkovy. Hned presne vedel co chcem a nevyvracal moje tvrdenie ze nejde o klinovy hmm, teraz fakt neviem
Toyota Celica Sti 1.6, ST 180
r.v. 1990, 4A-FE, 77kw/105k