Páčka uvnitř auta nefunguje a zámek na klíč mám mimo provoz už od doby co jsem auto koupil, zámky na zadních sedačkách mám zamknutý.
Poradí mi někdo jak se dostat do kufru? Mám tam nářadí a mobil

Packa vedle sedacky ridice ti nefunguje nespise proto, ze si v kufru omylem prehodil (zavadil) o pojistku, ktera zabranuje otevirani tou packou u sedadla. Take se mi to 2x stalo. Nicmene jak se tam takto dostat netusim.Floki píše:Opravoval jsem zámek kufru, když jsem chtěl zkusit jestli jde zavřít, zavřel jsem ho, ale problém je ten že už ho nemůžu otevřít
Páčka uvnitř auta nefunguje a zámek na klíč mám mimo provoz už od doby co jsem auto koupil, zámky na zadních sedačkách mám zamknutý.
Poradí mi někdo jak se dostat do kufru? Mám tam nářadí a mobil
sedak by jit moh a pak se dostat ke sroubum operadel , ale nevim , precijen sedan uz sem dlouho nerozebiralFloki píše:Ta se dá vyndat zevnitř auta? Myslíš sedák nebo opěradlo?Beaver píše:Vyndat zadní sedačku ?
Pro příště už mám hlavně odjištěný ty sedačky abych je mohl kdyby něco sklopit a dostat se do kufruPavo.B. píše:treba u celici vim a znam kde jsou vsechny srouby a tak , to se to pak dela lip , ale hlavne zes to zmaknul bez poskozeni auta , pro priste uz si budes davat pozor co kde delas a co mas zamceny
řekl bych pár měsíců než pár letstrox píše:Vím, že je tohle téma už pár let starý... ale dozvídám se zde novinky!A to vlastním éčkovou carinu už 10 let! Na zadních sedadlech jsou nějaký zámky aby nešly sklopit??? Uvnitř kufru je páčka na otevření kufru zevnitř?