prosím o radu či poznatek(hydronapínák)

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

prosím o radu či poznatek(hydronapínák)

Příspěvek od martin.matess »

takže jedná se oto že mám mazdu mx3 v6 a dělal jsem rozvody kde jsem měnil vše i ten hydrodopínák co stojí ty šílený prachy a dopíná kladku a zárověň tlumí jakési rázy či co, no ale když jsem chcěl vše kompletovat (rozvody nahozené a nastavenéú dohromady a auto zpjízdnit všiml jsem si že líná vodní pumpa a tak musím dát novou, ale museli kuli tom udolu rozvody a tak se ptám jestli mohu ten napínák normálně stlačit a zajistit kolíčkem a pak ho vrznout zpět do rozvodů. a když ho zajictím (což stejně musím) tak jestli to mohu udělat normálně naležato ve svěráku.. díky za rady a poznatky 8)
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: prosím o radu či poznatek(hydronapínák)

Příspěvek od Idaho »

martin.matess píše:takže jedná se oto že mám mazdu mx3 v6 a dělal jsem rozvody kde jsem měnil vše i ten hydrodopínák co stojí ty šílený prachy a dopíná kladku a zárověň tlumí jakési rázy či co, no ale když jsem chcěl vše kompletovat (rozvody nahozené a nastavenéú dohromady a auto zpjízdnit všiml jsem si že líná vodní pumpa a tak musím dát novou, ale museli kuli tom udolu rozvody a tak se ptám jestli mohu ten napínák normálně stlačit a zajistit kolíčkem a pak ho vrznout zpět do rozvodů. a když ho zajictím (což stejně musím) tak jestli to mohu udělat normálně naležato ve svěráku.. díky za rady a poznatky 8)
pokud budeš s tím sverákem tlacit opartrne tak ano, delá se to tak běžne ( i když třeba u 7G celicy ho stlačíš v ruce ), hlavne dát pozor aby se neohnul - abys tlačil kolmo a rovnomerne..
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: prosím o radu či poznatek(hydronapínák)

Příspěvek od martin.matess »

Idaho píše:
martin.matess píše:takže jedná se oto že mám mazdu mx3 v6 a dělal jsem rozvody kde jsem měnil vše i ten hydrodopínák co stojí ty šílený prachy a dopíná kladku a zárověň tlumí jakési rázy či co, no ale když jsem chcěl vše kompletovat (rozvody nahozené a nastavenéú dohromady a auto zpjízdnit všiml jsem si že líná vodní pumpa a tak musím dát novou, ale museli kuli tom udolu rozvody a tak se ptám jestli mohu ten napínák normálně stlačit a zajistit kolíčkem a pak ho vrznout zpět do rozvodů. a když ho zajictím (což stejně musím) tak jestli to mohu udělat normálně naležato ve svěráku.. díky za rady a poznatky 8)
pokud budeš s tím sverákem tlacit opartrne tak ano, delá se to tak běžne ( i když třeba u 7G celicy ho stlačíš v ruce ), hlavne dát pozor aby se neohnul - abys tlačil kolmo a rovnomerne..
oka tak já ho pěkně rovnoměrně stlačím :) ono nic jiného mi nezbývá :( ale děkuji za ujištění :)
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“