Zadrhavanie volantu

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
Ave 5
Člen Týmu

Zadrhavanie volantu

Příspěvek od Ave 5 »

Zdravim toyotakov.Potreboval by som poradit.Pri jazde po meste okolo 50tky citim male zadrhavanie volantu.Vacsinou sa to prejavuje malym zatocenim z jednej strany do druhej.Mam avensis 2008 po facelifte,52 OOO najazdene,takze je este v zaruke.V servise mi povedali ze to robia aj ine avensisy a ze to je normalne.Chcel by som sa spytat, ci ma niekto z vas podobnu skusenost alebo sa vam volant zataca hladko,plynulo?Dakujem za odpoved.
Floki
Věčnej rejpal

Re: Zadrhavanie volantu

Příspěvek od Floki »

Ave 5 píše:Zdravim toyotakov.Potreboval by som poradit.Pri jazde po meste okolo 50tky citim male zadrhavanie volantu.Vacsinou sa to prejavuje malym zatocenim z jednej strany do druhej.Mam avensis 2008 po facelifte,52 OOO najazdene,takze je este v zaruke.V servise mi povedali ze to robia aj ine avensisy a ze to je normalne.Chcel by som sa spytat, ci ma niekto z vas podobnu skusenost alebo sa vam volant zataca hladko,plynulo?Dakujem za odpoved.
Neodjížděl bych ze servisu pokud by mě řekli že je tohle normální, tohle normální určitě není! Zkus jinej servis, já bych to osobně řešil, máš to v záruce.
Toyota Carina E 2.0 GLI
bartp
Věčnej rejpal

Příspěvek od bartp »

T25 2004 volant toci normalne a zadrhavani urcite normalni byt nemuze, vymenit servis
Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04
Ex: Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Lexus GS 450h rok 08
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Jestli je to značkový Toy a vypustili z úst " povedali ze to robia aj ine avensisy a ze to je normalne" zveřejnit jeho sídlo a na foru zlynčovat, taková hamba :evil: kam to spěje,už je to jak v koncernovém s..
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
Odpovědět

Zpět na „Avensis“