Zadrhavanie volantu
Zadrhavanie volantu
Zdravim toyotakov.Potreboval by som poradit.Pri jazde po meste okolo 50tky citim male zadrhavanie volantu.Vacsinou sa to prejavuje malym zatocenim z jednej strany do druhej.Mam avensis 2008 po facelifte,52 OOO najazdene,takze je este v zaruke.V servise mi povedali ze to robia aj ine avensisy a ze to je normalne.Chcel by som sa spytat, ci ma niekto z vas podobnu skusenost alebo sa vam volant zataca hladko,plynulo?Dakujem za odpoved.
Re: Zadrhavanie volantu
Neodjížděl bych ze servisu pokud by mě řekli že je tohle normální, tohle normální určitě není! Zkus jinej servis, já bych to osobně řešil, máš to v záruce.Ave 5 píše:Zdravim toyotakov.Potreboval by som poradit.Pri jazde po meste okolo 50tky citim male zadrhavanie volantu.Vacsinou sa to prejavuje malym zatocenim z jednej strany do druhej.Mam avensis 2008 po facelifte,52 OOO najazdene,takze je este v zaruke.V servise mi povedali ze to robia aj ine avensisy a ze to je normalne.Chcel by som sa spytat, ci ma niekto z vas podobnu skusenost alebo sa vam volant zataca hladko,plynulo?Dakujem za odpoved.
Toyota Carina E 2.0 GLI
T25 2004 volant toci normalne a zadrhavani urcite normalni byt nemuze, vymenit servis
Avensis 2.0 VVT-i exclusive-elegant rok 04
Ex: Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Lexus GS 450h rok 08
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
Ex: Lexus RX 450h rok 13
Ex: Nissan Murano rok 06
Ex: Lexus RX300 rok 99
Ex: Lexus GS 450h rok 08
Ex: Carina E 1,6 16V 79kw GLI rok 93 s LPG
Ex: Škoda Favorit 135 L rok 90 s LPG
Jestli je to značkový Toy a vypustili z úst " povedali ze to robia aj ine avensisy a ze to je normalne" zveřejnit jeho sídlo a na foru zlynčovat, taková hamba
kam to spěje,už je to jak v koncernovém s..

T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html