Sterace AERO TWIN

vše ohledně modelové řady Corolla
HOLIS
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Sterace AERO TWIN

Příspěvek od HOLIS »

Nezkousel nahodou nekdo bezraminkovy sterace od BOSH da se to vubec dat na model 88-92??? Docela rad bych si je poridil.
petrumr
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrumr »

já sem se po nich díval za výlohou,nebyli od bosche,ale grafitový jsou,tuším cena 420 za oba a mají různé velikosti.Nikdy už nekoupím silikonový-stírají bezva,měl jsem červený,ale vržou,protože to setřou poprvé na 100% a jak se vracijou,tak jedou na sucho.
toyota corolla 4E FE 65kW
Banjo
Řidič

Příspěvek od Banjo »

Petrumr : někde je chyba. Ty co maslí HOLIS jsou stěrače skládající se jen z pružné lišty, kov venku neuvidíš. Dělá je Bosch, ale také Valeo. A ceny se pohybují kolem 1000 Kč. Slyšel jsem na ně chválu. Už jsem tady o nich disktovali. Nevím jaký máš systém uchycení ramínka stírače. Pokud máš takový háček na konci, do kterého se ramínko zasune, neměl by to být problém. Radši se na ně zajdi k Boschovi podívat.
Ex - Coyota 93 1,3 sedan 4E-FE
Ex - Rudý October 1,9 Tdi 66kW
Jean Reno Megane kombi 2001 1,4
Služební Fabián 3 1,4Tdi 2015
petrumr
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrumr »

já vím,sou to ony,od bosche bych koupil jen dítěti hračku,ale na auto nic,Když se něco pokazí,tak nepsaná příručka píše,že nejdřív se hladají výrobky od bosche.Jestli přestane sněžit,tak to blejsknu.u bosche sem se na ně díval a stáli 1057kč za oba.mě se to zdá předražený.
Naposledy upravil(a) petrumr dne úte 03.01.2006, 18:49, celkem upraveno 1 x.
HOLIS
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HOLIS »

Banjo ,Mas pravdu presne to jsem mel na mysli vim ze to dela jeste valeo ale prave ze jsem je v obchode nevidel.Prichyceni sterace mam na srouby takze hacek na konci nemam konec je rovnej a prave nevim jestli se vubec delaji tyto steraca na tendo typ uchyceni.Problem u miho auta mam ten ze kdyz si koupim obycejny sterace za cca 100kc tak oni jsou vyssi nez original a kdyz si chci ostriknout okno tak voda se mi zastavi o pritlacnou lystu tak bych rad sehnal tento typ steracu a mel bych po problemu
petrumr
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrumr »

to je přichycený bokem :idea:
Milan
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milan »

HOLIS píše:Banjo ,Mas pravdu presne to jsem mel na mysli vim ze to dela jeste valeo ale prave ze jsem je v obchode nevidel.Prichyceni sterace mam na srouby takze hacek na konci nemam konec je rovnej a prave nevim jestli se vubec delaji tyto steraca na tendo typ uchyceni.Problem u miho auta mam ten ze kdyz si koupim obycejny sterace za cca 100kc tak oni jsou vyssi nez original a kdyz si chci ostriknout okno tak voda se mi zastavi o pritlacnou lystu tak bych rad sehnal tento typ steracu a mel bych po problemu
Ty na tohle auto sem si objednal v Toyotě v programu optifit a oba dopředu mě vyšly kolem 600kč a naprostá spokojenost.Teď je mám půl roku a stírají pořád na 100%.
Corolla Verso 2,0 D-4D 66kw
Carina E 1.6 16V 1995 85kW
Corolla 1.3 12V 1991 55kW
HOLIS
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HOLIS »

Jo to jsou originali ja je tam mam ted taky a mam je tam uz 14 roku i s original gumickama a stira to celkem v poho akorad uz ksou trochu vyvyklany :-)) Neni nad original vyzkousel jsem hodne steracu ale zase jsem se vratil z5 protoze stiraji stejne pri jakekoliv rychlosti coz od tech univarzalnich se rict neda.Jenze ty od BOSHe vypadaj pekne a myslim ze maj jeste lepsi prilnavost navic nezreznou a nevyvyklaj se :-)
Komanche

Příspěvek od Komanche »

potrebuju taky novy stiratka, sou vyvyklany, a stve me to jak to drnca... mel sem asi originalni, ty sem pred rokem vymenil za jakesi (znacku fakt zpameti nevim), rep koupil sem jenom u ridice, stal totiz 650... :mad: a uz je to zase vyvyklany :( 15 let versus 1 rok, to je hnus... asi objednam u toyoty...
Milan
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milan »

Jo to opravdu můžu jen doporučit :wink:
Corolla Verso 2,0 D-4D 66kw
Carina E 1.6 16V 1995 85kW
Corolla 1.3 12V 1991 55kW
HOLIS
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HOLIS »

No asi to dopadne taky tak ze koupim originaly protoze asi se na tento typ bezraminkovy sterace proste nedelaji leda pouzit zlaty Cesky rucicky a nejakym solichem to vyresit akorad kdyz se to nepodari tak 1000 je v tahu.Od jiste doby co jsem jel v desti a strace mi absolutne nestiraly a nic jsem nevydel tak na ne kladu velky duraz a opravdu kupovany univerzaly jsou na prd vubec to nevydrzi zacnou bud skakat a nebo prestanou stirat uplne.Kdyz vezmu do ruky originalni sterac a ten univerzalni tak origos je asi tak 2x tezsi a to uz o necem hovori
Toytom
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toytom »

pokud muzu poradit,tak nedavat,protoze to casem prestane stirat.Dej tam to co tam ma byt a usetris 800kc!Prodavam dily,tak vim o cem mluvim
Toyota MR2 3S-GTE , GT86, Subaru Forester, Lexus RX350, Subaru WRX STi, Toyota Aygo, Corolla E11 G6R, Corolla E10 1,6Si Corolla E12 wagon http://www.intercars.cz něco pro všechny
Komanche

Příspěvek od Komanche »

Dobrý den

požadované stírátka pro Váš vůz k dostání do 3. dnů za cenu 247.- a 303.- (P+L)

Uvedené ceny zahrnují DPH 19%

objednano z emilfrey.cz
info.sklad@emilfrey.cz

Tak po nedeli stiram zase jak o zavod :)
HOLIS
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HOLIS »

Komanche viborne ta cena je taky skvela az ti prijdou tak rekni jaky jsou a hlavne jak funguji zajimalo by me aj jestli k nim dostanes i sroubky
Komanche

Příspěvek od Komanche »

uvidime 8) a dam vedet
Odpovědět

Zpět na „Corolla“