Sterace AERO TWIN
- HOLIS
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Sterace AERO TWIN
Nezkousel nahodou nekdo bezraminkovy sterace od BOSH da se to vubec dat na model 88-92??? Docela rad bych si je poridil.
Petrumr : někde je chyba. Ty co maslí HOLIS jsou stěrače skládající se jen z pružné lišty, kov venku neuvidíš. Dělá je Bosch, ale také Valeo. A ceny se pohybují kolem 1000 Kč. Slyšel jsem na ně chválu. Už jsem tady o nich disktovali. Nevím jaký máš systém uchycení ramínka stírače. Pokud máš takový háček na konci, do kterého se ramínko zasune, neměl by to být problém. Radši se na ně zajdi k Boschovi podívat.
Ex - Coyota 93 1,3 sedan 4E-FE
Ex - Rudý October 1,9 Tdi 66kW
Jean Reno Megane kombi 2001 1,4
Služební Fabián 3 1,4Tdi 2015
Ex - Rudý October 1,9 Tdi 66kW
Jean Reno Megane kombi 2001 1,4
Služební Fabián 3 1,4Tdi 2015
- petrumr
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
já vím,sou to ony,od bosche bych koupil jen dítěti hračku,ale na auto nic,Když se něco pokazí,tak nepsaná příručka píše,že nejdřív se hladají výrobky od bosche.Jestli přestane sněžit,tak to blejsknu.u bosche sem se na ně díval a stáli 1057kč za oba.mě se to zdá předražený.
Naposledy upravil(a) petrumr dne úte 03.01.2006, 18:49, celkem upraveno 1 x.
toyota corolla 4E FE 65kW
- HOLIS
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Banjo ,Mas pravdu presne to jsem mel na mysli vim ze to dela jeste valeo ale prave ze jsem je v obchode nevidel.Prichyceni sterace mam na srouby takze hacek na konci nemam konec je rovnej a prave nevim jestli se vubec delaji tyto steraca na tendo typ uchyceni.Problem u miho auta mam ten ze kdyz si koupim obycejny sterace za cca 100kc tak oni jsou vyssi nez original a kdyz si chci ostriknout okno tak voda se mi zastavi o pritlacnou lystu tak bych rad sehnal tento typ steracu a mel bych po problemu
- Milan
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Ty na tohle auto sem si objednal v Toyotě v programu optifit a oba dopředu mě vyšly kolem 600kč a naprostá spokojenost.Teď je mám půl roku a stírají pořád na 100%.HOLIS píše:Banjo ,Mas pravdu presne to jsem mel na mysli vim ze to dela jeste valeo ale prave ze jsem je v obchode nevidel.Prichyceni sterace mam na srouby takze hacek na konci nemam konec je rovnej a prave nevim jestli se vubec delaji tyto steraca na tendo typ uchyceni.Problem u miho auta mam ten ze kdyz si koupim obycejny sterace za cca 100kc tak oni jsou vyssi nez original a kdyz si chci ostriknout okno tak voda se mi zastavi o pritlacnou lystu tak bych rad sehnal tento typ steracu a mel bych po problemu
Corolla Verso 2,0 D-4D 66kw
Carina E 1.6 16V 1995 85kW
Corolla 1.3 12V 1991 55kW
Carina E 1.6 16V 1995 85kW
Corolla 1.3 12V 1991 55kW
- HOLIS
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Jo to jsou originali ja je tam mam ted taky a mam je tam uz 14 roku i s original gumickama a stira to celkem v poho akorad uz ksou trochu vyvyklany
) Neni nad original vyzkousel jsem hodne steracu ale zase jsem se vratil z5 protoze stiraji stejne pri jakekoliv rychlosti coz od tech univarzalnich se rict neda.Jenze ty od BOSHe vypadaj pekne a myslim ze maj jeste lepsi prilnavost navic nezreznou a nevyvyklaj se 

- HOLIS
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No asi to dopadne taky tak ze koupim originaly protoze asi se na tento typ bezraminkovy sterace proste nedelaji leda pouzit zlaty Cesky rucicky a nejakym solichem to vyresit akorad kdyz se to nepodari tak 1000 je v tahu.Od jiste doby co jsem jel v desti a strace mi absolutne nestiraly a nic jsem nevydel tak na ne kladu velky duraz a opravdu kupovany univerzaly jsou na prd vubec to nevydrzi zacnou bud skakat a nebo prestanou stirat uplne.Kdyz vezmu do ruky originalni sterac a ten univerzalni tak origos je asi tak 2x tezsi a to uz o necem hovori
- Toytom
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
pokud muzu poradit,tak nedavat,protoze to casem prestane stirat.Dej tam to co tam ma byt a usetris 800kc!Prodavam dily,tak vim o cem mluvim
Toyota MR2 3S-GTE , GT86, Subaru Forester, Lexus RX350, Subaru WRX STi, Toyota Aygo, Corolla E11 G6R, Corolla E10 1,6Si Corolla E12 wagon http://www.intercars.cz něco pro všechny
Dobrý den
požadované stírátka pro Váš vůz k dostání do 3. dnů za cenu 247.- a 303.- (P+L)
Uvedené ceny zahrnují DPH 19%
objednano z emilfrey.cz
info.sklad@emilfrey.cz
Tak po nedeli stiram zase jak o zavod
požadované stírátka pro Váš vůz k dostání do 3. dnů za cenu 247.- a 303.- (P+L)
Uvedené ceny zahrnují DPH 19%
objednano z emilfrey.cz
info.sklad@emilfrey.cz
Tak po nedeli stiram zase jak o zavod