http://hugoo.rajce.idnes.cz/Nehoda/
odstrojim ji a uvidime.. to jsem si ten vyfuk od tebe moc neuzilelviiis píše:s tech fotek jde prdlacka poznat... jestli jsou nosniky ok tak bych to opravil... pokud ne sehnal bych jinou treba s utahlim motorem... rovnani nosniku je draha sranda aby to bylo poradne...
tolik sem se na sraz tesilFoost píše:jeje a to chvilku před srazemhlavně že jste v pořádku
co nadelas.. ja to auto mam fakt rad a je to takovy dilema... ale bylo mi receno a taky tomu verim po tom co jsem sundal blatnik a podbeh ze oprava by byla velice draha.. tak snad alespon poslouzi dily nekomu dalsimucera píše:Pravě proto jsem koupil auto s airbagami...mužeš byt jak koliv opatrny, ale stat se to muže každemu, je dobže že to odneslo jenom auto, zdravi fakt ničem nenahradiš...a ohledně bouračky:
Bude to drahe...nebo oprava vlastnimi silami na dlouhe lokte, a čas v naši době take něco stoji (hlavně ten tvuj), za flašku se auta už neopravujou...
A pak, kde maš zaruku že to bude opraveno kvalitně?
Ja bych v tihle situaci to bral jako priležitost vyzkoušet něco novyho (samozřejmně toyotu...)
P.S. dokud jsem to tvořil, ty jsi už rozhodl...jsem fakt retard...
Au, tak to věřím, že tohle hodně bolí (jako člověku co má auta rád se mi na to taky fakt příjemně nekouká), ale zas na druhou stranu lepší když to odskáče "jenom" auto a ne něčí zdraví.Hug0 píše:vsem dekuju za radyje rozhodnuto.. celda se proda na nahr dily, ten predek je hodne zkroucenej
a jelikoz jsem uz dlouho chtel dvoulitr.. tk pujdu do nej.. ale strasne me to stve.. myslel sem ze si ji uzije jeste nekdo jinej..
a strasne se mi libi jeji kola