zapalovacie sviecky do 3S-GTE
zapalovacie sviecky do 3S-GTE
zdravim vsetkych toyotakov,nevie mi niekto poradit na zaklade vlastnych skusenosti,ake sviecky by boli vhodne do celdy 5 gen.turbovky 3S-GTE 150 kw?rozhodujem sa medzi iridiom od Densa,NGK alebo platinum od Bosch.dakujem
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
od vyroby jsou tam psane platinove Denso PK20R8 , NGK bkr6ep8 , oni je tam ze srandy nedavaj , ac nejsem fundovany znalec motoru , rekl bych ze se vyplati si priplatit a nemenit znicene svicky po par tisic. km , precijen tyhle jsou na tyhle motory navrhovane
iridia se myslim zacly vyrabet dyl , ale myslim ze cena tech platinovek a iridii nebude nejak moc odlisna
iridia se myslim zacly vyrabet dyl , ale myslim ze cena tech platinovek a iridii nebude nejak moc odlisna
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
dobre svicky = pul motoru, takze jedine densa nebo ngk, ja mam ngk v obou turbinach a maximalni spokojenost, levne sracky bych tam nedala, navic zadne levne pro tyto motory ani nejsou predepsane
jinak jak rika jarda, pri 3tis ot mam uz klidne plny tlak u me = 0,8 baru, zatim
dej tam MBC pripadne EBC coz jsou bud manualni nebo elektricke boost controllery, budes pak moct tlacit vic nez jen seriovych 0,6 a rozhodne to pocitis, pokud teda neni turbo v haji, to poznas kdyz sundas privodni hadici co do nej vede, ta co je zboku, zkusis vrtulka axialne a radialne, pokud ma velkou axialni vuli neni to dobre, radialni vule v male mire nevadi, pokud pri toceni vrtulkou a tlacenim na ni v radialnim smeru nedre o steny turba, velkou axialni vuli ale poznas i na tom ze by treba turbo zralo olej, dymylo, bylo hlucne (piskavy zvuk).. atd.
jinak jak rika jarda, pri 3tis ot mam uz klidne plny tlak u me = 0,8 baru, zatim

..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
downpipe je urcite suprova vec,ale je aj dost draha,dokonca aj tie cinske nahrady.uvazujem vyhodit kat a nahradit trubkou s obalom rovnakeho priemeru ako potrubie s tym ze by som pouzil origo priruby.po 20 rokoch uz aj tak asi kat bude k.o.robil to niekto?co sa turba tyka,axial v pohode,radial uz menej,ale este nie kriticky.kolko mozem fuknut bez rizika poskodenia motora,az by som tam dal vykonnejsiu guličku,trebars s 1,3 bar?diky za kazdy prispevok
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no tak pokud to nemas CS tak te jednotka pusti max na 0.9-0.95baru, pokud mas CS tak 1,25 je fuelcut. muzes tam dat fuelcut deffender. sorry ale 2500kc za DP neni zas tak moc, to te to bastleni prijde na mnohem vice. vyfuk kdyby si chtel delat, tak urcite vetsi prumer a to 2,5-3"
jinak seriovy motor pokud je v poradku, by mel dlouhodobe vydrzet 1,2baru, co jsem tak procital fora.
jinak seriovy motor pokud je v poradku, by mel dlouhodobe vydrzet 1,2baru, co jsem tak procital fora.

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
- elviiis
- Manager Týmu
Mno ja ma vule na turbu oki a pri 1.1baru mi to piska jak boeing
jinak gt4ky maji kat v donwpipe a ta je pekne debilendelana staci abys se nekde tuklo kat se trosku sesypal a uz mas ucpano... kup chinu downpipe omotej ji termotecem a mas klid
jak bylo receno s tema svickama dej tam origo NGK platinum co jsou predepsane... ja mam jejich oznaceni dokonce napsane rozvodovem viku i s popisem ze vymena je po 100tis km... jako altrenativu udavaji katalogy bosch ty jsou nejlevnejsi a denso ty stoji cca stejne...

jinak gt4ky maji kat v donwpipe a ta je pekne debilendelana staci abys se nekde tuklo kat se trosku sesypal a uz mas ucpano... kup chinu downpipe omotej ji termotecem a mas klid

Carlos Sainz limited 2468/5000