Ahoj všem!
Včera jsem se náhodně setkal s "dvojčetem" - já jsem ten dále, dvojčeti (auto blíže) jsem poupravil RZ, přeci jenom nevím kdo to je, tak abych ho tu veřejně nevystavoval . Třeba se někdy setkáme, protože to byl docela "zážitek" vidět stejné auto - jo, když má někdo stříbrnou Octavku nebo Fabii, tak je to něco "normálního", ale pro nás -"neuniformovaný", ale jedinečný - je to vzácný zážitek
Díval jsem se do sekce Srazy Toyota klubu a jeden z "nejschopnějších" asi bude ten dr.knedlo, co úspěšně organizuje každoroční srazy už několik let za sebou http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=14326 a má u toho i dobré programy (výšlapy na kopec atd.), avšak je tam omezená kapacita, je to (pro nás severočechy) na druhé straně republiky a není to jen o jednom modelu Toyot. Sraz Carin by byl pro nás (nej)zajímavější. Stačí málo: domluvit místo a čas . Místo kdekoliv v Čechách (tamto je spíš "Moravský sraz") asi není problém, ideální by byl asi nějaký kemp a nebo opuštěné letiště, tam by ale asi nebylo zázemí (voda, WC...), tak spíš kemp, hotel... Nevíte někdo o nějakém nebo nemáte vlastní? . Termín může být třeba nějaký víkend v červnu, třeba 19.-20.6.2010 (teplé noci ) a kdo může může a kdo ne, tak ne.
Předběžně: Jaký by byl zájem?
Nemuselo by to být ani dvoudenní, třeba jen sobota 19.6.2010
Jooo s tim dvojcetem sem se taky jednou setkal. Akorat sem z toho mel malem zuby venku kdyz pribehl borec a zacal do me hustit ze mu chci ukrast auto. Moje stalo hned vedle. A me hned bylo divny ze ho nemuzu otevrit
hulk píše:Jooo s tim dvojcetem sem se taky jednou setkal. Akorat sem z toho mel malem zuby venku kdyz pribehl borec a zacal do me hustit ze mu chci ukrast auto. Moje stalo hned vedle. A me hned bylo divny ze ho nemuzu otevrit
Povedený příběh
BTW: Jinak ohledně nějakého srazu Carin už asi není moc co řešit, když k dnešnímu dni bylo téma shlédnuto 76x a (nadšených) ohlasů bylo nula...
hulk píše:Jooo s tim dvojcetem sem se taky jednou setkal. Akorat sem z toho mel malem zuby venku kdyz pribehl borec a zacal do me hustit ze mu chci ukrast auto. Moje stalo hned vedle. A me hned bylo divny ze ho nemuzu otevrit
Povedený příběh
BTW: Jinak ohledně nějakého srazu Carin už asi není moc co řešit, když k dnešnímu dni bylo téma shlédnuto 76x a (nadšených) ohlasů bylo nula...
Ono záleží jaký sraz myslíš jestli hledáš tvoje dvojče, tak asi nikdy nenajdeš protože tady na foru je tak zanedbatelné procento majitelů toyot že by to byla sakra náhoda kdyby Ti tady napsal,....jinak sraz Carin jako mají třeba sraz Celic by taky nemusel být od věci
To sa uz stalo raz aj mne, idem vecer k zle osvetlenemu parkovisku, vytahujem kluc a chcem uz strcit do zamku, avsak potom si vsimnem, ze ajhla, tato Corollka nema airbagy Inak uplne identicka, ako moja. Moja stala o jednu radu dalej.
Marty píše:Proč to furt chcete rozsekávat podle modelů? Jednou jsme toyota klub, tak ať se udělá sraz všeho. Stejně v tom máme všichni stejný střeva
Souhlasím, prostě Toyota sraz. To je pořád Celica sraz,sice jsem na žádnym ještě nebyl, ale určitě tam jsou i jiný modely. Jen škoda že je všechno tak daleko od jížní moravy
Marty píše:Proč to furt chcete rozsekávat podle modelů? Jednou jsme toyota klub, tak ať se udělá sraz všeho. Stejně v tom máme všichni stejný střeva
Souhlasím, prostě Toyota sraz. To je pořád Celica sraz,sice jsem na žádnym ještě nebyl, ale určitě tam jsou i jiný modely. Jen škoda že je všechno tak daleko od jížní moravy
Když jsem byl na srazu Celic v Plzni, tak jsem tam byl kromě dvou MR2 s Yarisem jedinej pokud počítám všecky Toyoty
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Povedený příběh
Ono záleží jaký sraz myslíš jestli hledáš tvoje dvojče, tak asi nikdy nenajdeš protože tady na foru je tak zanedbatelné procento majitelů toyot že by to byla sakra náhoda kdyby Ti tady napsal,....jinak sraz Carin jako mají třeba sraz Celic by taky nemusel být od věci
Ne, to dvojče z obrázku nehledám. Spíš jsem jen popisoval, že to je zajímavý "pocit" se potkat s "kolegou"
To sa uz stalo raz aj mne, idem vecer k zle osvetlenemu parkovisku, vytahujem kluc a chcem uz strcit do zamku, avsak potom si vsimnem, ze ajhla, tato Corollka nema airbagy Inak uplne identicka, ako moja. Moja stala o jednu radu dalej.
Jasně, prostě Toyota sraz Co tedy pozorovat ostatní modely a když někteří budou něco podnikat, tak se "přifařit"?
BTW: Pokudjde o vzdálenost na sraz - tak se prostě Toyota pořádně projede