Náhodné setkání (dvou) Carin

vše ohledně modelové řady Carina
GammaRay
Věčnej rejpal

Náhodné setkání (dvou) Carin

Příspěvek od GammaRay »

Ahoj všem! 8)
Včera jsem se náhodně setkal s "dvojčetem" :shock: - já jsem ten dále, dvojčeti (auto blíže) jsem poupravil RZ, přeci jenom nevím kdo to je, tak abych ho tu veřejně nevystavoval :wink: . Třeba se někdy setkáme, protože to byl docela "zážitek" vidět stejné auto :lol: - jo, když má někdo stříbrnou Octavku nebo Fabii, tak je to něco "normálního", ale pro nás -"neuniformovaný", ale jedinečný - :D je to vzácný zážitek :wink: :!:
Díval jsem se do sekce Srazy Toyota klubu a jeden z "nejschopnějších" asi bude ten dr.knedlo, co úspěšně organizuje každoroční srazy už několik let za sebou http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=14326 a má u toho i dobré programy (výšlapy na kopec atd.), avšak je tam omezená kapacita, je to (pro nás severočechy) na druhé straně republiky a není to jen o jednom modelu Toyot. Sraz Carin by byl pro nás (nej)zajímavější. Stačí málo: domluvit místo a čas :D. Místo kdekoliv v Čechách (tamto je spíš "Moravský sraz") asi není problém, ideální by byl asi nějaký kemp a nebo opuštěné letiště, tam by ale asi nebylo zázemí (voda, WC...), tak spíš kemp, hotel... Nevíte někdo o nějakém nebo nemáte vlastní? :lol: . Termín může být třeba nějaký víkend v červnu, třeba 19.-20.6.2010 (teplé noci :wink: ) a kdo může může a kdo ne, tak ne.
Předběžně: Jaký by byl zájem? :?:
Nemuselo by to být ani dvoudenní, třeba jen sobota 19.6.2010 :wink: :)

Obrázek
Carina E T19 2,0 liftback 1997
hulk
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hulk »

Jooo s tim dvojcetem sem se taky jednou setkal. Akorat sem z toho mel malem zuby venku kdyz pribehl borec a zacal do me hustit ze mu chci ukrast auto. Moje stalo hned vedle. A me hned bylo divny ze ho nemuzu otevrit :P :P :P
GammaRay
Věčnej rejpal

Příspěvek od GammaRay »

hulk píše:Jooo s tim dvojcetem sem se taky jednou setkal. Akorat sem z toho mel malem zuby venku kdyz pribehl borec a zacal do me hustit ze mu chci ukrast auto. Moje stalo hned vedle. A me hned bylo divny ze ho nemuzu otevrit :P :P :P
Povedený příběh :D :D :D

BTW: Jinak ohledně nějakého srazu Carin už asi není moc co řešit, když k dnešnímu dni bylo téma shlédnuto 76x a (nadšených) ohlasů bylo nula...
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

GammaRay píše:
hulk píše:Jooo s tim dvojcetem sem se taky jednou setkal. Akorat sem z toho mel malem zuby venku kdyz pribehl borec a zacal do me hustit ze mu chci ukrast auto. Moje stalo hned vedle. A me hned bylo divny ze ho nemuzu otevrit :P :P :P

BTW: Jinak ohledně nějakého srazu Carin už asi není moc co řešit, když k dnešnímu dni bylo téma shlédnuto 76x a (nadšených) ohlasů bylo nula...
Ono záleží jaký sraz myslíš jestli hledáš tvoje dvojče, tak asi nikdy nenajdeš protože tady na foru je tak zanedbatelné procento majitelů toyot že by to byla sakra náhoda kdyby Ti tady napsal,....jinak sraz Carin jako mají třeba sraz Celic by taky nemusel být od věci :-D
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Proč to furt chcete rozsekávat podle modelů? Jednou jsme toyota klub, tak ať se udělá sraz všeho. Stejně v tom máme všichni stejný střeva :)
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
Gabo
Řidič

Příspěvek od Gabo »

To sa uz stalo raz aj mne, idem vecer k zle osvetlenemu parkovisku, vytahujem kluc a chcem uz strcit do zamku, avsak potom si vsimnem, ze ajhla, tato Corollka nema airbagy :) Inak uplne identicka, ako moja. Moja stala o jednu radu dalej. :P
Toyota Auris TS Hybrid 2016
Floki
Věčnej rejpal

Příspěvek od Floki »

Marty píše:Proč to furt chcete rozsekávat podle modelů? Jednou jsme toyota klub, tak ať se udělá sraz všeho. Stejně v tom máme všichni stejný střeva :)
Souhlasím, prostě Toyota sraz. To je pořád Celica sraz,sice jsem na žádnym ještě nebyl, ale určitě tam jsou i jiný modely. Jen škoda že je všechno tak daleko od jížní moravy :(
Toyota Carina E 2.0 GLI
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

Floki píše:
Marty píše:Proč to furt chcete rozsekávat podle modelů? Jednou jsme toyota klub, tak ať se udělá sraz všeho. Stejně v tom máme všichni stejný střeva :)
Souhlasím, prostě Toyota sraz. To je pořád Celica sraz,sice jsem na žádnym ještě nebyl, ale určitě tam jsou i jiný modely. Jen škoda že je všechno tak daleko od jížní moravy :(
Když jsem byl na srazu Celic v Plzni, tak jsem tam byl kromě dvou MR2 s Yarisem jedinej pokud počítám všecky Toyoty 8)
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

a jelikoz na posledni toyota sraz prijelo asi ani ne 40 aut , tak to je potom tezky :lol:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
GammaRay
Věčnej rejpal

Příspěvek od GammaRay »

ArnieGT píše:
GammaRay píše:

Ono záleží jaký sraz myslíš jestli hledáš tvoje dvojče, tak asi nikdy nenajdeš protože tady na foru je tak zanedbatelné procento majitelů toyot že by to byla sakra náhoda kdyby Ti tady napsal,....jinak sraz Carin jako mají třeba sraz Celic by taky nemusel být od věci :-D
Ne, to dvojče z obrázku nehledám. Spíš jsem jen popisoval, že to je zajímavý "pocit" se potkat s "kolegou" :)
GammaRay
Věčnej rejpal

40 aut

Příspěvek od GammaRay »

Pavo.B. píše:a jelikoz na posledni toyota sraz prijelo asi ani ne 40 aut , tak to je potom tezky :lol:
No moment, 40 aut není zas tak málo, ne? :wink:
GammaRay
Věčnej rejpal

Příspěvek od GammaRay »

Gabo píše:
To sa uz stalo raz aj mne, idem vecer k zle osvetlenemu parkovisku, vytahujem kluc a chcem uz strcit do zamku, avsak potom si vsimnem, ze ajhla, tato Corollka nema airbagy :) Inak uplne identicka, ako moja. Moja stala o jednu radu dalej. :P
Kromě airbagů možná ještě byla i jiná SPZka, co? :)
GammaRay
Věčnej rejpal

Příspěvek od GammaRay »

Floki píše:
Jasně, prostě Toyota sraz :wink: Co tedy pozorovat ostatní modely a když někteří budou něco podnikat, tak se "přifařit"? :D
BTW: Pokudjde o vzdálenost na sraz - tak se prostě Toyota pořádně projede :wink:
mimo
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mimo »

niečo obdobné sa aj mne podarilo ...

Obrázek
Toyota RAV 4 2,0 VVT-i (112 kW) Obrázek
Toyota Yaris 1.0 VVT-i (48 kW) Obrázek
ex:
Toyota Carina E 1.8 SW Obrázek
Corolla E10 1.4 XLi combi
Corolla E9 1.6 GTi
GammaRay
Věčnej rejpal

Příspěvek od GammaRay »

mimo píše:niečo obdobné sa aj mne podarilo ...

Obrázek
Paráda!!! :D
Oba mají i střešní nosiče :wink:
Pěkná fotka :)
Odpovědět

Zpět na „Carina“