Ford Transit Jumbo vs Iveco Daily

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
Ahold
Věčnej rejpal

Ford Transit Jumbo vs Iveco Daily

Příspěvek od Ahold »

Nazdar, ve firmě jsem dostal ukol prozkoumat vhodnější auto pro přepravu konstrukcí. Jedná se o Transita Jumbo a Iveco Daily. Máte s těmito auty někdo zkušenosti (dobré-špatné) popřípadě nevíte o nějakém pěkném kousku na prodej? Rok výroby 2007 a mladší. Odpočet DPH, stejně jako tempomat, klima a ASR podmínkou. Iveco by bylo vhodnější, je o půl metra delší a to se počítá

Popřípadě kdyby jste věděli o nějakých testech užitkových automobilů.
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Ford Transit Jumbo vs Iveco Daily

Příspěvek od cera »

Ahold píše:Nazdar, ve firmě jsem dostal ukol prozkoumat vhodnější auto pro přepravu konstrukcí. Jedná se o Transita Jumbo a Iveco Daily. Máte s těmito auty někdo zkušenosti (dobré-špatné) popřípadě nevíte o nějakém pěkném kousku na prodej? Rok výroby 2007 a mladší. Odpočet DPH, stejně jako tempomat, klima a ASR podmínkou. Iveco by bylo vhodnější, je o půl metra delší a to se počítá

Popřípadě kdyby jste věděli o nějakých testech užitkových automobilů.
Kupte si Sprintera, starši model, to jsou fakt držaky...ale mužete se trefit na fakt zničeny kus, raději kupovat u prodejcu Mercedes, ti auta co davaji jako nahradni nebo z jejich vlastni pujčovny (ale nevim jestli tam budou mit tak stara auta)
Tranzit se pyšni nejlepšim poměrem cena/vykon (nizka cena nahradnich dilu a levny značkovy servis, take ti posledni diezlovy motory maji fakt dobrou pověst (nevim jak u tranzita ale u focusu: TDCI je fakt špička (TDDI prej žadna slava)).
O Iveco bohužel nic nevim
Každopadě klasicka rada: kupovat dodavku s tim nejsilnějšim motorem, pak vydrži určitě mnohem dil
camry97
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od camry97 »

Prostějov->Olomouc->Kroměříž->Vyškov->Šternberk
camry mr.97 2.2 5s-fe 96kW 155000km
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“