Zadní krytka na pravý hagus T22.

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
Salat
Navigátor

Zadní krytka na pravý hagus T22.

Příspěvek od Salat »

Právě dnes se mi podařilo dolomit již nalomenou zadní pravou krytku na hagus u T22. Do Toyoty snad ani nepůjdu abych nedostal infarkt. Poraďte co s tím. Možná bude nejlepší navštívit nějakého modeláře, ať to nějak slepí.
Toyota Avensis 2.0 D-4D kombi
Toyota Starlet 1.5D
Jirka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jirka »

Dej sem fotku,třeba poradím.Já jsem ji ztratil na Avensisu verso a poslali mi ji gratis z Neumanu.
J.
Salat
Navigátor

Příspěvek od Salat »

Obrázek se tu pokusím bouchnout. Je jenom z mobilu, tak na kvalitu nehleď. Ptal jsem se v jedné ostravské hagusárně, a oni mi sdělili, že pokud je to origo Toyota hagus, tak jedině v Toyotě. Tam mi sdělili cenu 950 kč. Už jsem tam na ceny zvyklý, tak jsem nebyl ani překvapený kolik za ten kousek plastu chtějí, ale pořád hledám přijatelnější řešení. Ty máš na versu origo hagusy. Pokud jó, tak to ti na to pasoval kryt s Neumana? Na tom mém je u připevňovacích šroubů vyražen nápis JAC, tak to ještě zkusím na internetu, jestli se něčeho nedopátrám. Tady najdeš ten obrázek, tedy pokud se mi to tu podaří nějak vložit. http://files.uloziste.com/5661fad3f683d49e/
Toyota Starlet 1.5D
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Existuje svařování plastů,třeba by to stačilo. Plastové originály jsou u všech aut pálka.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
aczasa
Věčnej rejpal

plastová krytka

Příspěvek od aczasa »

Plastová krytka přední se roztřískala tátovi na T25ce a stačilo jen slepit těch cca 25kousků epoxidem, lehce zbrousit, nastříknout a bylo to. Už s ní rok jezdí a v pohodě, tak kde je problém? Jen najít všechny ty kousky... :-))))
Back in Czech.
Salat
Navigátor

Příspěvek od Salat »

Hoši přesně tak. Včera jsem navštívil kumpána svařovače plastů a dnes už to mám na autě vybroušené a vyleštěné tak, že to nepoznala ani moje stará. Ať si tu svoji krytku za 950 nechá Toyota ve skladě. Myslel jsem, že ti plasťáci dělají jen nárazníky, ale oni jsou někteří šikovní a svaří skoro všechno a hlavně vědí co ten který materiál udělá. Potřeboval jsem jejich služby poprvé, moc auta totiž nerozbíjím. Dobrá zkušenost. Dík za rady a čau.
Toyota Starlet 1.5D
Odpovědět

Zpět na „Avensis“