btw: Děkuji Floydovi za zelenou krabičku

edit: Ještě nevím k čemu je ta modrá zásuvka, také na fotce.
základní otázka, máš el, zrcátka ?Hug0 píše:Pokoušel jsem si zapojit origo centrál na své 1.6 sti (nejspíš bude z gti verze) zdálo se mi že chybí pouze ŘJ centrálu, ale po jejím zapojení stále nefunguje. zjistil jsem že mám dvě volné zásuvky a nevím co s nimi.. neporadil by někdo kdo s tím má zkušenost? foto: http://hugoo.rajce.idnes.cz/Nova_slozka/
garfe uz jednou jsem ti rikal ze je mam taky a nic jsem tam nemelgarfielld píše:základní otázka, máš el, zrcátka ?Hug0 píše:Pokoušel jsem si zapojit origo centrál na své 1.6 sti (nejspíš bude z gti verze) zdálo se mi že chybí pouze ŘJ centrálu, ale po jejím zapojení stále nefunguje. zjistil jsem že mám dvě volné zásuvky a nevím co s nimi.. neporadil by někdo kdo s tím má zkušenost? foto: http://hugoo.rajce.idnes.cz/Nova_slozka/
kéž bych si to pamtoval, mě prostě stačilo nacvakat konektory, dát tu zelenou krabičku a všechno samo fungovalo(i okýnka i centrál), ještě mě napadlo že sem i přidával nějaký relé, ale do dneška nevim jesli to bylo potřeba nebo ne ?Pavo.B. píše: garfe uz jednou jsem ti rikal ze je mam taky a nic jsem tam nemel, takze podle toho se ridit nemuzes
podle konektoru , maly modry se 4 draty bych rekl ze jo
jestli te chapu dobre tak staci spravne propojit tu modrou zastrcku s central ecu? a nebylo by mozny treba jen sehnat ten modrej plast kterej tu zasuvku na to modry ma? jinak by mel byt stejny ne?Pavo.B. píše:hm tak v tom se nekdo moc hrabal , chybi ti to tam , asi si myslel ze to neni potreba kdyz do toho nic nevede :/ takze doporucuji sehnat jeste elektriku z auta (a tu vykuchat ) pokud se v tom nechces hodne hrabat ale aspon ten konektor k tomu central ECU by to chtelo a par dratu ktery by se dali precvakat ( kazdej dratek muzes vyndat z konektoru a zbydou na nem jen ty plisky a pak je zase muzes zacvaknout kam chces
pockej takze jeste jedna takovahle modra potvora je u spolujezdce? jde mi z toho hlava kolem.... takze potrebuju spojit tyhle dve modre s ecu a nekde sehnat +? nebo je mezi tim jeste neco?Pavo.B. píše:jj skoro staci , jeste napojis kostru a plus ale to je to nejmensi , zbytek tam mit nebudes , takze bude nejlepsi sehnat to cele , protoze jestli to chces mit na tyhle konektory potrebujes i toy. dratky do konektoru a konektory ty modry ( i u spolujezdce ) a konektor do ty zel. krabickyja jsem si je taky precvakaval - mel jsem kabelaz z Camry , konektor u krabicky stejny - draty nesedely a pak dratky jsem pak nacvakal do tech modrych konektoru