Světla NEW )
- inzaghi
- Člen Týmu
Světla NEW )
Nemáte nekdo taková světla? uvažuji o nich a chtěl bych to videt jak to vypada.. )
Celica
http://www.fensport.co.uk/Parts/Model_1 ... ry_13/1191
Celica
http://www.fensport.co.uk/Parts/Model_1 ... ry_13/1191
Toyota Celica 1994 GT import JP
- Kysi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jsou pekna ale nemame.. (jedinej byl Malpaso)
... a nemame ze dvou duvodu: jednak jsou desne draha a za druhy jsou na Japan verze, coz jak mi bylo receno znamena jina vnitrni struktura stinitek ci odrazovych ploch pro pravostranne rizeni tak, aby neoslnovala protijedouci ridice a naopak osvetlovala krajnici. Tudiz pro nase pouziti by se musela nasilim demontovat, prehodit streva a znovu dat do kupy, coz je dost riziko... tebe v Britanii ovsem tohle palit nemusi a mozna i cena by mohla byt prijatelnejsi co?
... a nemame ze dvou duvodu: jednak jsou desne draha a za druhy jsou na Japan verze, coz jak mi bylo receno znamena jina vnitrni struktura stinitek ci odrazovych ploch pro pravostranne rizeni tak, aby neoslnovala protijedouci ridice a naopak osvetlovala krajnici. Tudiz pro nase pouziti by se musela nasilim demontovat, prehodit streva a znovu dat do kupy, coz je dost riziko... tebe v Britanii ovsem tohle palit nemusi a mozna i cena by mohla byt prijatelnejsi co?

Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
- elviiis
- Manager Týmu
japonci a britove maji jina svetla... svetla aut jsou navrzena tak aby svitila na krajnici a ne na protijednouci auta tzn logicky budou jak jp tak uk svetla u nas nepouzitelna... pravdepodobne tam normalne sednou ale budes oslnvat protijedouci ridice... a prece bys nechtel aby to do tebe ve 150ti poslala jeden a pul tuny vazici gt4 jen proto ze jsi oslinil jejiho ridice ze jo 

Carlos Sainz limited 2468/5000
- inzaghi
- Člen Týmu
pokud bys cetl porádne,tak zjistis ze ja ziju v anglii.....elviiis píše:japonci a britove maji jina svetla... svetla aut jsou navrzena tak aby svitila na krajnici a ne na protijednouci auta tzn logicky budou jak jp tak uk svetla u nas nepouzitelna... pravdepodobne tam normalne sednou ale budes oslnvat protijedouci ridice... a prece bys nechtel aby to do tebe ve 150ti poslala jeden a pul tuny vazici gt4 jen proto ze jsi oslinil jejiho ridice ze jo
- elviiis
- Manager Týmu
Pokud zijes v anglii coz jsi nikde neuvedl pokud tim narazis na bristol tak to je nazev X hospod v cr prezdivka X lokaci v CR tedy s toho jsem to tezko vycetl a pokud jsem to mel vycist s toho ze mas auto JP import tak v cr prekopanejch jp jezdi celkem dost... pokud jsi tedy z UK je zcele nezmyslen zakladat tento topik nemyslis??? zvlaste na svetla z UK jez jsou pro CR nepouzitelna a jez urcite bude vlastnit spousta tuuuzaku v UK... podobne fora jsou na UK taky pokud ti jde o fota napis na tamni fora
Ano nasledky by byli tragicke pro oba jen jsem tim chtel naznacit jak je to nebezpecne... upravu si nedovedu dost dobre predstavit protoze v pripade rezaneho skla bys musel menit skolo a v tomto pripade bude jinak lamana odrazova plocha... pokud se tedy nejedna o noname smejd kterej nebude mit ani plochu ani sklo prizpusobeno jakemukoliv lamani svetla a tim padem toproste bude palit naplno dopredu

Ano nasledky by byli tragicke pro oba jen jsem tim chtel naznacit jak je to nebezpecne... upravu si nedovedu dost dobre predstavit protoze v pripade rezaneho skla bys musel menit skolo a v tomto pripade bude jinak lamana odrazova plocha... pokud se tedy nejedna o noname smejd kterej nebude mit ani plochu ani sklo prizpusobeno jakemukoliv lamani svetla a tim padem toproste bude palit naplno dopredu

Carlos Sainz limited 2468/5000
Jak jsi přišel na 14 000???TomasGT20 píše:jsou paradni a asi i lip sviti ale ta cenaza vsechny svetla je to na nase nejak 14000 bez postovneho a to jsem bral tu nizzsi cenu ktera tam je.
Jinak řekl bych, že se musí vyrábět i pro levostrannou Celicu, když se normálně prodávají třeba v USA, nebo v německu...
- inzaghi
- Člen Týmu
elviiis píše:Pokud zijes v anglii coz jsi nikde neuvedl pokud tim narazis na bristol tak to je nazev X hospod v cr prezdivka X lokaci v CR tedy s toho jsem to tezko vycetl a pokud jsem to mel vycist s toho ze mas auto JP import tak v cr prekopanejch jp jezdi celkem dost... pokud jsi tedy z UK je zcele nezmyslen zakladat tento topik nemyslis??? zvlaste na svetla z UK jez jsou pro CR nepouzitelna a jez urcite bude vlastnit spousta tuuuzaku v UK... podobne fora jsou na UK taky pokud ti jde o fota napis na tamni fora![]()
nevím jestli jsi tak nesmyslně chytrej,nebo hloupej.Po kontaktu firmy která tyto světla dodává jsem se dozvěděl že světla se dělají na obě strany,takže jak na pravo,tak i na levo.stačí se zeptat.
Za další v UK moc čelik neni,takže žádnej tuzak asi taky ne,možníá u vás tam někde u paneláku,kteří jsou rádoby tuneři...(tunning znamená motor,styling je vzhled ).
Pokud je tohle forum TOYOTA,CELICA nevím proč bych tu nemohl založit tenhle topic,pokud je tu napsáno POUZE Češi, tak mě oprav.
A pokud ti přijde že za skoro 14 tis. kč. jsou to šmejdy,tak bych potom chtěl vidět za kolik bys koupil ty světla? za 30 tis. ?
Jinak o lámání světla: to by snad mělo mít každé světlo do auta ne? To by sis mohl přidělat lampičku z pokoje a jezdit podle lampičky.....
PS: pokud je toto forum o autech , tak se nebudu bavit o hospodách (Bristol),nevim jak u tebe doma ,ale já ještě neviděl aby se tuning show dělala v hospodě,docela malej prostor ne?
Myslet znamená hoXno vědět......

nemám UK napsáno v bydlišti?
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Dvě týdení výplaty?...to tě platí nějak málo ne?...100/40 =2,5/hod ????inzaghi píše:cena je právě super je to pro me dvě týdení výplaty a japonce mámtakže je asi koupím,ještě nevím uvidíme. az pojedu do Bristolu na tunniínk japan show ,tak mrknu jestli tam nejaka celda nebude met ty oka

Naposledy upravil(a) ArnieGT dne pát 02.04.2010, 19:32, celkem upraveno 1 x.
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
- inzaghi
- Člen Týmu
ArnieGT píše:Dvě týdení výplaty?...to tě platí nějak málo ne?...100/40 =2,5/hod ????inzaghi píše:cena je právě super je to pro me dvě týdení výplaty a japonce mámtakže je asi koupím,ještě nevím uvidíme. az pojedu do Bristolu na tunniínk japan show ,tak mrknu jestli tam nejaka celda nebude met ty oka
300-350 tydne,ale musis taky neco jist,zaplatit najem, a nebudu bez penez jen kvuli svetlum