Světla NEW )

vše ohledně modelové řady Celica
inzaghi
Člen Týmu

Světla NEW )

Příspěvek od inzaghi »

Nemáte nekdo taková světla? uvažuji o nich a chtěl bych to videt jak to vypada.. )
Celica

http://www.fensport.co.uk/Parts/Model_1 ... ry_13/1191
Toyota Celica 1994 GT import JP
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

jsou paradni a asi i lip sviti ale ta cena :( za vsechny svetla je to na nase nejak 14000 bez postovneho a to jsem bral tu nizzsi cenu ktera tam je.
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

Jsou pekna ale nemame.. (jedinej byl Malpaso)
... a nemame ze dvou duvodu: jednak jsou desne draha a za druhy jsou na Japan verze, coz jak mi bylo receno znamena jina vnitrni struktura stinitek ci odrazovych ploch pro pravostranne rizeni tak, aby neoslnovala protijedouci ridice a naopak osvetlovala krajnici. Tudiz pro nase pouziti by se musela nasilim demontovat, prehodit streva a znovu dat do kupy, coz je dost riziko... tebe v Britanii ovsem tohle palit nemusi a mozna i cena by mohla byt prijatelnejsi co? 8)
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
inzaghi
Člen Týmu

Příspěvek od inzaghi »

cena je právě super je to pro me dvě týdení výplaty a japonce mám :) takže je asi koupím,ještě nevím uvidíme. az pojedu do Bristolu na tunniínk japan show ,tak mrknu jestli tam nejaka celda nebude met ty oka :D
elviiis
Manager Týmu

Příspěvek od elviiis »

japonci a britove maji jina svetla... svetla aut jsou navrzena tak aby svitila na krajnici a ne na protijednouci auta tzn logicky budou jak jp tak uk svetla u nas nepouzitelna... pravdepodobne tam normalne sednou ale budes oslnvat protijedouci ridice... a prece bys nechtel aby to do tebe ve 150ti poslala jeden a pul tuny vazici gt4 jen proto ze jsi oslinil jejiho ridice ze jo :wink:
Carlos Sainz limited 2468/5000
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

no ve 150 by byly nasledky tragicke pro obe posadky vozu i kdyby ti gt4 vazila 2 tuny :D Ty svetla se nedaji nejak upravit, nebo postelovat ? :)
X_Mave
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X_Mave »

Pokud vim, tak to upravit jde... ale neni to uplne jednoduche ...
inzaghi
Člen Týmu

Příspěvek od inzaghi »

elviiis píše:japonci a britove maji jina svetla... svetla aut jsou navrzena tak aby svitila na krajnici a ne na protijednouci auta tzn logicky budou jak jp tak uk svetla u nas nepouzitelna... pravdepodobne tam normalne sednou ale budes oslnvat protijedouci ridice... a prece bys nechtel aby to do tebe ve 150ti poslala jeden a pul tuny vazici gt4 jen proto ze jsi oslinil jejiho ridice ze jo :wink:
pokud bys cetl porádne,tak zjistis ze ja ziju v anglii.....
elviiis
Manager Týmu

Příspěvek od elviiis »

Pokud zijes v anglii coz jsi nikde neuvedl pokud tim narazis na bristol tak to je nazev X hospod v cr prezdivka X lokaci v CR tedy s toho jsem to tezko vycetl a pokud jsem to mel vycist s toho ze mas auto JP import tak v cr prekopanejch jp jezdi celkem dost... pokud jsi tedy z UK je zcele nezmyslen zakladat tento topik nemyslis??? zvlaste na svetla z UK jez jsou pro CR nepouzitelna a jez urcite bude vlastnit spousta tuuuzaku v UK... podobne fora jsou na UK taky pokud ti jde o fota napis na tamni fora :wink:

Ano nasledky by byli tragicke pro oba jen jsem tim chtel naznacit jak je to nebezpecne... upravu si nedovedu dost dobre predstavit protoze v pripade rezaneho skla bys musel menit skolo a v tomto pripade bude jinak lamana odrazova plocha... pokud se tedy nejedna o noname smejd kterej nebude mit ani plochu ani sklo prizpusobeno jakemukoliv lamani svetla a tim padem toproste bude palit naplno dopredu :wink:
Carlos Sainz limited 2468/5000
Sahy
Navigátor

Příspěvek od Sahy »

TomasGT20 píše:jsou paradni a asi i lip sviti ale ta cena :( za vsechny svetla je to na nase nejak 14000 bez postovneho a to jsem bral tu nizzsi cenu ktera tam je.
Jak jsi přišel na 14 000???

Jinak řekl bych, že se musí vyrábět i pro levostrannou Celicu, když se normálně prodávají třeba v USA, nebo v německu...
Sahy
Navigátor

Příspěvek od Sahy »

aha, tak sem podíval na tu stránku pořádně, s daní je to nějakých 16 500kč.....pěkná cena :)
inzaghi
Člen Týmu

Příspěvek od inzaghi »

elviiis píše:Pokud zijes v anglii coz jsi nikde neuvedl pokud tim narazis na bristol tak to je nazev X hospod v cr prezdivka X lokaci v CR tedy s toho jsem to tezko vycetl a pokud jsem to mel vycist s toho ze mas auto JP import tak v cr prekopanejch jp jezdi celkem dost... pokud jsi tedy z UK je zcele nezmyslen zakladat tento topik nemyslis??? zvlaste na svetla z UK jez jsou pro CR nepouzitelna a jez urcite bude vlastnit spousta tuuuzaku v UK... podobne fora jsou na UK taky pokud ti jde o fota napis na tamni fora :wink:

Ano nasledky by byli tragicke pro oba jen jsem tim chtel naznacit jak je to nebezpecne... upravu si nedovedu dost dobre predstavit protoze v pripade rezaneho skla bys musel menit skolo a v tomto pripade bude jinak lamana odrazova plocha... pokud se tedy nejedna o noname smejd kterej nebude mit ani plochu ani sklo prizpusobeno jakemukoliv lamani svetla a tim padem toproste bude palit naplno dopredu :wink:

nevím jestli jsi tak nesmyslně chytrej,nebo hloupej.Po kontaktu firmy která tyto světla dodává jsem se dozvěděl že světla se dělají na obě strany,takže jak na pravo,tak i na levo.stačí se zeptat.

Za další v UK moc čelik neni,takže žádnej tuzak asi taky ne,možníá u vás tam někde u paneláku,kteří jsou rádoby tuneři...(tunning znamená motor,styling je vzhled ).

Pokud je tohle forum TOYOTA,CELICA nevím proč bych tu nemohl založit tenhle topic,pokud je tu napsáno POUZE Češi, tak mě oprav.

A pokud ti přijde že za skoro 14 tis. kč. jsou to šmejdy,tak bych potom chtěl vidět za kolik bys koupil ty světla? za 30 tis. ?
Jinak o lámání světla: to by snad mělo mít každé světlo do auta ne? To by sis mohl přidělat lampičku z pokoje a jezdit podle lampičky.....

PS: pokud je toto forum o autech , tak se nebudu bavit o hospodách (Bristol),nevim jak u tebe doma ,ale já ještě neviděl aby se tuning show dělala v hospodě,docela malej prostor ne?
Myslet znamená hoXno vědět...... :D

nemám UK napsáno v bydlišti?
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

inzaghi píše:cena je právě super je to pro me dvě týdení výplaty a japonce mám :) takže je asi koupím,ještě nevím uvidíme. az pojedu do Bristolu na tunniínk japan show ,tak mrknu jestli tam nejaka celda nebude met ty oka :D
Dvě týdení výplaty?...to tě platí nějak málo ne?...100/40 =2,5/hod ???? :-D
Naposledy upravil(a) ArnieGT dne pát 02.04.2010, 19:32, celkem upraveno 1 x.
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

Sahy > jsem rad ze jsi si odpovedel sam :D

Takze tyto svetla vyrabi i na nase levostrane celicy a neni v tom problem? cena je stejna ?
inzaghi
Člen Týmu

Příspěvek od inzaghi »

ArnieGT píše:
inzaghi píše:cena je právě super je to pro me dvě týdení výplaty a japonce mám :) takže je asi koupím,ještě nevím uvidíme. az pojedu do Bristolu na tunniínk japan show ,tak mrknu jestli tam nejaka celda nebude met ty oka :D
Dvě týdení výplaty?...to tě platí nějak málo ne?...100/40 =2,5/hod ???? :-D

300-350 tydne,ale musis taky neco jist,zaplatit najem, a nebudu bez penez jen kvuli svetlum :D
Odpovědět

Zpět na „Celica“