jsem tu nový. Rád bych patřil do Toyota klubu

redlinecz píše:Tak to závidím, já doufám, že mi to tak nějak všechno vyjde a budu se moct vozit, měl jsem nedávno možnost projet Celicu co je v AAA auto za 65 tisíc, funkčně se zdála úplně v pořádku, jede to krásně, super podvozek, jen bylo vidět, že levý zadní bok a zadní spoiler byl měněný a stejně tak i přední pravý bok. Jinak rozvor byl na obou stranách stejný. Na otázku, jak moc bouraný bylo, mi řekli: " No něco se na tom dělalo jenom kolem nádrže..." Po týhle odpovědi jsem od nich raději opustil areál a celou noc se snažil z hlavy vymazat tu červenou nádheru na bílých kolechNa kolik to přibliženě vyjde přelakování celýho auta?
Protahl jsem to přes zlatestranky, jsou tam tři lidi s tim jmenem ale žadnej s Plzně, smula, jinak ta cena je pěkna a auto vypada puvodně (žadny tuning)a to je dobře, pamatuj že to určitě bude euro 1, a to znamena dalšich 5000kč minus pri prihlašeni...redlinecz píše:Tak se majitel doposud neozývá. Už jsem psal ze dvou mailů.
Je to synator staryho Hofmeistera zkus mu napsat sem.cera píše:Protahl jsem to přes zlatestranky, jsou tam tři lidi s tim jmenem ale žadnej s Plzně, smula, jinak ta cena je pěkna a auto vypada puvodně (žadny tuning)a to je dobře, pamatuj že to určitě bude euro 1, a to znamena dalšich 5000kč minus pri prihlašeni...redlinecz píše:Tak se majitel doposud neozývá. Už jsem psal ze dvou mailů.
Tady jsem našel cituju "Die Modelle von 94 bis 96 (vorFacelift, 175 PS) hatten nur E2, bzw EURO 1. Die Modelle ab 96 (nachFacelift, 170 PS) hatten D3" německé forumredlinecz píše:Děkuju za ty zlatý stránkyTo mi ani nenapadlo
S tou EKO daní jsem počítal, tak jako tak by to, pokud je plně funkční, byla nádherná cena. Jinak starší ročníky, co jsem se díval plní Euro 1 a ty novější asi rok 98+ nebo tak nějak, měli už Euro 3. Alespoň jsem to tak viděl na plno inzerátech.