Toyota Celica T20 1.8

vše ohledně modelové řady Celica
redlinecz
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Toyota Celica T20 1.8

Příspěvek od redlinecz »

Ahoj,
jsem tu nový. Rád bych patřil do Toyota klubu :)) Nemám zrovna moc peněz, brigády se mi zatím nepodařilo najít ani jednu. Studuju vysokou, rád bych si pořídil nějakou tu Celicu 6. generace. Nalezl jsem velice zajímavou nabídku. Chtěl bych se vás zeptat na názor, je mi jasné, že takhle od pohledu se nedá moc poznat. Ale všimnul jsem si, že tu pár lidí občas pozná, co to je přesně za Celicu a co s ní bylo dělaný atd. Obracím se sem, na vás, co si tom myslíte, chci se zeptat zkušených. Majiteli jsem dnes psal, v jakém je stavu atd. Tak čekám na odpověď majitele. Děkuju... odkaz
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

No na ty kilometry bych rek ze celkem ujde :-). Ta cena me ale prijde nejak nizko i na jednaosmu, a hadam ze s tim co ma ted najeto asi budes muset delat rozvody (pokud uz nejsou)...
Je z Plzne takze spis nekdo z okoli jestli ho tu nahodou nezna...?
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
BaraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaraS »

Borce znam :D až na ty zrcatka je jak ta moje pred havarkou ale choval se s k ni slusne jak me psal to vis 2 zluty 1.8 v cesku musej drzet spolu,vim jak se o sestru staral :wink: nevidel sem ji nazivo ale sel bych do ni
redlinecz
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od redlinecz »

Díky. To zní dobře :)) No, zatím se mi majitel neozval. Počkám do zítra a zkusím napsat z jiného mailu. Jestli mi to náhodou u majitele neháže rovnou do spamu :) Jinak vypadá opravdu krásně na tu cenu, tak snad se dočkám odpovědí a pak můžu zavítat do světa Toyoty :))
BaraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaraS »

tak můj banán už má čumák hotovej ještě pár věcí a už bude připarená na novej svěží lak pampeliška a.k.a. telecom XD se těšim jak malej až vyjede jako z továrny před 14 lety =) a konečně bude mít sestřičku v kontaktu :wink:
redlinecz
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od redlinecz »

Tak to závidím, já doufám, že mi to tak nějak všechno vyjde a budu se moct vozit, měl jsem nedávno možnost projet Celicu co je v AAA auto za 65 tisíc, funkčně se zdála úplně v pořádku, jede to krásně, super podvozek, jen bylo vidět, že levý zadní bok a zadní spoiler byl měněný a stejně tak i přední pravý bok. Jinak rozvor byl na obou stranách stejný. Na otázku, jak moc bouraný bylo, mi řekli: " No něco se na tom dělalo jenom kolem nádrže..." Po týhle odpovědi jsem od nich raději opustil areál a celou noc se snažil z hlavy vymazat tu červenou nádheru na bílých kolech :lol: Na kolik to přibliženě vyjde přelakování celýho auta? :)
BaraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaraS »

redlinecz píše:Tak to závidím, já doufám, že mi to tak nějak všechno vyjde a budu se moct vozit, měl jsem nedávno možnost projet Celicu co je v AAA auto za 65 tisíc, funkčně se zdála úplně v pořádku, jede to krásně, super podvozek, jen bylo vidět, že levý zadní bok a zadní spoiler byl měněný a stejně tak i přední pravý bok. Jinak rozvor byl na obou stranách stejný. Na otázku, jak moc bouraný bylo, mi řekli: " No něco se na tom dělalo jenom kolem nádrže..." Po týhle odpovědi jsem od nich raději opustil areál a celou noc se snažil z hlavy vymazat tu červenou nádheru na bílých kolech :lol: Na kolik to přibliženě vyjde přelakování celýho auta? :)
:D :D :D ani se neptej....jako nejsem blázen za 25 celolak ale nevím jak levnějc a zase top kvalitně seženu.mám kamaráda s boxem co povídal že když bude mít klid pohodu,prostě žádnej kvalt tak kolem 18 což taky pro mě zrovna není málo,holt makat a vydělávat :D
redlinecz
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od redlinecz »

Tak se majitel doposud neozývá. Už jsem psal ze dvou mailů. :cry:
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

redlinecz píše:Tak se majitel doposud neozývá. Už jsem psal ze dvou mailů. :cry:
Protahl jsem to přes zlatestranky, jsou tam tři lidi s tim jmenem ale žadnej s Plzně, smula, jinak ta cena je pěkna a auto vypada puvodně (žadny tuning)a to je dobře, pamatuj že to určitě bude euro 1, a to znamena dalšich 5000kč minus pri prihlašeni... :cry:
Praetorian
Řidič

Příspěvek od Praetorian »

pokud uz to nekdo nezaplatil ne? nebo to je po kazdem prodeji?... a euro 1? to snad ne...to spis euro 2...ja se svoji.-3oooKc hajzli...mimo jinych kolku a dalsi srac-ovin ktere jsem uz jednou zaplatil z dani!! :evil:
Čelda 98'' GT (SS)
redlinecz
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od redlinecz »

Děkuju za ty zlatý stránky :) To mi ani nenapadlo :) S tou EKO daní jsem počítal, tak jako tak by to, pokud je plně funkční, byla nádherná cena. Jinak starší ročníky, co jsem se díval plní Euro 1 a ty novější asi rok 98+ nebo tak nějak, měli už Euro 3. Alespoň jsem to tak viděl na plno inzerátech.
redlinecz
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od redlinecz »

Praetorian píše:pokud uz to nekdo nezaplatil ne? nebo to je po kazdem prodeji?... a euro 1? to snad ne...to spis euro 2...ja se svoji.-3oooKc hajzli...mimo jinych kolku a dalsi srac-ovin ktere jsem uz jednou zaplatil z dani!! :evil:
Ta EKO daň se platí u každého vozu jen jednou :)
Praetorian
Řidič

Příspěvek od Praetorian »

no jistee. tak prave proto by to nebylo spatne zjistit jestli je ci ne!:) co vim tak 5.gen-euro 1, 6.gen.-euro 2, 7.gen-euro 3....
Čelda 98'' GT (SS)
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

cera píše:
redlinecz píše:Tak se majitel doposud neozývá. Už jsem psal ze dvou mailů. :cry:
Protahl jsem to přes zlatestranky, jsou tam tři lidi s tim jmenem ale žadnej s Plzně, smula, jinak ta cena je pěkna a auto vypada puvodně (žadny tuning)a to je dobře, pamatuj že to určitě bude euro 1, a to znamena dalšich 5000kč minus pri prihlašeni... :cry:
Je to synator staryho Hofmeistera zkus mu napsat sem.

E-MAIL: hoborg@email.cz
Přezdívka: Sad

Nekdy se stane ze kara je davno prodana a ten inzerat tam jeste vysi a chlapecek stejne jako synator mojeho sefa "musi mit firemni mail" ale pouziva ho minimalne.
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
redlinecz
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od redlinecz »

redlinecz píše:Děkuju za ty zlatý stránky :) To mi ani nenapadlo :) S tou EKO daní jsem počítal, tak jako tak by to, pokud je plně funkční, byla nádherná cena. Jinak starší ročníky, co jsem se díval plní Euro 1 a ty novější asi rok 98+ nebo tak nějak, měli už Euro 3. Alespoň jsem to tak viděl na plno inzerátech.
Tady jsem našel cituju "Die Modelle von 94 bis 96 (vorFacelift, 175 PS) hatten nur E2, bzw EURO 1. Die Modelle ab 96 (nachFacelift, 170 PS) hatten D3" německé forum
Odpovědět

Zpět na „Celica“