Manual na RAV 4 . I. - 1997 a nějaké jiné dotazy

vše ohledně modelové řady Rav 4
Odpovědět
hajan
Člen Týmu

Manual na RAV 4 . I. - 1997 a nějaké jiné dotazy

Příspěvek od hajan »

Prosím , jestli má někdo manuál na starší ravky. Koupil jsem ji nedávno a je pořád co spravovat. Momentálně potřebuji hlavně schema elektriky, nesvítí mi brzdová světla, pojistky i žárovky v pořádku. Nevíte, kde je umístěn spínač?
Taky digitální hodiny nefungují, ale to není podstatné. Mám už za sebou opravu a vyvaření podvozku, prahů a zadních lemů.
Nevím, jestli je to bolest všech ravek, ale ta moje byla teda zespoda dost rezavá. Nejhorší byly prahy a hlavně přívodní trubka do nádrže, ta co je za levým zadním kolem pod plastovým krytem. To je nešťastné řešení, trubka si tam pěkně hnije obalená trojobalem bláta, soli a plastového krytu.
Je někde vrakoviště těchto vozů? Případně co pasuje z jiných Toyot? Dával se tento motor i do jiných Toyot?
juba
Řidič

Příspěvek od juba »

Nějak jsem nevyčetl, co máš za motor, dával se myslím 1,8 (nevím, jesti jen do krátké..?) a 2,0, ne? Potom Ti spíš někdo odpoví, jestli se dával i do jiných typů. :wink:
hajan
Člen Týmu

Příspěvek od hajan »

Tak brzdy už jsou opraveny, spínač je nad pedálem, přiveden pomocný vodič. Je to 2,0 litr benzin krátký.
Odpovědět

Zpět na „Rav 4“