brzdové kotouče Lucas /TRW
brzdové kotouče Lucas /TRW
Čau všichni.Čeká mě výměna kotoučů+desek na přední nápravě.Nemáte zkušenost někdo s kotoučema Lucas /TRW a destičkami od stejné značky. Nebo případně doporučení jiné značky?(':lol:')
Měl jsem originál Toyota destičky na Brembo kotoučích a strašně pískaly. Všichni tvrdili, že jsou špatné destičky, tak jsem zjišťoval podrobnosti a dostal jsem informaci, že k Brembo kotoučům jsou velmi vhodné TRW destičky. Nedávno jsem je namontoval a pískání je pryč. Oproti Toyota destičkám jsou tvrdší, ale to mě vyhovuje. Za sebe tedy mohu doporučit Brembo kotouče a TRW destičky.
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Nemáme s tím problém, navíc s tou tvrdostí to tak jendoznačné není.
pokud chce zákazník levnejší ale dobrou alternativu tak volím ATE kotouče TRW desky případne TRW + TRW.
Dobrá zkušenost je také s textary ( TRW/ATE kotouče + textar desky ), brembo nepoužívám kvuli cene, která neodpovídá kvalite, a na rovinu vetšina lidí chce ty brzdy udelat v rozumném pomeru cena / výkon .
pokud chce zákazník levnejší ale dobrou alternativu tak volím ATE kotouče TRW desky případne TRW + TRW.
Dobrá zkušenost je také s textary ( TRW/ATE kotouče + textar desky ), brembo nepoužívám kvuli cene, která neodpovídá kvalite, a na rovinu vetšina lidí chce ty brzdy udelat v rozumném pomeru cena / výkon .
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
I ty ate jsou dobré, jen proste nerad s edo nich poustím u modelu desek které nemám vyzkoušené, protože dost častoupískají, u Avika se mi to moc často nestává tak tam si dovolím Ate doporučit, ale teřba desky pro corollu verzu nebo E11 a výše od ATE jsou docela loterie, nebylo to tak vždy, ale poslední rok je to čím dál častěji. Druhá možnost je že v té dobe nabyl model TRW/Lucas pro tebe skladem.B.Sanchez píše:No vidíš Idaho, mě si poradil a prodal jako dobrou alternativu desky ATE a kotouče TRW,ještě je nemám namontovaný,ale tak už to chodí,vlastně ze všim.
urobis ponuku aj mne? ale som zo Slovenska...Idaho píše:ladad - jaký máš autí? udelám ti nabídku na bosch i lucasy...

Avensis T25 combi, r.v. 2006, 150 HP
Naposledy upravil(a) Craken dne úte 06.04.2010, 15:52, celkem upraveno 2 x.
Toyota Avensis 2,2 D4D, 150 HP, r.v 2006