Dálkové ovládání problém T25
Dálkové ovládání problém T25
Podařilo se někomu spárovat DO na klíči s řídící jednotkou u Avensise T25 (můj je r.v. 2004). Zkoušel jsem oba postupy z http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... E1d%E1n%ED ale nic. Večer jsem v pohodě zamknul a ráno už neodemknul ani druhou sadou (pouze zámkem v dveřích). Baterie v obou klíčích jsem měřil - OK.
Díky.
Díky.
Ahoj,
tak stejný problém jsem řešil cca před měsícem. Přisuzoval jsem to ale velké zimě. Auto jsem ráno zaparkoval vždy u sjezdovky a po cca 5 hodinách jsem nedokázal auto otevřít. až došlo k ručnímu otevření zámkem u řidiče. Klíč s DO jsem měl celou dobu v kapse u bundy. Cca o půl hodiny později pak DO fungovalo už normálně. Tak nevím.
tak stejný problém jsem řešil cca před měsícem. Přisuzoval jsem to ale velké zimě. Auto jsem ráno zaparkoval vždy u sjezdovky a po cca 5 hodinách jsem nedokázal auto otevřít. až došlo k ručnímu otevření zámkem u řidiče. Klíč s DO jsem měl celou dobu v kapse u bundy. Cca o půl hodiny později pak DO fungovalo už normálně. Tak nevím.
AVENSIS KOMBI 1.8, 10/2008, Sol+
Ahoj,
AVENSIS KOMBI 1.8, 10/2008, Sol+
ja mam zase nefunkcny nahradny originalny kluc.... myslite ze je mozne zaktivovat ho postupov popisanym v odkaze?
Naposledy upravil(a) Craken dne pát 05.03.2010, 18:43, celkem upraveno 1 x.
Toyota Avensis 2,2 D4D, 150 HP, r.v 2006
tiez sa mi stalo, ze som neotovril na prvy krat dialkovym....ale nakoniec otvoril mozno na 20-ty pokus. Ale bolo to len pocas tej krutej zimy a stalo sa mi to mozno 3x za zimu. V sucastnej dobe uz v pohode.
Btw mam dost problem s mechanickym otvorenim dveri....strcim kluc, mimochodom vleze tak do 3/4 delky a nemozem otocit nikam. Bojim sa silnejsie otocit ...este som to nikdy neotvaral mechanicky, mozno cely system zasel casem -). Mam to skusit nejak premazat? Ako hlboko ma vliezt kluc do zamky? ...DIKES.
Btw mam dost problem s mechanickym otvorenim dveri....strcim kluc, mimochodom vleze tak do 3/4 delky a nemozem otocit nikam. Bojim sa silnejsie otocit ...este som to nikdy neotvaral mechanicky, mozno cely system zasel casem -). Mam to skusit nejak premazat? Ako hlboko ma vliezt kluc do zamky? ...DIKES.
Toyota Avensis T25 2.0 VVTi D4
Zisťujem, a je to evidentné, že (aspoň môj) Avesis Verso je veľmi citlivý na chlad. Mám problém ako so štartovaním v prudkých mrazoch, rovnako DO funguje až na x-tý raz.
Čo sa toho zámku na dverách týka, kľúč tam ide fakt len do 3/4, vyvoláva to pocit, že ešte nie je na doraz...; ). To je v poho.
Na DO som menil aj batériu, ale pomohlo to ako mŕtvemu obklad, takže.... Len do teplých krajín, alebo už nech je tá jar, alebo co....
Čo sa toho zámku na dverách týka, kľúč tam ide fakt len do 3/4, vyvoláva to pocit, že ešte nie je na doraz...; ). To je v poho.
Na DO som menil aj batériu, ale pomohlo to ako mŕtvemu obklad, takže.... Len do teplých krajín, alebo už nech je tá jar, alebo co....
Avensis Verso 2,0 D-4D rv02
Carina E 1,6 16V rv92
Carina E 1,6 16V rv92