Dálkové ovládání problém T25

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
cmkaho
Člen Týmu

Dálkové ovládání problém T25

Příspěvek od cmkaho »

Podařilo se někomu spárovat DO na klíči s řídící jednotkou u Avensise T25 (můj je r.v. 2004). Zkoušel jsem oba postupy z http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... E1d%E1n%ED ale nic. Večer jsem v pohodě zamknul a ráno už neodemknul ani druhou sadou (pouze zámkem v dveřích). Baterie v obou klíčích jsem měřil - OK.

Díky.
hlavtom
Člen Týmu

Příspěvek od hlavtom »

Ahoj,
tak stejný problém jsem řešil cca před měsícem. Přisuzoval jsem to ale velké zimě. Auto jsem ráno zaparkoval vždy u sjezdovky a po cca 5 hodinách jsem nedokázal auto otevřít. až došlo k ručnímu otevření zámkem u řidiče. Klíč s DO jsem měl celou dobu v kapse u bundy. Cca o půl hodiny později pak DO fungovalo už normálně. Tak nevím.
AVENSIS KOMBI 1.8, 10/2008, Sol+
hlavtom
Člen Týmu

Příspěvek od hlavtom »

Ahoj,
tak stejný problém jsem řešil cca před měsícem. Přisuzoval jsem to ale velké zimě. Auto jsem ráno zaparkoval vždy u sjezdovky a po cca 5 hodinách jsem nedokázal auto otevřít. až došlo k ručnímu otevření zámkem u řidiče. Klíč s DO jsem měl celou dobu v kapse u bundy. Cca o půl hodiny později pak DO fungovalo už normálně. Tak nevím.
AVENSIS KOMBI 1.8, 10/2008, Sol+
cmkaho
Člen Týmu

Příspěvek od cmkaho »

Tak bohužel to není můj případ. Odpoledne i večer jsem to zkoušel snad 100x. Zkoušel jsem i návody z fóra. Stále nic. :cry:
Craken
Manager Týmu

Příspěvek od Craken »

ja mam zase nefunkcny nahradny originalny kluc.... myslite ze je mozne zaktivovat ho postupov popisanym v odkaze?
Naposledy upravil(a) Craken dne pát 05.03.2010, 18:43, celkem upraveno 1 x.
Toyota Avensis 2,2 D4D, 150 HP, r.v 2006
cmkaho
Člen Týmu

Příspěvek od cmkaho »

Za zkoušku asi nic nedáš (snad to nevybouchne :D).
Elcar
Navigátor

Příspěvek od Elcar »

Vyrába to Valeo , žeby to bolo tým! Ja mam Magicar, tak kľuč nepoužívam.
dyo
Člen Týmu

Příspěvek od dyo »

tiez sa mi stalo, ze som neotovril na prvy krat dialkovym....ale nakoniec otvoril mozno na 20-ty pokus. Ale bolo to len pocas tej krutej zimy a stalo sa mi to mozno 3x za zimu. V sucastnej dobe uz v pohode.
Btw mam dost problem s mechanickym otvorenim dveri....strcim kluc, mimochodom vleze tak do 3/4 delky a nemozem otocit nikam. Bojim sa silnejsie otocit ...este som to nikdy neotvaral mechanicky, mozno cely system zasel casem -). Mam to skusit nejak premazat? Ako hlboko ma vliezt kluc do zamky? ...DIKES.
Toyota Avensis T25 2.0 VVTi D4
sierra
Člen Týmu

Příspěvek od sierra »

Zisťujem, a je to evidentné, že (aspoň môj) Avesis Verso je veľmi citlivý na chlad. Mám problém ako so štartovaním v prudkých mrazoch, rovnako DO funguje až na x-tý raz.
Čo sa toho zámku na dverách týka, kľúč tam ide fakt len do 3/4, vyvoláva to pocit, že ešte nie je na doraz...; ). To je v poho.
Na DO som menil aj batériu, ale pomohlo to ako mŕtvemu obklad, takže.... Len do teplých krajín, alebo už nech je tá jar, alebo co....
Avensis Verso 2,0 D-4D rv02
Carina E 1,6 16V rv92
cmkaho
Člen Týmu

Příspěvek od cmkaho »

To je sranda. Mě se to podělalo až když se oteplilo. V -20 letos i loni OK. Pak přijde +10 a nic... Klíče tam dávam k dorazu, takovej nevýraznej, a otočim. Cvakne a jedeme...
Odpovědět

Zpět na „Avensis“