Zdravím.
Chcem sa spýtať na odmrazovanie zadného skla. Sú na ňom tie odmrazovacie pásiky, ale medzi troma vrchnými a zvyškom je medzera. Mne tie tri vrchné neodmrazujú. Vám áno? lebo neviem či to je chyba, alebo to je normálne.
Tiež ma zaujíma či sa niekomu stalo, že auto mu neštartovalo. Mne sa to stane tak raz za týždeň. Otočím kľúč a ani ťuk. Proste nič - žiaden zvuk. Potom na taký 4-5 pokus normálne naskočí. A neviem ako to mám reklamovať, lebo to robí len sporadicky. Keď prídem do servisu, tak je len malá šanca, že sa to stane práve vtedy. Čo to môže byť?
Corolla E15 zadné sklo a štartovanie
-
- Navigátor
- Vaclav Kopecky
- Navigátor
Anténa je určitě zabudovaná do zadního skla nahoře, koukni do manuálu! Moje Corolla za ty dva roky provozu naskočila vždy napoprvé, ale také jsem si zvykal na to předstartovní zmáčknutí spojkového pedálu.petervop píše:pri tom zadnom skle mi robi to isté, neviem ci tam náhodou nie je zabudovana antena.

vďaka za odpovede
Hm.
Keď tomu dobre rozumiem, tak tie tri vrchné pásiky sú vlastne prepojené na anténu čo je zabudovaná v stĺpiku....?
Spojku tlačím vždy. Som zvyknutý,lebo predtým som mal daewoo lanos a tam som zošliapával spojku stále. Ale je pravda, že na corolle ju mám trochu uvoľnenú. Je tam veľká voľa. Nemyslím tým miesto, v ktorej zaberá, ale to, že je tam asi centimeter, že visí prakticky voľne, až potom začínam cítiť tlak pri jej stlačení. To som už chcel ísť reklamovať, ale ma nenanapadlo, že to môže súvisieť so štartovaním...
Bez stlačenia spojky teda vôbec nenaštartujem a keď je uvoľnená, tak to môže spôsobovať ťažkosti so štartom ???
Keď tomu dobre rozumiem, tak tie tri vrchné pásiky sú vlastne prepojené na anténu čo je zabudovaná v stĺpiku....?
Spojku tlačím vždy. Som zvyknutý,lebo predtým som mal daewoo lanos a tam som zošliapával spojku stále. Ale je pravda, že na corolle ju mám trochu uvoľnenú. Je tam veľká voľa. Nemyslím tým miesto, v ktorej zaberá, ale to, že je tam asi centimeter, že visí prakticky voľne, až potom začínam cítiť tlak pri jej stlačení. To som už chcel ísť reklamovať, ale ma nenanapadlo, že to môže súvisieť so štartovaním...
Bez stlačenia spojky teda vôbec nenaštartujem a keď je uvoľnená, tak to môže spôsobovať ťažkosti so štartom ???