Divny palubní pocitac

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
maceo
Člen Týmu

Divny palubní pocitac

Příspěvek od maceo »

Ahojky, chtěl bych se zeptat na zkušenosti s jednou věci. Mám Corollu Verso. Průměrná spotřeba mi ukazuje 7,9 l, zastavím na benzince natankuju asi 15 litru do plne, sednu, vyjedu a prumerna spotřeba mi ukazuje nad 10 litru. Nevíte čím to je? Nic jsem nikde nenuloval, tak opravdu nevím. Jestli to není tím ze jsem nechal klíče v zapalování protože jsem měl v aute spolujezdce. Jako by to ukazovalo spotřebu z té natankovane nádrže. taky je zvláštní ze mi to porad ukazuje stejně hodnoty spotřeby pro trip A i pro trip B. Tak kdyby někdo vedel tak budu rad:) díky moc za rady
hudyss
Věčnej rejpal

Příspěvek od hudyss »

Ptz pri natankovani nadrze se hodnoty nuluji. Takze nez se ustali, ukazuje takove hodnoty. Ja to tak u Ave mam.
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/
redik007
Manager Týmu

Příspěvek od redik007 »

je mozne ze pre Avensis T25 po faceliftu sa zmenilo spravanie palubneho pocitaca? mne sa totiz priemerna spotreba nenuluje po natankovani, musim ju nulovat manualne. A priemerka je iba jedna, je jedno ci pre trip A alebo B
Avensis T25 2007 WG, 2.2 D-CAT, 130 kW
keko
Manager Týmu

Příspěvek od keko »

Na mojej corolke sa tiez nuluje po natankovani.
Corolla Verso D-CAT 130kw
saab
Věčnej rejpal

Příspěvek od saab »

redik007 píše:je mozne ze pre Avensis T25 po faceliftu sa zmenilo spravanie palubneho pocitaca? mne sa totiz priemerna spotreba nenuluje po natankovani, musim ju nulovat manualne. A priemerka je iba jedna, je jedno ci pre trip A alebo B
Ano, po faceliftu T25 je v Avensisu zcela nový PP. Před faceliftem byl na středovém panelu, po faceliftu je u budíků a na středovém panelu je místo něj odkládací schránka.
Avensis Combi 2.0 D-4D 85kW (11/2004)
Obrázek
feronovak
Řidič

Příspěvek od feronovak »

saab píše:
redik007 píše:je mozne ze pre Avensis T25 po faceliftu sa zmenilo spravanie palubneho pocitaca? mne sa totiz priemerna spotreba nenuluje po natankovani, musim ju nulovat manualne. A priemerka je iba jedna, je jedno ci pre trip A alebo B
Ano, po faceliftu T25 je v Avensisu zcela nový PP. Před faceliftem byl na středovém panelu, po faceliftu je u budíků a na středovém panelu je místo něj odkládací schránka.
v tom pripade som cely rad ze to mam pred faceliftom :) mam rad priemerku na stredovej konzole aby som mohol manzelku buzerovat ze preco sa po meste kde je 50 prehana so spotrebou 10l :)
Toyota Avensis Combi D-CAT 2006
Odpovědět

Zpět na „Avensis“