Divny palubní pocitac
Divny palubní pocitac
Ahojky, chtěl bych se zeptat na zkušenosti s jednou věci. Mám Corollu Verso. Průměrná spotřeba mi ukazuje 7,9 l, zastavím na benzince natankuju asi 15 litru do plne, sednu, vyjedu a prumerna spotřeba mi ukazuje nad 10 litru. Nevíte čím to je? Nic jsem nikde nenuloval, tak opravdu nevím. Jestli to není tím ze jsem nechal klíče v zapalování protože jsem měl v aute spolujezdce. Jako by to ukazovalo spotřebu z té natankovane nádrže. taky je zvláštní ze mi to porad ukazuje stejně hodnoty spotřeby pro trip A i pro trip B. Tak kdyby někdo vedel tak budu rad:) díky moc za rady
Ano, po faceliftu T25 je v Avensisu zcela nový PP. Před faceliftem byl na středovém panelu, po faceliftu je u budíků a na středovém panelu je místo něj odkládací schránka.redik007 píše:je mozne ze pre Avensis T25 po faceliftu sa zmenilo spravanie palubneho pocitaca? mne sa totiz priemerna spotreba nenuluje po natankovani, musim ju nulovat manualne. A priemerka je iba jedna, je jedno ci pre trip A alebo B
v tom pripade som cely rad ze to mam pred faceliftomsaab píše:Ano, po faceliftu T25 je v Avensisu zcela nový PP. Před faceliftem byl na středovém panelu, po faceliftu je u budíků a na středovém panelu je místo něj odkládací schránka.redik007 píše:je mozne ze pre Avensis T25 po faceliftu sa zmenilo spravanie palubneho pocitaca? mne sa totiz priemerna spotreba nenuluje po natankovani, musim ju nulovat manualne. A priemerka je iba jedna, je jedno ci pre trip A alebo B

Toyota Avensis Combi D-CAT 2006