svetlomety na ST18x

vše ohledně modelové řady Celica
mison
Manager Týmu

svetlomety na ST18x

Příspěvek od mison »

daju sa kupit najake slusne nahrady?
Celica All-trac
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

mno

Příspěvek od micron »

já bych celkem potřeboval jednu levou lampu -parabolu (original mi stačí :-)) ... bum prásk - všude sou pravý... kua vysvětlete někdo fordům, že když mě uviděj cca 00-05h v noci v levým pruhu ve zpětným zrcátku... AŤ SE KLIDĚJ DO PRAVA...I T S DANGEROUS GAME :evil:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

čirý vyklápěčky

Příspěvek od micron »

Beaver už hoodně dříve našel tohle: www.suprasport.nl/images/7x6Diamond.jpg

Price: 79EURO (za obě complete) COOL DIAMOND
Price: TOXOTA original (jen 1!) 2300kč -FUCK YOU
Tak nevim, cena je dost slušná, a už mam toho shánění dost, asi otestuju i tuhle zatim tajuplnou "firmu".

Jenže, bude to pasovat 100% i do celdy 5GEN? je to ze Supry MKIII...
Naposledy upravil(a) micron dne stř 21.12.2005, 15:10, celkem upraveno 4 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

ja mam lampy..a dokonca lava je ta lepsia, ale je to ten uzatvoreny americky typ..cize nevymenis ziarovku, lebo cele je to jedna velka ziarovka.
mne uz dufam idu na slovensko vdaka danovy tieto svetla:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... PcY_BIN_IT
Celica All-trac
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: čirý vyklápěčky

Příspěvek od Beaver »

micron píše:Beaver už hoodně dříve našel tohle: www.suprasport.nl/images/7x6Diamond.jpg

Price: 79EURO (za obě complete) COOL DIAMOND
Tak nevim, cena je dost slušná, a už mam toho shánění dost, asi otestuju i tuhle zatim tajuplnou "firmu".

Jenže, bude to pasovat 100% i do celdy 5GEN? je to ze Supry MKIII...

Nebo nemáte někdo náhodou levý očko-lampu? dám až 800Kč.
Paraboly pro žárovku H4 do mrkajd vyrábí firma KOITO a jsou stejný pro Supru Mk.III, Celicu, Mazdu 323F, Nissan 200SX a možná i pro Evrospkou verzi Fordu Probe (americká má nižší paraboly Sylvania Sealed beam, tj. bez žárovek, uzavřený). Co jsem tak koukal a mluvil s jedním člověkem, jsou MOŽNÁ rozměrově dokonce shodný se starým Fiatem. Jinak náhrady těch parabol s odpovídajícím rozměrem prý vyrábí i HELLA, bohužel nemůžu potvrdit ani vyvrátit, byť na HELLA výrobky mám ceník, nenašel jsem jaký by měly mít objednací číslo.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

paraboly

Příspěvek od micron »

4 mison: cože? uzavřenej USA typ? tak to neznám, a ty co objednáváš jsou otevřenej typ? asi jo :-) Já mam doma 2, vlastně 3 náhradní žárovky oj :-)

joj tak to je hustý... ebay 13 doláčů? cože? to je nějakej fórek, nebo pórek :-) vypadaj hooodně slušně, ale jestli fakt přijdou toť otázka + kolik stojí doprava-"We do not ship internationally"- och cože...si je amíci strčte do prdele... tak teď vážně pochybuju o tom, proč to tady mison zveřejnil...ale Dana-přítele na telefonu určitě pozdravuj :_)
jo ještě sem tam našel: "Will ship to Worldwide". tak to je fakt jak u hovad.
---------------------------------------------------------------------------------

4 Beaver: myslíš že tomu bludnýmu hollanďanovi ze suprasportu můžu věřit?, ty diamanty vypadaj dost hustě, zajímavej princip... máš nějakou kladnou zkušenost s timhle shopem?
cenovej rozdíl je celkem markantní...ale furt to de

A ty KOITO se daj sehnat jako kde? jo i see... www.koito-czech.cz (stránky na 2 věci, tak si je otestujem... fotky? asi nic

Hella, tak se ti nedivim, žes to v katalogu nenašel, jsou to totální idioti...

Díky moc za pomoc (vám oběma).
ObrázekObrázekObrázek
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: paraboly

Příspěvek od Beaver »

micron píše:4 Beaver: myslíš že tomu bludnýmu hollanďanovi ze suprasportu můžu věřit?, ty diamanty vypadaj dost hustě, zajímavej princip... máš nějakou kladnou zkušenost s timhle shopem?
cenovej rozdíl je celkem markantní...ale furt to de

A ty KOITO se daj sehnat jako kde? jo i see... www.koito-czech.cz (stránky na 2 věci, tak si je otestujem... fotky? asi nic

Hella, tak se ti nedivim, žes to v katalogu nenašel, jsou to totální idioti...
Bludnej Holanďan je rozhodně na Toyoty odborník, aspoň teda co vím já. Na tom shopu jsem nicméně nic nekupoval i když jsem ty světla původně zamýšlel (nechávám si je v záloze), takže nemůžu říct, jestli je dobrej nebo špatnej. Ale myslím, že by to mělo být v pohodě.

KOITO koupíš pravděpodobně u Toyoty, respektive pokud by sis objednal nový světlo, bude to podle mně právě parabola od KOITO. Teoreticky můžeš zkusit napsat mail na to KOIOT-CZECH a oťuknout je, jestli se to dá koupit přímo od nich, třeba by to bylo za lepší cenu :)

HELLA - já nepsal katalog, ale ceník. V katalogu by se možná něco najít dalo, v cceníku mám bohužel jen kódy a ceny a bez znalosti kódu toho světla jsem namydlenej.

Ještě paraboly vyrábí firma Cibie/Valeo z Belgie, oba dva typy (tj. 200 mm parabolu s H4 i tu nižší v US stylu), na tu nemám ani katalog ani ceník, akorát vím, že je dělají taky. Čirý pochopitelně nejsou, stejně jako ta HELLA, prostě jen normální paraboly.
Lexus IS200
Lexus RX400h
fajry
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fajry »

mison: mozes mi o tych svetlach napisat trochu viac? Hlavne sposob, ako to cez danovho kamosa objednavas? na fajry@toyotateam.sk - dik moc.
Slovensky Toyota klub:
ToyotaTeam Slovakia
www.toyotateam.sk

sluzobak
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

I want something special

Příspěvek od micron »

This is my selection: DIAMOND CUT

http://www.optionracing.com/images/eBay ... ts/DCS.jpg
(shop nefunguje!)

or

http://images.andale.com/f2/110/101/182 ... ack_BG.jpg

To je GENIALISSIMO TEKNOLOGY
Naposledy upravil(a) micron dne pát 16.12.2005, 17:39, celkem upraveno 2 x.
ObrázekObrázekObrázek
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

micron: postovne bolo 50dolarov na slovensko..ale nakoniec to islo cez dana aby som nemal pakaren na colnici a malo by to byt este lacnejsie. uvidim ked pridu co je to zac.
Celica All-trac
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

2 mison

Příspěvek od micron »

Jo, ty cos vybral jsou taky dost cool... bude sexi brejlatka :D Nebudu se opičit, beru ty diamanty. Na Koito a HELLu kašlu, stejně za cenu 1 koita máš 2 EVO čirý 2006... Thats fain.

PS: problémy na celnici? cože? To snad přilítne letadlo s balíčkem a pak ti to hoděj až domu... nebo se mejlim? :idea: nebo si proto deš na letiště??? to by taky nebyl problém, mam to kousek...

+++
To tyhle brutální lampy nikdo ani v Německu onLINE neprodává???
To neni ani jedinej shop?
Že by je nikdo nechtěl? :D
DAS IST STUPIDO
+++
ObrázekObrázekObrázek
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: 2 mison

Příspěvek od Beaver »

micron píše:Jo, ty cos vybral jsou taky dost cool... bude sexi brejlatka :D Nebudu se opičit, beru ty diamanty. Na Koito a HELLu kašlu, stejně za cenu 1 koita máš 2 EVO čirý 2006... Thats fain.

PS: problémy na celnici? cože? To snad přilítne letadlo s balíčkem a pak ti to hoděj až domu... nebo se mejlim? :idea: nebo si proto deš na letiště??? to by taky nebyl problém, mam to kousek...

+++
To tyhle brutální lampy nikdo ani v Německu onLINE neprodává???
To neni ani jedinej shop?
Že by je nikdo nechtěl? :D
DAS IST STUPIDO
+++
Ten Suprasport funguje i na suprasport.de, pokud by ti to nějak pomohlo.

Já sháním teďka informace o jedněch přídavných světlech a furt mi není souzeno najít někoho, kdo by mi pomohl, viz. http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=1368
Lexus IS200
Lexus RX400h
Hafan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hafan »

micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

a další :-)

Příspěvek od micron »

2 Hafan: jo, tak kanaďani... to by taky šlo... těch shopů je za louží fakt hodně, u nás na starým kontinentu 1 oj. Je to pořád jeden a ten samej model.

Jedinej rozdíl, koukám je, že na tom suprasportu jsou na fotkách na těch sklech dost nevkusně vyražený "kódy" - špatně. + chyběj tam ty modrý micro žárovky, to je ale celkem fuck.
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

test suprasport

Příspěvek od micron »

Tak v hollandsku sem to sice objednal, potvrzení přišlo, ale jaxi se mnou nekomunikujou... neschopnost odpovědět na otázky... tak nevim...

V německu taky neodpovídaj na otázky a navíc tam sou lákavý ceny: všechno za 0,-Euro tak to jo :-) jestli náhodou nezkrachovali :twisted:

u optionracingu čekám na odpověď... sem zvědavej kdo se první probudí.

Jsou rychlejší dolary nebo eura? uvidíme
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“