kluci mám problém. Jeden kluk přijel s MR2 4A-GE s tím že má veliké emise-má typ bez katu a váhy vzduchu.Udělal jsem diagnostiku a kontrolka nám řekla kód 7. Jenže problém je v tom že tabulky poruchových kódů které mám začínají až od 11. Netušíte někdo o co jde?Případně nemáte někdo tabulku s více kódy?
omlouvám se že jsem dal mr2 sem ale na mr2 nikdo neodpovídá a mám ten dojem že to může být k užitku i lidem s Corollou 4A-GE
děkuji za každý nápad
diagnostika
diagnostika
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
- Michal_F6
- Věčnej rejpal
Re: diagnostika
mohlo by to být:Tonda píše:kluci mám problém. Jeden kluk přijel s MR2 4A-GE s tím že má veliké emise-má typ bez katu a váhy vzduchu.Udělal jsem diagnostiku a kontrolka nám řekla kód 7. Jenže problém je v tom že tabulky poruchových kódů které mám začínají až od 11. Netušíte někdo o co jde?Případně nemáte někdo tabulku s více kódy?
omlouvám se že jsem dal mr2 sem ale na mr2 nikdo neodpovídá a mám ten dojem že to může být k užitku i lidem s Corollou 4A-GE
děkuji za každý nápad
Throttle position sensor signal: Open or short circuit in throttle position sensor signal circuit.
chybu hledat:
1. Throttle position sensor circuit.
2. Throttle position sensor.
3. ECU.
jinak komplet výpis zde . Kupodivu jedenáctkou to končí

E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun
díky - asi to nekecá - když to píše
Snímač polohy škrtící klapky signál. Otevřít nebo zkrat na snímač polohy škrtící klapky signál obvodu.
to je potom jasný že má veliký emise-no ale teť je otázka proč mu nesvítila porucha
To ba si mělo
tam píšou Snímač polohy škrtící klapky (obvod) nebo vadný snímač polohy škrtící klapky nebo porucha ECU.
no budeme bádat.
každopádně díky
Snímač polohy škrtící klapky signál. Otevřít nebo zkrat na snímač polohy škrtící klapky signál obvodu.
to je potom jasný že má veliký emise-no ale teť je otázka proč mu nesvítila porucha

tam píšou Snímač polohy škrtící klapky (obvod) nebo vadný snímač polohy škrtící klapky nebo porucha ECU.
no budeme bádat.
každopádně díky

MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...