Skripe a vrze spojka, help!!!!
Skripe a vrze spojka, help!!!!
Ahoj vsichni,
nejak mi divne vrze pedal spojky po proslapnuti a kdyz se rozjizdim tak slysim zezadu takove divne skripnuti vychazejici jakoby od zadnich brzd. Nemate nekdo poneti co to muze byt?
Mam Yarise, rv.02, 1.0
nejak mi divne vrze pedal spojky po proslapnuti a kdyz se rozjizdim tak slysim zezadu takove divne skripnuti vychazejici jakoby od zadnich brzd. Nemate nekdo poneti co to muze byt?
Mam Yarise, rv.02, 1.0
-
- Člen Týmu
Spojka
Zrovna včera jsem byl v servise, taky vrzal pedal spojky.
Namazali ho a jeste asi kulisu řazení, protože teď jde krásně lehce řadit.
Zatím jsem najel tak hodinu, a nic nevrže.
Účtovali si hodinu práce, a to dělali ten pedál a ještě výměna destiček předních brzd.
Účtovali si hodinu práce, a to dělali ten pedál a ještě výměna destiček předních brzd.
Re: Spojka
Delalo mi to totez - otresny vrzavy zvuk spojky. Predchozi majitel mne to ale upozornoval a stezoval si, ze to mel nekolikrat v servise promazavane, ale ze to vzdy vydrzelo jen par dni.
Vzal jsem to WD40 jak psal nekdo vyse, hadickou jsem to nastrikal pod a kolem pedalu co to slo a od te doby uz rok jezdim v pohode bez sebemensiho zvuku.
Vzal jsem to WD40 jak psal nekdo vyse, hadickou jsem to nastrikal pod a kolem pedalu co to slo a od te doby uz rok jezdim v pohode bez sebemensiho zvuku.
robinhonig píše:Zrovna včera jsem byl v servise, taky vrzal pedal spojky.
--
Desperado v.r.
Desperado v.r.
Tak jsem to zase mazl wd40 a pomohlo to asi tak na par hodin
mechanik rikal ze mam menit jakousi pumpicku v pedalu spojky (ukazoval mi jak to vypada) ale moc se mi to menit nechce, je to celkem drahe. Jinak poradite jak mam shodit bubny? Shodil jsem koleso ale nevim co mam dal udelat abych ten buben sundal. Potrebuju k tomu stahovak? Myslim ze to bude chtit vycistit a bude klid...