Clovece, vies ze ja nad tym uz rok uvazujem, mal som 5 rokov Carinu E GL, tu japonsku verziu s tymi kvalitnymi sedackami s extra bocnym vedenim /Anglicke verzie uz mali horsie sedacky- boli take farebne ladene do modra/
Boli fantasticky pohodlne, clovek mohol po 1000km vystupit z auta a bol v super forme.
V Corolle su podstatne menej ergonomicke sedacky, fakt extremny rozdiel, kto nevyskusal neuveri !!!
Corollove sedacky maju kratsie sedaky a nemaju ani bedrovu opierku /nastavitelnu/ to je jedina vec co ma najviac rozculuje na Corolle, inak ju mam v plnej vybave, dovoz Belgicko.
Na Carine som pred 3 rokmi aj demontoval sedacku, takze viem ako ju uchytena, vsetko je klasicky jednoducho z kabiny rozoberatelne az na jeden sroub vzadu smerom k stredovemu tunelu, tam je origo matka navarena zo spodu karoserie a ak je zavit zahrdzaveny tak pri povolovany srouby zvykne ta matka na kasni utrhnut a musis pod auto a dvaja musia potom rozoberat
- jeden zvutra kabiny sroub a druhy pod autom v tuneli drzat maticku klucom.
Dufam ze som to zrozumitelne napisal
Este jedna vec, mam dojem ze tie Carinove sedaky su knstrukcne vyssie takze aby to nebol problem...
Fakt tuzim po lepsich sedackach, je na to objektivny dovod.
Ma s tym niekto skusenosti ?