Znak toyota s růžky
- Ahold
- Věčnej rejpal
Znak toyota s růžky
Čauvec, možná by tu byla možnost u sousedů nechat udělat (vylit) nějaké plastové loga na auta.
Tipu:
takhle
popřípadě
takto
Není to nic závazného, ptal jsem se zatím předběžně, ten první by možná šel i s barvičkama, ale byl by dražší. Na druhej jsem se neptal, nechcu ted moc při svátkách obtěžovat.
Tak uplně nezávazně jsem se chtěl zeptat jestli by tu o to byl zájem, nebo jestli tu někdo je, co už něco takového dodává? Měl bych zájem o 2, dopředu a dozadu, ale zas kvůli dvoum znakům obtěžovat se mě taky moc nechce. Po svátkách byl zkusil zjistit co a jak + cenu...
Tipu:
takhle
popřípadě
takto
Není to nic závazného, ptal jsem se zatím předběžně, ten první by možná šel i s barvičkama, ale byl by dražší. Na druhej jsem se neptal, nechcu ted moc při svátkách obtěžovat.
Tak uplně nezávazně jsem se chtěl zeptat jestli by tu o to byl zájem, nebo jestli tu někdo je, co už něco takového dodává? Měl bych zájem o 2, dopředu a dozadu, ale zas kvůli dvoum znakům obtěžovat se mě taky moc nechce. Po svátkách byl zkusil zjistit co a jak + cenu...
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
- Ahold
- Věčnej rejpal
Zatím je to jen teorie a ano, chcu aby to šlo vyměnit, tzn. že si vydloubnu ten svuj přední a zadní a podle toho by se to dělalo. Jen se musím domluvit ... Jsou nějaké rozdíli v těch rozměrech? Mám E12, bude stejně velikej na E10,11...? Popřípadě na Celicy?KarlosCZ píše:je to standardizovana velikost ze pujde zamenit za original na masce? jestli jo tak bych mel zajem o dva kousky
- Ahold
- Věčnej rejpal
Máš možnost zkusit velikosti? Já doufám že ty znak jsou všechny stejné a pujde to použít na většinou aut Toyotwrc50 píše:A CO S NÁMI CO MÁME AVÍKY NEPOČÍTÁŠ?? SUPER NÁPAD RÁD BYCH SI JEJ TAKY DAL NA AUTO

záleží zaky na ceně že
Jestli bude přijatelná,tak by jsem šel taky do toho. 2ks a to do verze 1

Naposledy upravil(a) Tonda dne sob 26.12.2009, 15:06, celkem upraveno 1 x.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Asi bych do toho taky šel 

Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h