Ahoj,
vybila sa mi baterka na corolle 1.4 VVTi, r.v. 1999 (myslim ze 11).
Baterku som dobil ale vsimol som si ze mam v nej malo destilovanej vody a neviem kade ju doliat.
No vyzera to ze baterka uz odchadza viete mi poradit aky model kupit a kde?
Dakujem,
Stefan
Corolla 1.4 - baterka?
baterka
mozes este skusit doliat vodu a nabit ju ak mas nabijacku, nabija sa otvorena a ma prebublavat trosku (nabija sa niekolko hodin aspon).
dolievanie je bud riesene cez take okruhle otvory, v ktorych je nieco ako otvor pre velky krizovy srubovak, pouzi napr. mincu ..
alebo este su riesene obcas tak, ze jeden ako keby pas ma v sebe pripevnene zatky .. vtedy s nozikom na kraji pozdvihnes a opatrne otvoris cely pas naraz.
ak chces novu tak model ti ja presne neporadim, najlepsie je kupit taku aku mas teraz, na baterke budes mat napisane, kolko ma mAh, rozmery si vies pozriet a na ktorej strane je + a -
da sa bud objednat cez internet alebo z obchodov na autosuciastky, ja osobne som kupoval z PL. kedysi som mal Vartu teraz mam Exide a s obomi som bol spokojny.
ale konkretny internetovy obchod na taketo veci ti neviem poradit
dolievanie je bud riesene cez take okruhle otvory, v ktorych je nieco ako otvor pre velky krizovy srubovak, pouzi napr. mincu ..
alebo este su riesene obcas tak, ze jeden ako keby pas ma v sebe pripevnene zatky .. vtedy s nozikom na kraji pozdvihnes a opatrne otvoris cely pas naraz.
ak chces novu tak model ti ja presne neporadim, najlepsie je kupit taku aku mas teraz, na baterke budes mat napisane, kolko ma mAh, rozmery si vies pozriet a na ktorej strane je + a -
da sa bud objednat cez internet alebo z obchodov na autosuciastky, ja osobne som kupoval z PL. kedysi som mal Vartu teraz mam Exide a s obomi som bol spokojny.
ale konkretny internetovy obchod na taketo veci ti neviem poradit

Ale deset let na baterku není špatný výkon.
Nevím tedy, jaké baterky teď Toyota dává, ale já si na jaře koupil Vartu, a tam už nejde ani kontrolovat hladina, ani dolévat.
Více viz tady:
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=10848
Nevím tedy, jaké baterky teď Toyota dává, ale já si na jaře koupil Vartu, a tam už nejde ani kontrolovat hladina, ani dolévat.
Více viz tady:
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=10848