E-10 brzdová soustava
E-10 brzdová soustava
Hojte,chtěl bych se zeptat chci si koupit brzdové destičky na auto a aji brzdové kotouče.A chtěl bych to dát na obě strany a chcise zeptat jestli se kupujou ty brzdové destičky a kotouče jako dohromady.Dík za rady

no ještě aby jsi dával novy brzdy jen na jednu stranu. to kdybych viděl tak dotyčnyho plesknu kotoučem po hlavě 
Mění se na obou stranách a je jedno jakou vezmeš značku. Já osobně bych ti doporučil kotouče i desky ATE.
Destičky se kupují na obě kola,to jen tak na okraj a kotouče po jednom kusu.

Mění se na obou stranách a je jedno jakou vezmeš značku. Já osobně bych ti doporučil kotouče i desky ATE.
Toyota Carina E 2.0 GLI

DíkFloki píše:no ještě aby jsi dával novy brzdy jen na jednu stranu. to kdybych viděl tak dotyčnyho plesknu kotoučem po hlavě
Taky sem se teď zajímal, přímo u Idaha a doporučil mi LUCAS/TRW. 
A šak napiš Idahovi sám, on ti udělá nejlepší nabídku.

Destičky bych se radši optal, komu černijou a komu ne. Já mám na autě ani nevím co, ale naštěstí to nečerní, třeba rodiče mají pár km po umytí auta hned zaprasený disky, myslím že mají zrovna ale destičky TRW.LUCAS/TRW LUC DF2658 za 806,- / kus I když cena dost lidí odrazuje musí říci že za posledního pul roku jsem od tohoto výrobce nemel jedinou reklamaci ( narozdíl třeba od ate kde cc 1z 20 prodaných kotouču reklamuji ) a služby které tyto kotouče delají se více než vyrovnají ceně. proste z mého pohledu na daily car výborná volba cena/výkon pro normálního řidiče :)dostupné do 1 dne
Brembo - 09.5736.14 za 1017,- / kus taky do druhého dne..
A šak napiš Idahovi sám, on ti udělá nejlepší nabídku.
Holomek!

to že desky černí,ono to není zas tak špatny. já měl kdysi remsa a ty černily jako prase,protože byly hodně měkky,ale můžu říct že to brzdilo jako prase a než jsem odrovnal kotouč vystřídal jsem vícero desek. tvrdy desky ti můžou odrovnat měkkej kotouč rychleji než desky,ale to je extrém. chce to vybrat kompromis. ale já beru měkčí desky.

Toyota Carina E 2.0 GLI

hm
nieco s brzdami musim spravit aj ja .. 
Dal som si minule vymenit zadne oblozenie aj valceky na bubnoch a siel som na STK.
Zadne brzdy su sice vyborne ale kvoli prednym som nepresiel.
Neviem preco ale prava predna strana brzdi slabo tak dam prebrusit oba predne kotuce (nakolko lavy uz nie je najrovnejsi) a kupil som oblozenie Kashiyama za 15 eur tak to snad bude OK.

Dal som si minule vymenit zadne oblozenie aj valceky na bubnoch a siel som na STK.
Zadne brzdy su sice vyborne ale kvoli prednym som nepresiel.
Neviem preco ale prava predna strana brzdi slabo tak dam prebrusit oba predne kotuce (nakolko lavy uz nie je najrovnejsi) a kupil som oblozenie Kashiyama za 15 eur tak to snad bude OK.
- MiTMaN
 - Věčnej rejpal
 - Kontaktovat uživatele:

no ja taky budu muset vymenit desticky.. koupil sem nejaky levny od nipparts bo jak se to pise.. a ty cernej jak svine 
 a k mejm novejm kolesam to neni zrovna ono 
 jinak sem zjistil ze sem asi taky kreten koupil verzi pro ABS 
 snad v tom neni takovej rozdil. .ale rozhodne vymenim co nejdriv 

-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D

Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
Můžu ti říct, že mám Nipparts taky, sice černěj, ale docela vydržeji a moc neubejvaji 

Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG

4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila
http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
Na bývalé toyotě jsem měl nipparts taky,taky moc nešpinily a neubývaly,ale za to, když jsem měnil desky jsem zjistil že musím vyměnit i kotouč. destičky byly tvrdy a rychle ho sjely. potom jsem dal desky remsa,špinily jak prase,ubývali mnohem rychleji,ale taky o mnoho víc brzdily. Takže já si myslím že jsou lepší měkčí desky. Jestli se pletu tak mě doufám někdo opravífildis píše:Můžu ti říct, že mám Nipparts taky, sice černěj, ale docela vydržeji a moc neubejvaji
Toyota Carina E 2.0 GLI