Kontrolka motoru , TRC OFF,VSC

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Deptor
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Kontrolka motoru , TRC OFF,VSC

Příspěvek od Deptor »

Ahoj Toyotaci,
vim, ze nekde se to tu jiz resilo urcite,ale kdyz dam vyhledat kde, vyjede mi asi 10140594049059 odkazu a nikde nic podstatnyho ..

Takze
Toyota corolla 2002 E12 1,6 vvti
Toyota corolla 2002 E12 TS vvtl-i

Sviti kontrolka motoru, TRC off + VSC

Jedine co pozoruji u obou aut je , ze pri rozjezdu neco vepredu jakoby praskne ..jinak vse beha naprosto v poradku..
Kontrolky kdyz sviti funkce auta samozrejme nefunguji, po vynulovani vse funguje, variab i trakce funguji.. Nejde mi tedy do hlavy co by to mohlo byt ..Musi to byt zrejme nejaka el.chyba, jelikoz mechanicky vse funguje dokud se to nerozsviti ..
Motor nepada do nouzaku,stale bezi na plny tah.
Na diag v toyote v Praze rekli, ze to muze byt vykon katalyzatoru pod mezni hodnoutou ci lambda sonda .. to mi prijde trosku jako nesmysl..
je tu nekdo kdo s tim ma podobne zkusenosti ??

Prosim o rady :o)
Diky
Deptor
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deptor »

To tu neni zadny machr co by poradil ? :o))
Wirtual
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wirtual »

muze se jednat treba o spatnou synchonizaci techto sluzeb... Cidlo volantu, plynovy pedal, brzda...
Krejca38
Člen Týmu

Příspěvek od Krejca38 »

Zdravim, měl jsem ten samý problém. Několikrát jsem to na diagnostice nechal restartovat ale stále se stejná chyba zhruba po 40 km vracela. Když už mi začala docházet trpělivost a měl jsem sto chutí poslat auto někde ze skály, dovolil jsem v servisu"i když nerad :wink: ", ať to celé rozeberou a vyčistí (svíčky,čidla atd..)a znova restartujou. Jako zázrakem už jsem najezdil tak 300 km a chyba už se neobjevila. Doufám že to jako rada bude stačit.
Deptor
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deptor »

ja uz to mam zrejme take vyresene :o) U me to byl katalyzator , ktery odpojoval i funkce jako trc,vsc jelikoz potreboval vykon k motoru .. :o)
dali
Člen Týmu

Příspěvek od dali »

Taky jsem měl kontrolky rozsvícené (VRC+TRC off+ kontrolka motoru) a po několika resetech přes diagnostiku pomohla až výměna žhavících svíček!!! Jak to souviselo nevím. A také prý bylo něco s jedním předním čidlem, takže na jednom kole mám ubranou citlivost senzoru.
Toyota Corolla Combi Sol E12 2.0 85 kW D-4D r.v.2004
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Corolla“