nejsou otacky ...
nejsou otacky ...
zdravim od vcerejska mam problem s avikem 2004 D4D 2L combi 85KW
najednou kdyz sem jel na 3 auto zaclo zpomalovat kdyz sem slapal na plyn tak ten plyn nedaval autu otacky preradil sem na 2 a to same auto pomalu zastavilo a bylo to kdyz sem se pokousel rozjed tak to de jen kdyz na volnobeh zmacknete hodne plyn a rychle zaradite a rozjede se ale hned to po chvilce stejne chcipne a kdyz se to povede dat na 2 tak ve 2000 otackach to zacne skubat..... nevite co stim spojka setrvacnik meneno v 80000KM a ted to ma 118000
najednou kdyz sem jel na 3 auto zaclo zpomalovat kdyz sem slapal na plyn tak ten plyn nedaval autu otacky preradil sem na 2 a to same auto pomalu zastavilo a bylo to kdyz sem se pokousel rozjed tak to de jen kdyz na volnobeh zmacknete hodne plyn a rychle zaradite a rozjede se ale hned to po chvilce stejne chcipne a kdyz se to povede dat na 2 tak ve 2000 otackach to zacne skubat..... nevite co stim spojka setrvacnik meneno v 80000KM a ted to ma 118000
- progym
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Nejspíš to asi nebude souviset. V létě se mě stalo něco podobnýho s Allroudem 2,5TDI. Při předjíždění jsem tomu trochu "vytnul" z 6 na 5 a tu nahnal asi "do červenýho" a pak už to bylo jen brždění motorem, 5, 4, 3 , 2.........postupný padání otáček až to vlastně umřelo. Pak jsem to sice nastartoval, ale drželo si to jen dost nepravidelný volnoběh. možná po minutě jsem se normálně rozjel a pak už to zase cvrkalo jak má. Přišlo mě to jako bych to lehce přetočil a omezovač to komplet odstavil. Je to nejspíš blbej výklad, ale tohle je moje zkušenost .
Žigul 2105
Renault 5 GT Turbo 1985
Fanouš 1,3 1989
Opel Vectra 1,6i 1995
Octavia combi 1,6i 1999
Toyota Avensis Verso 2,0 4D4 2003
Toyota Verso 1,6D-4D 2015
Renault 5 GT Turbo 1985
Fanouš 1,3 1989
Opel Vectra 1,6i 1995
Octavia combi 1,6i 1999
Toyota Avensis Verso 2,0 4D4 2003
Toyota Verso 1,6D-4D 2015
co jsi tam dal? Čistič palivového systému nebo běžné aditivum do nafty? Psal jsem ti naftový filtr, protože by mohl být částečně zanesený a teď se ochlazuje a nafta houstne, tudíž má menší průchodnost přes filtr.
TOYOTA Corolla combi 1.4VVT-i 2005 - ex
TOYOTA Avensis combi 2.0 D4D 2004
TOYOTA Auris Touring Sports 1,6 Valvematic
TOYOTA Avensis combi 2.0 D4D 2004
TOYOTA Auris Touring Sports 1,6 Valvematic
Ahojte.
Mam asi rovnaky problem.
Auto neakceleruje (za studena a ani po hodine jazdy). Akonahle chcem rozbehnut, zacne trhat.
Skusal som aj pri volnobehu: zosliapol som pedal na podlahu a drzal. Otacky mi vtedy nepravidelne skakali, niekde medzi 1,5 a 3,5 tis.ot./min.
Predtym mi to urobilo obcas a dnes takmer neustale. Asi to ma suvis s tou teplotou, lebo predtym bolo mozno -5°C a dnes -17°C (ked bolo nad nulou, tak to nerobilo)
Skusil som pridat do nadrze pripravok proti zamrzaniu nafty a celkovo na nejaku udrzbu, lepsi start za studena a lepsiu filtrovatelnost, no zatial bez zmeny (mozno sa to este nestihlo premiesat, neviem).
Filter som nepozeral, lebo bol meneny v juli = cca 6000 km.
THANKS za pripadnu pomoc
Mam asi rovnaky problem.
Auto neakceleruje (za studena a ani po hodine jazdy). Akonahle chcem rozbehnut, zacne trhat.
Skusal som aj pri volnobehu: zosliapol som pedal na podlahu a drzal. Otacky mi vtedy nepravidelne skakali, niekde medzi 1,5 a 3,5 tis.ot./min.
Predtym mi to urobilo obcas a dnes takmer neustale. Asi to ma suvis s tou teplotou, lebo predtym bolo mozno -5°C a dnes -17°C (ked bolo nad nulou, tak to nerobilo)
Skusil som pridat do nadrze pripravok proti zamrzaniu nafty a celkovo na nejaku udrzbu, lepsi start za studena a lepsiu filtrovatelnost, no zatial bez zmeny (mozno sa to este nestihlo premiesat, neviem).
Filter som nepozeral, lebo bol meneny v juli = cca 6000 km.
THANKS za pripadnu pomoc
Vitam vas v klubu http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... sc&start=0