Takže osobové mám pár nutných nákupu u Goodridge takže by s emi hodilo kdyby se někdo přidal a opet s enám povedlo stáhnout cenu postovného trosku níž, takže se ptám - kdo potřebuje jaké brzdové hadice ( ideálně když mi postanete nejen na jaké je to auto ale i přímo kod goodridge.
Ja opet poptám ceny a zhruba za týden až dva bychom nabrali opet jeden nákup..
Kody produktů a jejich oficiální ceny naleznete zde : http://www.mediafire.com/?sharekey=c550 ... e9fa335ca0
Objednávka u Goodridge part 2
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Objednávka u Goodridge part 2
Naposledy upravil(a) Idaho dne stř 14.10.2009, 14:55, celkem upraveno 1 x.
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Nepište mi prosím o tomto SZ, pište dotazy sem, pokud budu nacenovat každému zvlášt kit hadic tak cena moc příznivá nebude. Napište o jaké kity máte zájem do tohoto tématu až bude alespon 15 sad tak to poptám a zjistím ceny. To co sem napíšete zatím nebude bráno jako objednávka, je to jen kvuli nacenění, sami se pak vyjádříte zda to chcete nebo ne..
Objendávka bude společná z Hondaclubem takže by mohlo být dost zákemců ( z H-C zatím 5 zájemců .. )
EDIT :
Deadline pro uzavření objednávky zatím stanoven nebyl. Dotaz na nacenění poslu ve chvíli kdy bude zájem o alespon 15sad ( to je podmínka získání slevy ).
Objendávka bude společná z Hondaclubem takže by mohlo být dost zákemců ( z H-C zatím 5 zájemců .. )
EDIT :
Deadline pro uzavření objednávky zatím stanoven nebyl. Dotaz na nacenění poslu ve chvíli kdy bude zájem o alespon 15sad ( to je podmínka získání slevy ).