Zdravim
Neviete mi niekto poradit cislo poistky zapalovaca cigariet vzadu za prednymi sedadlami ? Predny zapalovac mi funguje, zadny nie - asi je chybna poistka - alebo je chyba niekde inde?
Dakujem
zadny zapalovač cigariet
zadny zapalovač cigariet
Toyota Avensis T25, 2.0 D4D combi
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
ja bych rekl ze budou mit oba stejnou pojistku , nevim jak u tehle novych aut - driv byla pojistka Cig. a rad. - ta byla prave na zapalovac, radio a mozno dalsi veci ( mi to mame na starsich takto popsane rovnou u nich ), takze neporadim
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
pojistka..
Zapík je na stejném jednom okruhu s předním zapíkem. Takže bude spíš problém s kostrou toho zadního. Vem měřák a změř odpor kastle proti jednomu kontaktu. V jednom případě dostaneš malý a v druhém, pokud bude špatná kostra, tak veeeeliký. A máš cos hledal. Jdi po kabelu a ukostři ho.
Back in Czech.
Re: pojistka..
nj,s tim sem mel taky problem a nakonec sem zadni zasuvku napojil naprimo,z duvodu nabijeni treba mobilu...zasuvka az po zapnuti klicku mi byla k nicemuaczasa píše:Zapík je na stejném jednom okruhu s předním zapíkem. Takže bude spíš problém s kostrou toho zadního. Vem měřák a změř odpor kastle proti jednomu kontaktu. V jednom případě dostaneš malý a v druhém, pokud bude špatná kostra, tak veeeeliký. A máš cos hledal. Jdi po kabelu a ukostři ho.