zadny zapalovač cigariet

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
Rasto73
Člen Týmu

zadny zapalovač cigariet

Příspěvek od Rasto73 »

Zdravim

Neviete mi niekto poradit cislo poistky zapalovaca cigariet vzadu za prednymi sedadlami ? Predny zapalovac mi funguje, zadny nie - asi je chybna poistka - alebo je chyba niekde inde?

Dakujem
Toyota Avensis T25, 2.0 D4D combi
Rasto73
Člen Týmu

Příspěvek od Rasto73 »

Tak čo? To ozaj nevie nikdo cislo poistky?
Dik
Toyota Avensis T25, 2.0 D4D combi
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ja bych rekl ze budou mit oba stejnou pojistku , nevim jak u tehle novych aut - driv byla pojistka Cig. a rad. - ta byla prave na zapalovac, radio a mozno dalsi veci ( mi to mame na starsich takto popsane rovnou u nich ), takze neporadim
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
SirAnton
Člen Týmu

Příspěvek od SirAnton »

Rasto73 píše:Tak čo? To ozaj nevie nikdo cislo poistky?
Dik
Mas manual k autu? Niekde na konci je zoznam pouzitych poistiek v aute aj so znazornenou schemu, kde sa nachadzaju. Spamati to neviem, ale ked som menil poistku v prednom zapalovaci, tak som to polahky nasiel.
aczasa
Věčnej rejpal

pojistka..

Příspěvek od aczasa »

Zapík je na stejném jednom okruhu s předním zapíkem. Takže bude spíš problém s kostrou toho zadního. Vem měřák a změř odpor kastle proti jednomu kontaktu. V jednom případě dostaneš malý a v druhém, pokud bude špatná kostra, tak veeeeliký. A máš cos hledal. Jdi po kabelu a ukostři ho.
Back in Czech.
David.306
Řidič

Re: pojistka..

Příspěvek od David.306 »

aczasa píše:Zapík je na stejném jednom okruhu s předním zapíkem. Takže bude spíš problém s kostrou toho zadního. Vem měřák a změř odpor kastle proti jednomu kontaktu. V jednom případě dostaneš malý a v druhém, pokud bude špatná kostra, tak veeeeliký. A máš cos hledal. Jdi po kabelu a ukostři ho.
nj,s tim sem mel taky problem a nakonec sem zadni zasuvku napojil naprimo,z duvodu nabijeni treba mobilu...zasuvka az po zapnuti klicku mi byla k nicemu :)
Odpovědět

Zpět na „Avensis“