Vystrazne znamenie zapnutych svetiel...
- stefancelicaT20
- Manager Týmu
Vystrazne znamenie zapnutych svetiel...
Nefunguje. Vie niekto kde sa nachadza( ma to svoju poistku)? Kedze mame celorocne povinne svietenie sem tam tie svetla zabudnem vypnut (no aj zapnut) teraz v lete to ani tak nevadi no pride zima a budu startovacie kable
A este tak pomimo kolko amperova autobateria by mala ist do mojej Celice?
A este tak pomimo kolko amperova autobateria by mala ist do mojej Celice?
- stefancelicaT20
- Manager Týmu
Kontrolka otvorenych dveri funguje. Aj radio mam zapojene.biscuit píše:ja si myslel, ze je na to nejakej bzucak nekde.. zajimavy s tim radiem
stefan: funguje ti kontrolka otevrenejch dveri?
premejslel si o moznosti instalace automatickyho zapinani denniho sviceni? je to jen relatko a takovejm notorickejm zapominacum jak jsi ty, to asi usetri spoustu trapeni nebo specialni denni svetla..
K tomu atomatickemu zapinaniu dennych svetiel: Myslim ze az take strasne to nieje (zatial sa vzdy uvedomim po par metroch)
Kde sa nachadza to relatko?
- stefancelicaT20
- Manager Týmu
- stefancelicaT20
- Manager Týmu
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
nahore to jsou pojistky - Gauge, Cig a Rad., TAIL , DOME
dole je kablik od toho spinace ve dverich a uzemeni
je to sice pro 5.gen ale myslim si ze je to proste stejny - ten obvod bude nejspis nekde kde jsou vsechny relatka a pojistky a asi se k nemu jen tak nedostanes , treba u 5 gen jak jsou pojistky dole u nohy ridice je vlastne oboustranej blok do kteryho vede vetsina dratu z jedny nebo z druhy strany , pak jsou tam pojistky a rele a uprostred mezi tim jsou prave tyhle ridici obvody a k tomu se neda bez kompletniho vyndani dostat
dole je kablik od toho spinace ve dverich a uzemeni
je to sice pro 5.gen ale myslim si ze je to proste stejny - ten obvod bude nejspis nekde kde jsou vsechny relatka a pojistky a asi se k nemu jen tak nedostanes , treba u 5 gen jak jsou pojistky dole u nohy ridice je vlastne oboustranej blok do kteryho vede vetsina dratu z jedny nebo z druhy strany , pak jsou tam pojistky a rele a uprostred mezi tim jsou prave tyhle ridici obvody a k tomu se neda bez kompletniho vyndani dostat
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"